Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΓΙΟΥΧΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ; ΝΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Οι δουλειες μας πανε απ το κακο στο χειροτερο,και αυτοι συνεχιζουν τις αυξησεις.
Τα λεφτα, μας φτανουν ισα ισα για τα τροφιμα, κανα φθηνο ρουχο στα παιδια μας ,θερμανση με το τσιγκελι, και λιγο βενζινα για τι πολυ αναγκαιες μετακινησεις.
Δεν περισευουν λεφτα για ρευμα νερο τηλεφωνο,απληρωτο και το τεββε υπο την απειλη της ανασφαλειας της οικογενειας και με στεναχωρημενα τα προσωπα των παιδιων μας που βλεπουν οτι σε λιγο αναγκαστικα θα τα κοψουμε και απο τα Αγγλικα που μεχρι σημερα πηγαιναν.
Και ολα αυτα γιατι καποιοι ετσι αποφασισαν να κατευθυνουν τη ζωη μας.
Με Ανεργια
Ακριβεια ατελειωτους Φορους για το λαο και αφθονο χρημα γι αυτους.
Αφηνουν ελευθερα τα λαμογια που ξεκοκαλησαν ολο το δημοσιο χρημα,και κινηγανε το φουκαρα μικρομεσαιο που βγαζει με κοπο και υδρωτα το ψωμι του.
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ;
ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ.
ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 2

ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΩΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ,ΣΠΙΤΙ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΚΑΝΑ ΧΩΡΑΦΑΚΙ.ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΦΑΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ,ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΡΕΨΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΟΤΙ ΧΥΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΞΥΛΟΛΕΒΗΤΑ ΜΟΥ ,ΤΗΝ ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΗ.

2 σχόλια:

  1. ΡΩΤΗΣΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΝΑΝ ΠΑΛΙΟ.ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ;ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΡΑΚΙ ΜΕ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΩΣ ΤΗ ΔΥΣΗ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΣΦΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΜΟΝΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ, Η ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΧΟΥΜΕ;TOTE ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ,ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω δεν γνωριζω το ποτε θα ξυπνησει ο λαος και θα αλλαξει την τυχη της ελλαδας.Αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι φετος ετοιμαζω ενα μπαξε- θερμοκηπιο με ποικιλια λαχανικων και ζαρζαβατικων βιολογικο με ζωοκοπρια και φυλοχωμα μονο ,χωρις καρκινογονα λιπασματα ,για τις αναγκες της οικογενειας μου.Και συνηστω να το κανουν ολοι, οσοι διαθετουν λιγο κηπο.Δεν ξερεις πως ερχονται τα πραγματα.Ας ειμαστε προετειμασμενοι για καθε ενδεχομενο.Τουλαχιστον να υπαρχει και κατι να τρωμε σε περιπτωση πολυ δυσκολων καταστασεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive