Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Η σοκαρισμένη Τζούλια και το… ΣΔΟΕ

«Σοκ και δέος» νιώθει η Τζούλια Αλεξανδράτου από τον σάλο που έχει ξεσπάσει με το πορνό βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί. Την Πέμπτη, η ίδια αποφάσισε να… μαζέψει τα κομμάτια της, αφού σύμφωνα με τους συνεργάτες της είναι σε δραματική ψυχολογική κατάσταση, και να δώσει τις δικές της απαντήσεις μέσω τηλεοπτικών δεκτών. Και όλα αυτά, ενώ την ίδια ώρα, ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες (οι οποίες δεν είναι προς το παρόν δυνατόν να διασταυρωθούν) ότι η Τζούλια έλαβε αμοιβή για το βίντεο 200.000 καθώς και ποσοστά από τις διόλου ευκαταφρόνητες πωλήσεις.
Η εκρηκτική ξανθιά εμφανίστηκε έτοιμη να «βγει από τα ρούχα της» για όσα ακούγονται εις βάρος της τονίζοντας σε κάθε τόνο ότι το βίντεο περιέχει προσωπικές της στιγμές και πως δεν «κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που κάνει όλος ο κόσμος»!
Επέμεινε ότι το υλικό δημοσιοποιήθηκε εν αγνοία της και πως η ίδια έσπευσε από τους πρώτους να προμηθευτεί το dvd από περίπτερο στην Ομόνοια, ωστόσο τελικά δεν κατάφερε να το δει, καθώς το σοκ ήταν πολύ μεγάλο!

Για τον παρτενέρ της στην ταινία, είπε ότι ήταν κάποιος με τον οποίο απλώς συνευρέθηκε, ενώ «σφύριζε αδιάφορα» στις δημοσιογραφικές επισημάνσεις περί δικάμερου γυρίσματος. Αντέκρουσε τις πληροφορίες ότι πρόκειται για Γάλλο πορνοστάρ και απάντησε ότι πρόκειται απλώς για έναν Γιώργο! Πάντως ακόμα και στο βιογραφικό του γάλλου πορνοστάρ Ιαν Σκοτ, ο οποίος εκτιμάται ότι είναι ο πρωταγωνιστής με το τατουάζ, αναφέρεται ότι ο ίδιος την τελευταία χρονιά γύρισε βίντεο με τη Τζούλια Αλεξανδράτου.

Η Τζούλια πάντως κατά δήλωσή της έχει κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες για να διωχθεί ο υπεύθυνος της εταιρείας παραγωγής που έβγαλε το πορνό.

Και έφοδος του ΣΔΟΕ στην εταιρεία παραγωγής

Το βίντεο της Τζούλιας κινητοποίησε ακόμα και το ΣΔΟΕ, το οποίο την Πέμπτη επισκέφτηκε για έλεγχο την εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών Σειρήνα. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, καθώς ουδείς υπεύθυνος ανευρέθη στα γραφεία με αποτέλεσμα οι ελεγκτές να φύγουν άπραγοι. Στο μικροσκόπιο θα βρεθούν και τα περιουσιακά στοιχεία της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες από τα πρακτορεία διανομής, αλλά και από την εταιρεία παραγωγής, η ταινία τυπώθηκε σε 200,000 αντίτυπα και μοιράστηκε σε πάνω από 17,000 σημεία πώλησης σε όλη τη χώρα. Αν υπολογιστεί ότι η λιανική τιμή πώλησης φτάνει τα 20 ευρώ, τότε τα συνολικά έσοδα θα αγγίξουν τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Η εταιρεία παραγωγής, θα εισπράξει καθαρά (αν η ταινία κάνει sold out), περίπου 2,600,000 ευρώ, ενώ 1.400.000 ευρώ θα εισπράξει το πρακτορείο διανομής και οι περιπτερούχοι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος παραγωγής της συγκεκριμένης ταινίας και του ολιγοσέλιδου περιοδικού, δεν ξεπέρασε τις 100,000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive