Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

[Βουλή]: Η ΝΔ συντάσεται με το ΠΑΣΟΚ (ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ) ΥΠΕΡ... των Λαθρομεταναστών!! Γιατί ΚΑΝΕΝΑ απο τα "στερεοΦΟΝΙΚΑ" blogs της Ν.Δ. (π.χ. ιχνος, Η.Ο. κ.λ.π.) ΔΕΝ μιλάνε; ΓΙΑΤΙ το αποκρύπτουν ΕΠΙΜΕΛΩΣ; Η Αλήθεια, ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ βρεεε, ΔΕΝ κρύβεται με τη σιωπή!! ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ & ΣΧΟΛΙΑ





http://www.hellenicparliament.gr/Nomothetiko-Ergo/Anazitisi-Nomothetikou-Ergou?law_id=a1f4748a-c40f-4527-8e66-a8ba8fbada35
ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, κύριε Πρόεδρε.
Κύριε Υπουργέ, να ευχηθώ περαστικά. Βλέπω ότι η φωνή σας έχει κλείσει, μάλλον λόγω των κλιματιστικών.

Θέλω, κύριε Υπουργέ, αν είναι εφικτό, να μας διευκρινίσετε τα θέματα που θα θέσουμε. Και βέβαια τα απευθύνω φυσικά και προς τη Νέα Δημοκρατία και μάλλον εντονότερα προς τη Νέα Δημοκρατία. Διότι εγώ προσωπικά πάντα αντιλαμβάνομαι αυτό το χώρο σαν ένα χώρο ιδεολογικής και πολιτικής συγκρούσεως, η οποία εντέλει οδηγεί ενδεχομένως σε μία σύνθεση. Αλλά κατά βάση καθένας μας εδώ αντιπροσωπεύει ένα πολιτικό και ιδεολογικό χώρο.

Μπορώ δηλαδή, πολύ εύκολα να καταλάβω πώς ο κύριος Καστανίδης ως Υπουργός του ΠΑΣΟΚ, μιας κυβερνήσεως που έφερε προς ψήφιση το νόμο για την ιθαγένεια, έρχεται και φέρνει προς συζήτηση και ψήφιση αυτό εδώ το πράγμα και απευθύνεται προς την Αριστερά και λέει: «Μα, όλα αυτά που θέλατε όλα αυτά τα χρόνια, εμείς σας τα κάνουμε πράξη». Αυτό όλο είναι συμβατό, είναι στο ίδιο κομμάτι, είναι ένα δείγμα πολιτικής συνέπειας.

Όμως, είναι τελείως αδύνατο να καταλάβω, κύριε Κοινοβουλευτικέ Εκπρόσωπε της Νέας Δημοκρατίας, 
πώς μπορεί η Νέα Δημοκρατία και μάλιστα η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά που διατείνεται ότι είναι μια διαφορετική Νέα Δημοκρατία από την παλιά Νέα Δημοκρατία του κυρίου Λούλη -ο οποίος προσφάτως κατηγόρησε τον κύριο Σαμαρά ως ακροδεξιό, υπενθυμίζω, στο ραδιόφωνο- πώς μπορεί η Νέα Δημοκρατία λοιπόν του κατά κύριο Λούλη ακροδεξιού Αντώνη Σαμαρά η όποια Νέα Δημοκρατία υποτίθεται ότι πρωταγωνίστησε –προφανώς δεν πρωταγωνίστησε, αλλά εν πάση περιπτώσει έτσι θέλει να πιστεύει εκείνη- στον αγώνα κατά του νόμου για την ιθαγένεια, με βασικό σκεπτικό ότι φοβόμαστε ως κοινωνία τη μεταβολή που μπορεί να υπάρξει από την αθρόα προσέλευση λαθρομεταναστών, να έρχεται και να συντάσσεται με το ΠΑΣΟΚ σε ένα τόσο κρίσιμο θέμα που καθ’ ομολογίαν του Υπουργού κάνει όλα όσα τόσο καιρό ζητάει η Αριστερά.

Αντιλαμβάνεστε ότι εδώ υπάρχει ένα λογικό χάσμα. Δεν μπορείς να είσαι και στη μία βάρκα και στην άλλη βάρκα. Εμείς θέτουμε ένα συγκεκριμένο θέμα. Επειδή έχουμε πολύ μεγάλη ανησυχία πράγματι και θέλουμε να εκφράσουμε τους πολίτες, που έχουν αυτή την ίδια ανησυχία με μας για το τι συμβαίνει στην πατρίδα μας, για όλο αυτό το θέμα που λέγεται λαθρομετανάστευση, για αυτό το λόγο αυτά που δημιουργούνται –και θα τα εξηγήσω στη συνέχεια- ως νομικές πραγματικότητες πια με αυτό το νομοσχέδιο, ακριβώς επειδή αν ετίθεντο τόσα ερωτήματα -θα τα διαβάσω- στον κάθε πολίτη που ανησυχεί όπως και μείς για το θέμα της λαθρομεταναστεύσεως, θα τα θεωρούμε φρικώδη, συνεπείς όντες, λέμε όχι.

Και ασφαλώς, κύριε Υπουργέ, το ξέρετε πολύ καλά ότι εμείς δεν ψάχνουμε προσχήματα για να μην ψηφίσουμε. Εμείς άμα πιστεύουμε ότι κάτι πρέπει να το ψηφίσουμε, το ψηφίζουμε όσο δύσκολο και να είναι. Βλέπε Μνημόνιο. Δεν έχουμε τέτοια προβλήματα ως κόμμα. Εμάς μας ενδιαφέρει η ιδεολογική και πολιτική συνέπεια.
Ή υπόκεισαι στην πλευρά εκείνων, κύριε Κοινοβουλευτικέ Εκπρόσωπε της Νέας Δημοκρατίας- που ανησυχείς εσύ ο ίδιος αυθεντικά και θες να εκφράσεις και τους πολίτες που ανησυχούν γι’ αυτό το μείζον θέμα, άρα αναγκαστικά αυτό το καταψηφίζεις ή, με συγχωρείτε, ανησυχείς γιαλατζί.Ανησυχείς για ψηφοθηρικούς λόγους, για να μη σου φύγει καμία ψήφος προς τον Καρατζαφέρη. Εδώ δείχνεις δήθεν τον πολιτικό σου πολιτισμό και ανοίγεις όχι την κερκόπορτα -για να καταλάβετε τι συμβαίνει εδώ θα να το αποδείξω στη συνέχεια- ανοίγεις την «Πύλη των Λεόντων» για να περάσουν οι λαθρομετανάστες.

Πάμε, λοιπόν, να τα πάρουμε με τη σειρά. Θέλω να ξεκινήσω αντίστροφα, κύριε Υπουργέ, γιατί στο παράδειγμα του συναδέλφου μου κυρίου Μάκη Βορίδη, που έφερε ως παράδειγμα τη σωματεμπορία και το θέμα της ευάλωτης θέσης και πώς ερμηνεύεται στα δικαστήρια, δεν δώσατε απάντηση. Θέλω να διαβάσω, λοιπόν, ακριβώς τι λέει ο κώδικας. Άρθρο 351 παράγραφος 2: «
Με την ποινή της προηγουμένης παραγράφου τιμωρείται ο υπαίτιος αν για να πετύχει τον ίδιο σκοπό αποσπά τη συναίνεση προσώπου με τη χρήση απατηλών μέσων ή το παρασύρει εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη θέση του με υποσχέσεις, δώρα, πληρωμές ή παροχή άλλων ωφελημάτων».

Και όλοι καταλαβαίνουμε την ευάλωτη θέση πώς ερμηνεύεται στα δικαστήρια. Δηλαδή και μόνο η υπόσχεση καλύτερης οικονομικής ζωής σε κάποιον που στη χώρα αφετηρίας βρίσκεται σε πολύ δυσμενή θέση -αυτό θα πει, 
κύριε Κοινοβουλευτικέ Εκπρόσωπε της Νέας Δημοκρατίας, ευάλωτη θέση- καθιστά την εκδιδόμενη αυτή γυναίκα θύμα σωματεμπορίας και άρα αντικείμενο όλων αυτών των ευεργετημάτων που φέρνει εδώ το παρόν συζητούμενο νομοσχέδιο.

Πάμε, όμως, να τα πάρουμε με τη σειρά, γιατί προσωπικά δεν είναι βέβαιος καθόλου για το 
ότι οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας και δη οι ψηφοφόροι του κυρίου Σαμαρά τα έχουν ακούσει αυτά πουψηφίσατε σήμερα και κυρίως σίγουρα δεν τα έχει ακούσει ο κύριος Λούλης, για να του τα στείλουμε να αναιρέσει τον χαρακτηρισμό περί ακροδεξιού του κυρίου Σαμαρά.

Επαναλαμβάνω, για μένα το ΠΑΣΟΚ είναι απολύτως συνεπές. Συνεχίζει αυτό ακριβώς που έκανε με το νόμο για την ιθαγένεια. Ειρήσθω εν παρωδώ, να κάνω μια παρένθεση, εκεί που μας έλεγαν για τη μεγάλη θεσμική μεταβολή και τις δεκάδες εκατοντάδων χιλιάδων μεταναστών που αδημονούν να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία, ούτε δύο χιλιάδες δεν έχουν κάνει αίτηση για να ψηφίσουν στις εκλογές, γιατί προφανώς άλλα είναι τα προβλήματα των μεταναστών, όπως λέγαμε στη σχετική συζήτηση.

Έρχομαι, όμως, εδώ. Πρωτόκολλο Δεύτερο, άρθρο 5. Θέλω να ακούσει ο κόσμος 
τι ψήφισε σήμερα η Νέα Δημοκρατία: «Οι μετανάστες δεν υπόκεινται σε ποινική δίωξη δυνάμει του πρωτοκόλλου τούτου για το γεγονός ότι αποτέλεσαν αντικείμενο των πράξεων που αναφέρονται στο άρθρο 6».
Άρθρο 6. Ποινικοποίηση. Κάθε κράτος-μέλος υιοθετεί τα νομοθετικά και άλλα μέτρα που είναι αναγκαία για να θεσπιστούν ως ποινικά αδικήματα όταν τελούνται με πρόθεση και για να αποκτηθεί άμεσο ή έμμεσο οικονομικό ή άλλο υλικό όφελος. Που; Στη λαθραία διακίνηση μεταναστών, όταν διαπραγματεύεται με σκοπό την διευκόλυνση για λαθραία διακίνηση μεταναστών ή κατάρτιση ψευδούς ταξιδιωτικού εγγράφου ή δελτίου ταυτότητας, όταν έχουν κάνει προμήθεια ή παροχή ή κατοχή τέτοιου εγγράφου. Δηλαδή, 
σε κάθε έναν ο οποίος χαρακτηρίζεται ως αντικείμενο ενός τέτοιου κυκλώματος δεν μπορεί να του ασκηθεί καμία ποινική δίωξη. 

Και ερωτώ: Πώς το αντιλαμβάνεται ο κύριος Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία; Όλες αυτές οι εκατοντάδες χιλιάδες, τα μιλιούνια που έλεγε ο κύριος Σαμαράς εδώ, που έρχονται με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, έρχονται μόνοι τους; Δεν πληρώνουν ένα δουλέμπορο; Ο δουλέμπορος ο Τούρκος με τον Έλληνα και τον Ιρανό δεν είναι εγκληματική οργάνωση; Αυτοί δεν είναι τα αντικείμενα της εγκληματικής οργανώσεως; Μάλιστα. Άρα, εσείς ψηφίσατε ότι όποιον πιάνουν και έχει έρθει παράνομα στη χώρα, με πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με όλα αυτά που λέμε, αφού είναι αντικείμενο εγκληματικής οργανώσεως, σε αυτό δεν μπορούμε να του κάνουμε τίποτα.

(ΚΟ)
(2EP)
Δεν μπορούμε να του ασκήσουμε ποινική δίωξη για όλα αυτά, γιατί είναι αντικείμενο εκμεταλλεύσεως εγκληματικής οργανώσεως. Αυτό ψηφίσατε! Και το λέω, γιατί δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει τι ψηφίσατε.

Ας πάω, όμως, τώρα και σε κάτι συγκεκριμένο, στο τέταρτο άρθρο.
Κύριε Υπουργέ, κάνατε μία διευκρίνιση, αλλά θα μου επιτρέψετε να πω ότι εγώ δεν την εκλαμβάνω σωστά. Όμως, φαντάζομαι ότι θα με διορθώσετε αμέσως μετά.
Είπατε, λοιπόν, στο τέταρτο άρθρο ότι αυτός που είναι θύμα, είναι όταν κρίνει ο Εισαγγελεύς ότι είναι αντικείμενο απειλών και ότι κινδυνεύει η ζωή του εάν, για παράδειγμα, γυρίσει στη χώρα του ή όταν η οικογένειά του που ζει εκεί μπορεί να εκβιάζεται και να απειληθεί η σωματική της ακεραιότητα κλπ. Όμως, αυτό είναι ένα από τα δύο σκέλη. Δεν είναι όλο το σκεπτικό αυτού που μας έχετε φέρει προς ψήφιση.

Και στο σημείο αυτό, θα ήθελα να σας εξηγήσω γιατί. Διαβάζω τα εξής στο Άρθρο Τέταρτο, άρθρο 1 με τίτλο «Ορισμοί», στην παράγραφο 2.α.: ««Ο χαρακτηρισμός «θύμα εμπορίας ανθρώπων», όπως ορίζεται στην περίπτωση ι΄ της προηγούμενης παραγράφου, αποδίδεται με Πράξη του αρμόδιου Εισαγγελέα Πρωτοδικών, τόσο αμέσως μετά την κίνηση της ποινικής δίωξης για έγκλημα που προβλέπεται στα άρθρα τάδε, όσο και πριν ασκηθεί ποινική δίωξη για κάποιο από αυτά τα αδικήματα»».

Και προσέξτε, κύριοι συνάδελφοι! «Στην τελευταία περίπτωση, για την έκδοση της εν λόγω Πράξης, απαιτείται έγγραφη γνωμοδότηση που συντάσσεται από δύο επιστήμονες με ειδικότητα ψυχιάτρου, ψυχολόγου ή κοινωνικού λειτουργού, οι οποίοι υπηρετούν σε Υπηρεσία ή σε Μονάδα Προστασίας και Αρωγής των άρθρων 2, 3 και 4 κτλ. ή σε Μη Κυβερνητική Οργάνωση ή στο Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης ή σε Διεθνείς Οργανώσεις ή σε άλλους εξειδικευμένους και αναγνωρισμένους από το Κράτος φορείς προστασίας …».
Και μετά λέει το εξής: «Η Πράξη χαρακτηρισμού εκδίδεται και όταν το θύμα δεν συνεργάζεται με τις διωκτικές Αρχές…εάν εξαιτίας απειλών κτλ.» και όλα αυτά τα οποία είπατε. Ναι, είναι σωστό αυτό που είπατε για τις απειλές, αλλά αυτό είναι το δεύτερο σκέλος.

Το πρώτο σκέλος, λοιπόν, είναι ότι θα στηθεί μία πολύ ωραία φάμπρικα, κύριε Υπουργέ, όπως ξέρουμε ότι γίνεται στην Ελλάδα -άλλωστε, τα ξέρετε και δεν χρειάζεται να τα πούμε, γιατί τα λέμε και όταν μιλάμε για τη διαφθορά- που θα αγοράζουμε χαρτιά από τις γνωστές οργανώσεις.

Πρώτα απ’ όλα, βέβαια, θα ήθελα να πω ότι 
υπάρχουν μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που θα δίνουν αυτά τα χαρτιά κατευθείαν και χωρίς πληρωμή, γιατί η ιδεολογία τους είναι να μπουν όλοι στην Ελλάδα και να κάτσουν εδώ. Άρα, θα δίνουν αυτά τα χαρτιά κατευθείαν. Εν πάση περιπτώσει, όμως, και εκεί που θα είναι πιο δύσκολα, με το «κατιτίς» θα αγοράζονται αυτά τα χαρτιά και θα οδηγούν στο χαρακτηρισμό του «θύματος» και άρα, στη μη άσκηση της ποινικής δίωξης. 

Όμως, δεν θα συμβαίνει μόνο αυτό, κύριε Κοινοβουλευτικέ Εκπρόσωπε της Νέας Δημοκρατίας, αλλά προσέξτε και κάτι άλλο το οποίο προφανώς δεν παρατήρησε η Νέα Δημοκρατία και μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι ο Εισηγητής σας δεν το ψήφισε απλώς, αλλά το εκθείασε ως μείζον καλό και ως καταπληκτικό.

Ακούστε, λοιπόν, τι λέει, για να ακούσουν και οι ψηφοφόροι σας.
 Κατά τη διάρκεια της προστασίας αρωγής, οι αλλοδαποί θύματα, κατά την έννοια του παρόντος, δεν απελαύνονται. Απόφαση απέλασης που έχει εκδοθεί, αλλά δεν έχει ακόμη εκτελεστεί, ανακαλείται.».
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ (Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων): Αναστέλλεται.
ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ: Αναστέλλεται.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Ναι, αναστέλλεται. Δεν έχει σημασία. Το ίδιο είναι. Δεν έχει διαφορά, κύριε Υπουργέ. Μην παίζουμε με τις λέξεις τώρα. Εσείς είστε δικηγόρος και «παίζετε» με τις λέξεις. Εγώ είμαι πολίτης που δεινοπαθεί στο κέντρο της Αθήνας και με ενδιαφέρει η ουσία. Θα μείνουν εδώ; Θα μείνουν! Εσείς θα το ονομάσετε «αναστολή» και εγώ θα το λέω «ανάκληση». Δεν έχει σημασία αυτό. Το θέμα είναι ότι θα μείνει εδώ. Εγώ θέλω να φύγει, αλλά εσείς θέλετε να μείνει. Αυτή είναι η διαφορά μας.

Και επαναλαμβάνω ότι εσείς είστε συνεπής. Βέβαια, εδώ υπάρχει και ένα μείζον θέμα. Ο κύριος Πρωθυπουργός προεκλογικώς σε άρθρο του στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ είπε «μηδενική ανοχή στη λαθρομετανάστευση». Άρα και ο κύριος Πρωθυπουργός είναι μη συνεπής. Επειδή, όμως, κανείς δεν τον πίστεψε και κανείς δεν τον ψήφισε γι’ αυτό, τον συγχωρώ.

Όμως, επειδή κάποιοι μπορεί να έχουν πιστέψει τον κ. Σαμαρά και να έχουν πέσει θύματα, καλό είναι να διευκρινίζεται και αυτό.
 Λέω ξανά τι ψήφισε ο κ. Σαμαράς: «Κατά τη διάρκεια της προστασίας ή αρωγής, οι αλλοδαποί θύματα, κατά την έννοια του παρόντος, δεν απελαύνονται». 

Και πάω λίγο παρακάτω, γιατί ούτε αυτό έχει αναγνωστεί. «Θύμα εμπορίας προσώπων είναι τόσο το φυσικό πρόσωπο για το οποίο υπάρχουν βάσιμοι λόγοι, ώστε να θεωρηθεί θύμα οποιουδήποτε από τα εγκλήματα…» κτλ.

Σας παρακαλώ να το ακούσετε αυτό, γιατί πρόκειται για κάτι καταπληκτικό. Να ξέρετε ότι αυτά τα πρωτόκολλα και αυτούς τους νόμους τους έχουν φτιάξει όλοι αυτοί οι περίεργοι τύποι που έρχονταν και στις επιτροπές μας.

Να ξέρετε, κύριε Κοινοβουλευτικέ Εκπρόσωπε, ότι αυτά έχουν γραφτεί από κάτι μη κυβερνητικές οργανώσεις και από κάτι άλλα «φληναφήματα» που ζουν από το κράτος. Πρόκειται γι’ αυτές τις γνωστές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις από τις οποίες αν κοπεί η κρατική χρηματοδότηση, δεν θα υπάρχουν.

Ακούστε, λοιπόν, τι έχουν γράψει αυτές οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις στις οποίες υπάρχουν κάτι περίεργοι τύποι οι οποίοι όταν ακούν τη λέξη «Ελλάδα», τους σηκώνετε η τρίχα, βγάζουν σπυράκια και δεν θέλουν να βλέπουν τη σημαία και σου λένε ότι δεν πειράζει που καίγεται η σημαία, γιατί είναι ένα απλό πανί.

(Στο σημείο αυτό χτυπάει το κουδούνι λήξεως του χρόνου ομιλίας του κυρίου Βουλευτή)

Ακούστε, λοιπόν, τι έχουν γράψει εδώ: «…πριν ασκηθεί η ποινική δίωξη γι’ αυτό, όσο και εκείνο σε βάρος του οποίου τελέστηκε κάποιο από τα παραπάνω εγκλήματα για τα οποία κινήθηκε η ποινική δίωξη…». Προσέξτε, κύριε Κοινοβουλευτικέ Εκπρόσωπε της Νέας Δημοκρατίας! Μη φανεί σαν εμπάθεια το γεγονός ότι απευθύνομαι σε σας. Απευθύνομαι σε σας, γιατί υποτίθεται ότι μαζί δώσαμε τον αγώνα για το νόμο για την ιθαγένεια. Εγώ ήξερα ότι επρόκειτο περί πολιτικής υποκρισίας, αλλά είναι καλό να το ακούσουν και οι ψηφοφόροι σας.
Συνεχίζω, λοιπόν, με το εξής πιο καταπληκτικό: «
…ανεξάρτητα από την ιθαγένειά του και από το εάν αυτό έχει εισέλθει στη χώρα νόμιμα ή παράνομα». Έλα, Χριστέ και Παναγία!
Ήρθε εδώ ο κ. Σαμαράς και μας μίλησε επί μία ώρα περίπου –και ήταν από τις σπάνιες ομιλίες του, γιατί τέσσερις, πέντε έχει κάνει ως Πρόεδρος και όχι περισσότερες- για τη λαθρομετανάστευση και τη ζημιά που αυτή προκαλεί! Και εδώ λέει –το ψηφίσατε- «ανεξάρτητα από την ιθαγένειά του και από το εάν αυτό έχει εισέλθει στη χώρα νόμιμα ή παράνομα». 

Όπως αντιλαμβάνεστε, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, αυτή η συζήτηση –βέβαια, έχει μικρή συμμετοχή από Βουλευτές, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα αποκτήσει μεγάλη δημοφιλία στο διαδίκτυο- έχει πράγματι πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, για τον εξής λόγος. Διότι θα πρέπει κάποτε η Νέα Δημοκρατία να συνειδητοποιήσει τι είδους κόμμα θέλει να γίνει. Δεν μπορείτε να είστε σε δύο βάρδιες. Και σε κάθε περίπτωση, εμείς δεν θα σας επιτρέψουμε να κοροϊδέψετε ούτε έναν Έλληνα πολίτη.
(Στο σημείο αυτό χτυπάει το επαναληπτικό κουδούνι λήξεως του χρόνου ομιλίας του κυρίου Βουλευτή)

