Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.ΠΥΡΚΑΛ η ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΜΟΓΙΑ της Α.Ε. ΠΑΣΟΚ=Ν.Δ.Ποιά ήταν η ΠΡΩΤΗ απόφαση του ΝΕΟΥ(ΠΑΣΟΚ) Δ.Σ; Η ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ (Ν.Δ.)Δ.Σ.





Απορούνε κάποιοι, ΠΩΣ φτάσαμε στο σημερινό χάλι, στη σημερινή ΕΘΝΙΚΗ ΞΕΥΤΙΛΑ, στην απόγνωση του Ελληνικού λαού που τον κατάντησαν να πένεται και να σκαλίζει στους κάδους απορριμάτων ή να σέρνεται όταν κλείνουν οι λαϊκές να μαζέψει ότι απομένει.
Απορούνε κυρίως, αυτοί που τον έφεραν στ` αυτήν την κατάντια, αυτοί που θάπρεπε νάναι ή στη φυλακή ή στό Γουδή.
Αρχίζουμε σήμερα μια σειρά απο αποκαλύψεις ΤΡΑΓΙΚΕΣ για την ΣΚΟΠΙΜΗ διασπάθιση του Εθνικού μας πλούτου και την απαξίωση μέχρι ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ πλουτοπαραγωγικών μονάδων.
ΑΡΧΗ απο την πολεμική βιομηχανία, την ακμάζουσα μέχρι πρότεινος ΠΥΡΚΑΛ

Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ τι συμβαίνει απο ΟΛΕΣ τις διοικήσεις τα τελευταία χρόνια.
Παρουσιάζουμε σήμερα ενα απο τα πιό "ελαφρά" ντοκουμέντα απο τα δεκάδες που έχουμε στα χέρια μας και θα προχωρήσουμε στα ... βαρύτερα , όπως είναι
Α) Η μη χρησιμοποίηση εργοστασιακού εξοπλισμού αξίας 100άδων εκ. για την παραγωγή "Γαλακτώματος εκρηκτικού" που χρησιμεύει στη διάνοιξη σηράγγων, τούνελ κ.λ.π. και
το οποίο αφού, ΔΕΝ παράγουμε, (Ενω θα μπορούσαμε) το εισάγουμε απο την... ΤΟΥΡΚΙΑ δίνοντάς της ΔΙΣ ΕΥΡΩ απ το υστέρημά μας.
Και
Β) Η προσπάθεια που γίνεται απο ΟΛΕΣ τις Διοικήσεις, ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ των περιουσιακών στοιχείων σε γη της ΠΥΡΚΑΛ για "άγνωστους"... νομίζουν λόγους.
Η Σημερινή αποκάλυψή μας αφορά την ΑΠΟΛΥΤΗ συνεργασία των ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ Δ/Σ που η μία ΑΠΑΛΛΑΣΕΙ την προηγούμενη, όπως τώρα, που με εντολή του Υπουργού νΟικονομικών κ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, η Εκπρόσωπός ΤΟΥ, Κα ΖΩΗ ΤΣΟΛΗ - ΜΠΕΚΑ,
ζητάει απο τους μετόχους και ΨΗΦΙΖΕΙ η ΙΔΙΑ "ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ/Σ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΥΘΥ
ΝΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ 1-1-2009 ΕΩΣ 31-12-2009"
Ποιό ήταν το προηγούμενο Δ/Σ ; μα αυτό του διόρισε η Ν.Δ. ! Ποιό είναι το Δ/Σ που πήρε την πιο πάνω απόφαση; μα αυτό που διόρισε το ΠΑΣΟΚ !
Για μην λέμε πολλά λόγια, δείτε 3 απο τα δεκάδες έγγραφα που έχουμε στα χέρια μας και είναι φυσικά στη διάθεση των κομμάτων και μετά χαράς στην διάθεση του αρμόδιου εισαγγελέα.
Εγγραφο Νο 1
ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Γ.Σ. ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ της 25/10/2009
ΕΓΓΡΑΦΟ Νο 2 Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ Δ/Σ.
ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΟ Νο 3 Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ Δ/Σ.

Νομίζετε ότι τελειώσαμε εδώ;.
ΛΑΘΟΣ. Μόλις ΤΩΡΑ αρχίζουμε.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
H ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive