Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Η Υπουργός με το σακούλι 17.000 ευρω μόνο για τηλέφωνα ! Βρεγμένη σανίδα βρε ε ε!! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ !


Τα χρήματα που χρειάζεται μία τετραμελής οικογένεια για να ζήσει, πληρώνουμε οι φορολογούμενοι πολίτες μόνο για για κινητά και σταθερά τηλέφωνα της υπουργού Περιβάλλοντος και των συνεργατών της για μόλις έναν μήνα! Το planet-greece βγάζει σήμερα ΟΛΟΥΣ τους λογαριασμούς κινητών και σταθερών τηλεφώνων κάνει τη σούμα. Πληρώσαμε για ένα μήνα μόνο, το αμύθητο ποσό των...17.000 ευρώ
! Όσα χρήματα δηλαδή χρειάζεται μία τετραμελής οικογένεια σε έναν ολόκληρο, στην οποία εργάζονται και οι δύο γονείς! Με αυτά τα ποσά, χιλιάδες οικογένειες πληρώνουν τα ενοίκια όλου του χρόνου, κάνουν τα ψώνια των σούπερ μάρκετ, κάνουν δώρα στα παιδιά τους, πληρώνουν τα φροντιστήριά τους, βάζουν βενζίνη στο αυτοκίνητό τους κι η κυρία Μπιρμπίλη με τους συνεργάτες τους τα ξοδεύουν σε ένα μήνα ΜΟΝΟ για τηλέφωνα!!!

Στο planet-greece, δημοσιεύουμε ΟΛΟΥΣ τους λογαριασμούς που βρήκαμε και περιμένουμε ΕΠΙΣΗΜΗ τοποθέτηση από την υπουργό ή την κυβέρνηση.










ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ planet-greece
http://planet-greece.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive