Ετσι η κατασκευή τους με ιδία χρηματοδοτησι ανετεθη σε συνασπισμενους κατασκευαστικους οικους.

Εν συνεχεία μετα την κατασκευη τα ποσα που διετεθησαν για την χρηματοδοτησιτων εργων εισπραττονται σε διατημα 10-20 ετών αναλογως, υπο την μορφη διοδιων..Αν ειναι ακριβα ή φθηνα αυτο ειναι αλλο θεμα και να το συζητησουμε.

Ο Κος Γκλετσος ομως γνωστος κουκουες ακολουθει πιστα το προγραμμα του ΚΚΕ που σημαiνει ανατροπη του αστικου καθεστώτος με οποιο τροπο σε όποια θεσι οποτε μπορει, να συμβη.
Και αυτό έκανε.Παρανομησε,ξυλονωντας τα προστατευτικα κιγκλιδωματα χρησιμοποιώντας μηχανηματα του Δημου και διαπληκτιζόμενος με τους αστυνομικούς που προσπαθουσαν να τον σταματησουν,Ετσι ο κος αυτος διαφημίστηκε για την παρανομία του απο τους ομοιδεατες του ταχα φιλελεύθερους και δημοκρατες, και μπορει να ειναι υπερηφανος για το αλήτικο καργκιοζιλικι του νταη..ψευτοτσαμπουκα που εμφανισε στην παράσταση που εδωσε δωρεαν..

Συγχαρητήρια αξιζουν στον εισαγγελεα που αψηφησε τον λαικισμο και τις απειλές και οδηγει τον παραναμουντα ανεξάρτητος ιδιοτητος, ή πιθανως συμπάθειας λογω θεατρικης στην κυριολεξια προελευσεως στην στην δικαιοσύνη.

Ιασων