Θα κλείσω αμέσως, κύριε Πρόεδρε.
Και ως Αντιπολίτευση σήμερα συνεχίζετε όλη εκείνη την πρακτική που είχατε ως κυβέρνηση, δηλαδή να χαϊδεύετε τους μετανάστες, με αποτέλεσμα να έχουν γεμίσει όλες οι γειτονιές της Αθήνας από όλους αυτούς τους περίεργους τύπους που έχουν πνίξει την ομαλή ζωή της πόλης και την ομαλή ζωή της χώρας.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.
(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του ΛΑΟΣ)


---------------
Σχόλια Άδωνι στο:
http://www.adonisgeorgiadis.gr/phpbb3/viewtopic.php?f=2&t=1076

Πραγματικά είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ. Μπήκα και στον Δημητράκη (HELLAS-ORTHODOXY) και στο IXNOS, για να δω πώς το δικαιολογούν και δεν γράφουν απολύτως τίποτε. Σαν να μήν συνέβη ποτέ. Αφού μας πρήζουν για την "αγωνία" τους για το Μεταναστευτικό τόσο καιρό και μας κατηγορούν διότι δήθεν εμείς φταίμε για όλα που δεν κάναμε συλαλλητήριο, τώρα που η Ν.Δ. του μεγάλου Ορθόδοξου Έλληνα Πατριώτη εψήφισα αυτό το πραγματικό έκτρωμα του ΠΑΣΟΚ που σε λίγους μήνες θα καταλάβετε πόσο καταστροφικό είναι, ελλείψει επιχειρημάτων υπερασπίσεως, υποκρίνονται ότι...δεν συνέβη ποτέ. Αυτό το επισημαίνω κυρίως για όσους είχαν ακόμη έστω και την παραμικρή αμφιβολία για τον πραγματικό ρόλο αυτών των γελοίων, οι οποίοι είναι έτοιμοι να κατηγορούν από το πρωί μέχρι το βράδυ τον ΛΑ.Ο.Σ., να κάνουν την τρίχα-τριχιά αλλά όσον αφορά την Ν.Δ. και την Ακρόπολι να δώση, δεν τρέχει και τίποτε....Έμμισθοι υποκριτές. Το ότι ο ίδιος έχει πληρώσει για αυτή την μεταφορά δεν σημαίνει σύμφωνα με αυτόν τον νόμο ότι δεν είναι θύμα, διότι η ευάλωτη οικονομική του θέσι στην πατρίδα του, μπορεί δυνητικά να τον έχη οδηγήσει να τον κοροϊδέψουν με ψεύτικες υποσχέσεις για καλλίτερη ζωή εδώ οι δουλέμποροι, οπότε ο ίδιος δεν φταίει. Εάν κριθή ότι είναι θύμα, δεν μπορείς να τον διώξης ποτέ, όσο όμως εκρεμμεί στα δικαστήρια η υπόθεσις του εάν είναι ή όχι, πάλι δεν μπορείς να τον απελάσης. Όσοι τώρα βρίσκονται σε διαδικασία απελάσεως, εάν πάνε αύριο στα δικαστήρια διεκδικώντας τον χαρακτηρισμό τους ως "Θύμα" αναστέλουν την απέλασί τους, μέχρι την οριστική απόφασι. Δηλαδή πιάσε το αυγό και κούρευτο. Αυτό εφερε το Πασόκ και αυτό υπερψήφισε η Ν.Δ....και εμάς μας κατηγορούσαν για το ότι δεν κάναμε συλαλλητήριο με δήθεν "ιερά" αγανάκτησι. Αυτά για να καταλάβετε πόσο καθάρματα είναι κάτι τέτοι τύποι, υπαλληλάκοι της Ρηγίλλης ή μάλλον τώρα πια της Συγγρού...

Δεν έχετε καταλάβει τί έχει γίνει ακόμη. Όταν το καταλάβετε θα είναι αργά, σχεδόν δεν μπορούμε να διώξουμε κανέναν από χθες, αρκεί να βρή έναν δικηγόρο. Θα γίνη ολόκληρη βιομηχανία, για τον χαρακτηρισμό των θυμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive