Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ


Σήμερα στο γραφείο του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής Άδωνι Γεωργιάδη, συναντήθηκαν ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης με τη Νομικό  - μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, επικεφαλής της νομαρχιακής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα και Αντιπροέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου από το 2002 έως σήμερα κυρία Κατερίνα Αδαμοπούλου. Η κυρία Αδαμοπούλου είναι μητέρα 3 παιδιών και κάτοχος μεταπτυχιακού «Περιφερειακής Ανάπτυξης –Πολιτικής» ή οποία ως υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία έλαβε στις τελευταίες εθνικές εκλογές 24.000 ψήφους, αποδεχόμενη την πρόσκληση του κυρίου Άδωνι Γεωργιάδη, ορίζεται υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης του συνδυασμού «ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ» για την Περιφερειακή Ενότητα του Νοτίου Τομέα Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive