Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Εισαγγελέας καλεί 8 για τη Νομική.Ύποπτοι για τη μεταφορά των μεταναστών & την κατάληψη.Αυτόν που τους φιλοξενεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ τον ξεχάσατε;ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ!

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ:
Ο κ. Εισαγγελέας θα πρέπει να καλέσει εκτός απο τους "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ" Λαθροδιακινητές και τις διάφορες ΜΚΟ και όσους συμμετείχαν ή συνέδραμαν και συνδράμουν ή παραβαίνουν το καθήκον τους ακόμα και ΤΩΡΑ, αρχίζοντας απο τους Λιμενικούς του Ηρακλείου που παρανόμησαν και επέτρεψαν την είσοδο λαθρομεταναστών στο "ΛΗΤΩ" και μάλιστα με καταστάσεις, στον πλοίαρχο και την πλοιοκτήτρια εταιρεία που επέστρεψε την είσοδο και τον απόπλου του πλοίου, τους Αστυνομικούς που δεν τους συνέβαλαν στον Πειραιά, τους ιδιοκτήτες των πούλμαν που τους μετέφεραν απο τον Πειραιά στην Νομική, τους Αστυνομικούς που έμειναν θεατές κατά την κατάληψη και δεν τους συνέλαβαν κατά την αποχώρηση,καθώς και τον ιδιοκτήτη του χώρου που βρίσκονται σήμερα συνεχίζοντας έτσι την διάπραξη του τελεσθέντος εγκλήματος της παράνομης εισόδου στη χώρα και της παράνομης παροχής στέγης σε παρανόμως εισελθόντες.
Νόμοι ΥΠΑΡΧΟΥΝ, αλλά οι υπεύθυνοι εφαρμογής τους είναι απλοί ΘΙΑΣΩΤΕΣ αν όχι και παραβάτες τους.
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

ΤΟ ΘΕΜΑ:

Κλήσεις για απολογία σε οκτώ άτομα, μεταξύ των οποίων και ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδόσης Πελεγρίνης, απέστειλε ο εισαγγελέας Εφετών Σπύρος Μουζακίτης.

Οι οκτώ καλούνται να καταθέσουν ως ύποπτοι για την τέλεση αξιόποινων πράξεων σχετικά με την υπόθεση της μεταφοράς των 237 μεταναστών από τα Χανιά στην Αθήνα και της κατάληψης της Νομικής Σχολής.

Το αδίκημα για τις πρυτανικές αρχές είναι παράβαση καθήκοντος. Για το κακούργημα της προώθησης και διακίνησης μεταναστών καλούνται να δώσουν εξηγήσεις μέλη της Επιτροπής Αλληλεγγύης.

Επιπλέον, η εισαγγελία ερευνά τις πράξεις φθοράς περιουσίας και διατάραξης κοινής ειρήνης.
Οι οκτώ καλούνται να εμφανιστούν στο γραφείο του εισαγγελέα Εφετών την Τετάρτη και την Πέμπτη το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive