Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ENEΣΕΙΣ ΒΑΡΑΝΕ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ; 2 ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΔ , "ΑΠΑΝΤΗΣΗ" ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ! Και το... σχόλιό μας!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- ΝΔ - ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΟΥΡΟΥΤΗ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.    
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 201

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. κ. Γιώργος Μουρούτης, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ., έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η σημερινή απολογία του ΛΑ.Ο.Σ. για τις ψευδείς αναφορές του αρχηγού του, περί δήθεν υπερψήφισης του Μνημονίου από τους Ευρωβουλευτές της Ν.Δ., αναδεικνύει το πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει ο κ. Καρατζαφέρης.Παρ’ ότι κάνει ό,τι μπορεί για να το ξεχάσει, του θυμίζουμε ότι ο ίδιος προσωπικά, το κόμμα του και οι βουλευτές του ψήφισαν το Μνημόνιο στη Βουλή, στηρίζοντας, έτσι ανοιχτά την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Τώρα, αν ο κ. Καρατζαφέρης αισθάνεται την ανάγκη να επικαλείται τον κ. Σκυλακάκη στη σαθρή επιχειρηματολογία του, ένα μόνο καταφέρνει: Να επιβεβαιώνει στην πράξη την ανίερη “συμμαχία των προθύμων” που προ πολλού έχει εγκατασταθεί στην πράσινη πολυκατοικία, με θυρωρό τον ίδιο!».
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Όλες οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις καταγράφουν την έντονη δυσαρέσκεια των πολιτών σε βάρος της κυβέρνησης και της πολιτικής του Μνημονίου, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύουν τη μεγάλη πολιτική δυναμική του μηνύματος, που έστειλε από τη Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς".
Σημ.ΣΚEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Συγγνώμη φίλοι της Ν.Δ. 
ΤΙ παίρνετε εκεί στην .. ετοιμόρροπη μπλέ πολυκατοικία και δεν μας δίνετε; Ούτε τα δένδρα της Ρηγίλλης δεν θάγραφαν  τέτοιες ανοησίες. 
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ λοιπόν: 
ΤΙ είπε ο κ. ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ σήμερα; Ο κ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ προχθές; Ο κ. ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ αντιπροχθές; Ο κ. ΣΑΜΑΡΑΣ πρόσφατα; ο κ. ΒΑΡΔΑΣ; η Κα ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ; ο κ. ΠΑΠΑΣΤΑΜΚΟΣ, ο κ. ΜΥΤΑΡΑΚΗΣ; ΟΛΗ η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην  Ευρωβουλή; 
Λένε ΑΚΡΙΒΩΣ ότι λέει ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ! 
ΝΑΙ ή ΟΥ; 
Επ αυτού ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ !! ΜΠΟΡΕΙΤΕ; 
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive