Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Β.ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ:΄΄ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ΄΄

O ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ AGIORITIKOVIMA.GR ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΄΄ΠΙΣΤΗ΄΄.

΄΄Τα παιδιά είναι ο …πλούτος της χώρας μας.Και όταν μερικά από αυτά τα παιδιά πάσχουν από ανίατες ασθένεις όπως ο καρκίνος τότε είναι χρέος μας να βοηθήσουμε όλοι.Να δώσουμε από την ..αγάπη μας ότι μπορούμε.Συγχαίρω και επικροτώ την πρωτοβουλία του αξιόλογου agioritikovima.gr για την καμπάνια αγάπης που συνδιοργανώνει με το σύλλογο γονέων παιδιών με καρκίνο ΄΄Πίστη΄΄ προκειμένου να καλυφθούν τρέχουσες ανάγκες των εκατό και πλέον παιδιών με καρκίνο που νοσηλεύονται στις ογκολογικές και αιματολογικές κλινικές το νοσοκομείου Αγία Σοφία΄΄υπογραμμίζει στο agioritikovima.gr o διεθνής ποδοσφαιριστής και παίχτης του Ολυμπιακού .

΄΄Επισκεφθήκαμε με τους παίχτες του Ολυμπιακού αυτά τα παιδιά στο νοσοκομείο ΄΄Αγία Σοφία΄΄.Τα βλέμματα τους καθηλώνουν και τις πιο σκληρές ψυχές.Μοιράσαμε δώρα και μιλήσαμε με τα παιδιά .Ο κάθε παίχτης έμπαινε σε ένα θάλαμο και έδινε στα παιδιά ένα συμβολικό δώρο.Ηταν κάτι συγκινητικό που πραγματικά σου κάνει να σκέφτεσαι την αξία της ζωής .΄΄συμπληρώνει ο κ. Τοροσίδης.

Και καταλήγει΄΄ Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε σημαντιικά αυτά τα παιδιά ΄΄
ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

Στηρίζουμε τα παιδάκια με καρκίνο, είμαστε δίπλα τους όσο μπορούμε.Ο παιδικός καρκίνος είναι ιάσιμος σε ποσοστό άνω του 80%.Τοagioritikovima.gr σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις (ο καρκίνος στη παιδική ηλικία) ΄΄Πίστη΄΄συνδιοργανώνουν καμπάνια αγάπης για τα εκατό και πλέον παιδιά με καρκίνο,ηλικίας που νοσηλεύονται στις τέσσερις κλινικές(αιματολογικές και ογκολογικές) του νοσοκομείου Παίδων ΄΄Αγία Σοφία΄΄.

Με μία τηλεφωνική κλήση στο 901 11 159 159 (μόνο απο σταθερό ΟΤΕ 3,68 € / κλήση) ή με κατάθεση στο τραπεζικό λογαριασμό του συλλόγου 0026.0426.34.0100094467(Eurobank) ενισχύεται το αξιόλογο έργο που γίνεται για τα ασθενούντα παιδιά,απο τα νεογέννητα ..μέχρι 18 χρονών.Η εκστρατεία θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 1η Μαϊου 2011(Κυριακή του Θωμά)

Ο παιδικός καρκίνος “Θερίζει” και στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, κάθε χρόνο περίπου 300 παιδιά προσβάλλονται από καρκίνο και κυρίως από λευχαιμία. Μάλιστα, ο παιδικός καρκίνος αποτελεί τη συχνότερη αιτία θανάτου, μετά τα ατυχήματα, για τα παιδιά ηλικίας μεγαλύτερης του ενός έτους
ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ:
• Ομάδες ψυχολογικής στήριξης των γονιών σε 24ωρη βάση.
• Αδιάκοπη φροντίδα για την αποτελεσματική λειτουργία των νοσηλευτικών μονάδων.
• Οργάνωση ομάδας αιμοδοσίας, για κάλυψη εκτάκτων αναγκών των κλινικών του Κέντρου Ειδικών Θεραπειών (ΚΕΘ) και της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών.
• Επαγρύπνηση για την επίλυση των προβλημάτων των παιδιών και παροχή κάθε δυνατού μέσου, για την σωματική και ψυχική τους ανακούφιση.
• Οργάνωση ψυχαγωγικών και άλλων εκδηλώσεων (με κουκλοθέατρο, ταχυδακτυλουργό, clown, κλπ) σε τακτά χρονικά διαστήματα.
• Αγορά εξοπλισμού και συντήρηση ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών (TV, video, κασετόφωνα, ψυγεία, κλπ), των δωματίων νοσηλείας.
• Εξασφάλιση υλικού εργασιοθεραπείας και παιχνιδιών για όλα τα παιδιά.
• Οργάνωση δανειστικής βιβλιοθήκης και κασετοθήκης.
• Έκδοση ιστοριών των παιδιών που νοσηλεύονται στις κλινικές
• Συμβολή στον εξοπλισμό των κλινικών με επιστημονικά όργανα και συσκευές προηγμένης τεχνολογίας όπως, ειδικά πιεσόμετρα, δοσομετρητές φαρμάκων, συσκευές ρυθμιζόμενης παροχής οξυγόνου, υγρασίας κλπ.
Για την επίτευξη των παραπάνω στόχων, ο σύλλογος έχει προσλάβει εξειδικευμένο προσωπικό και πιο συγκεκριμένα: το γραφείο του Συλλόγου μας εδραιώνεται από μία γραμματέα και έναν λογιστή. Για την ψυχοκοινωνική στήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους, έχουμε προσλάβει τρείς ψυχολόγους, μία εργοθεραπεύτρια, δύο παιγνιοθεραπέυτριες, μία μουσικοθεραπεύτρια, μία νοσηλεύτρια και μία κοινωνική λειτουργό. Η ομάδα αυτή απασχολείται και στις τρεις κλινικές του Νοσοκομείου Παίδων «η Αγία Σοφία» σε καθημερινή βάση.

Να γωστοποιήσουμε ότι, το agioritikovima.gr πήρε την πρωτοβουλία για τη καμπάνια αυτή χωρίς να έχει κανένα οικονομικό όφελος.

Σκοπός μας είναι να βάλουμε κι εμείς το λιθαράκι μας …στον ιερό σκοπό του συλλόγου.Να στηρίξουμε το θεραπευτικό έργο που πραγματοποιείται στα παιδιά και στους γονείς τους.Τέλος,να σας ανακοινώσουμε και τη σελίδα που δημιουργήσαμε στο facebbok για τα παιδάκια με καρκίνο προκειμένου να δώσουμε το ερέθισμα ..της ευαισθητοποίησης και της Αγάπης μας. Πατήστε εδώ για να γίνεται μέλος: http://www.facebook.com/pages/%CE%95%CE%99%CE%9C%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%95-%CE%94%CE%99%CE%A0%CE%9B%CE%91-%CE%A3%CE%A4%CE%91-%CE%A0%CE%91%CE%99%CE%94%CE%99%CE%91-%CE%9C%CE%95-%CE%9A%CE%91%CE%A1%CE%9A%CE%99%CE%9D%CE%9F-agioritikovimagr/203226369687608
Η δημοσιογραφική ομάδα του agioritikovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive