Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Φίλοι του "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ" . Διαφυλάξτε το ΚΥΡΟΣ της εκπομπής ΜΑΣ !! Toυ Αργύρη Σιδέρη

Ψιλοχαμός έγινε τη νύχτα στο "Αποκαλυπτικό Δελτίο" στο "EXTRA 3". Στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ δελτίο που αποκαλύπτει και εκφράζει την πλειοψηφία των ταλαίπωρων , βιασμένων πολιτών απο τα "έγχρωμα" ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ MEGAλα Μέσα Μαζικής Εξαθλίωσης .
Αν εξαιρέσει κανείς τον παπαρδέλα Κανελλάκη που αν και έχει πολλά να πεί, ΟΥΔΕΙΣ καταλαβαίνει ΤΙ λέει, λόγω ταχύτητας... Νιαγάρα, ε, και λίγο πρασινωπός βγαίνει ο Καψαμπέλης , γλυκύτατη αποκαλυπτική κόμπρα - για τους λαμογίζοντες- η Τάνια, βάρβαρος κατά των λωποδυτών ο Μυλωνάκης, οπότε, κατά τα λοιπά , είναι ΑΥΤΟ που θέλει ο λαός, που του δίνεται η δυνατότητα να βγαίνει "αέρα" και να λεει τα βάσανά του στο μέσον που ΣΠΑΕΙ την μονόχνωτη κυβερνητική ενημέρωση και διανθίζει το ενημερωτικό τοπίο.
Αυτό που κάποιες φορές εκνευρίζει , είναι η προσπάθεια του Παπαγιάννη, που στην ... προσπάθειά του να κρατήσει ισορροπίες , ... πηδάει στην άλλη άκρη, δίνοντας την εντύπωση του κορδατίζοντος υπερόπτη εναβρυνόμενου Ναπολέοντος, που τα ξέρει όλα και δεν σηκώνει αντίθετη κουβέντα.
Παρόμοιο περιστατικό είδαμε χθές.
Το θέμα ήταν η πολιτική ανανέωσης στελεχών απο το Σαμαρά.
Η άποψη του Παπαγιάννη ήταν , ότι ο Αρχηγός επιλέγει αυτούς που θα προωθήσει και θα γίνουν βουλευτές , υπουργοί, στελέχη κ.λ.π.
Η άποψη του Γεωργιάδη ήταν πως ότι και να κάνουν οι Αρχηγοί, ο τελικός κριτής είναι ο λαός, αφού έχει τη δυνατότητα να τους ψηφίζει ή οχι.
Σωστές και οι δύο απόψεις, μπορεί ο αρχηγός να επιλέγει και να προωθεί, αλλά την ώρα της κάλπης, ας ανοίγουμε το μυαλό μας και να μην βγάζουμε με τα χεράκια μας τα ματάκια μας και μετά αυτομαστιγωνόμαστε άνευ αποτελέσματος μπροστά στους... καθρέπτες μας.
Δεν χρειαζόνταν ολόκληρη βαβούρα και τόση ένταση και διαξιφισμοί, όλοι είμαστε πεπεισμένοι ότι τοιούτοι είμεθα και τοιούτοι αρχιερείς μας πρέπουν.
Εμείς τους πιστεύουμε, εμείς τους στηρίζουμε, ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.
Σημ.Νομιμοποιούμαι και υποχρεούμαι ως πολίτης ενεργός και σαν φίλος -πολλών ετών (25;) ,απο το "ΚΑΝΑΛΙ 29" φίλοι καλοί ο Μάκης, η Σοφούλα, ο Βασίλης,ο Ιγνάτιος κ.λ.π.- να εκφράζω ευθαρσώς την άποψή μου, για κάτι που αγαπάω , αληθινά πονάω και που θεωρώ ΑΝΑΓΚΑΙΟ καθαρτικό των πνευματικά... βρώμικων που καθημερινά καταλανώνουμε.
Είμαι της αρχής, ότι ο καλός φίλος δε χαϊδεύει - μόνο - αλλά σου λέει την αλήθεια και οχι παραμύθια.
Φιλικότατα
ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive