Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Ότι δεν κατάφεραν οι Βούλγαροι κομιτατζήδες πριν από 100 χρόνια το κατάφερε ο Δήμος Έδεσσας σε λίγους μήνες

Πασόκοι Δήμαρχοι κι Αντιδήμαρχοι σε πρόσφατα τοπικά πανηγύρια της Έδεσσας χόρεψαν επαναστατικά τραγούδια που υμνούν τον Γκότσε Ντέλτσεφ και ούρλιαξαν για την επανένωση της Μακεδονίας με τα Σκοπιανά και Βουλγαρικά κομμάτια της.
Αν σας φάνηκε περίεργο ... είστε καινούργιοι προφανώς στο "άθλημα".
Το έκαναν στην Κερασιά Έδεσσας απ' όπου ανέβασαν και το παρακάτω video.

Είναι ο σύλλογος που έβαλαν μπροστά στην ύποπτη διοργάνωση ακριβής συναυλίας σε συνεργασία με τον Αντώνη Ρέμο για ... φορολογικούς λόγους.
Είναι ακόμα ένας σύλλογος που βρίσκεται υπό τη διοίκηση γενίτσαρων.
θαυμάσετε τι πέτυχαν με τα χρήματα και τις υπηρεσίες των φορολογουμένων και δεν έχασαν την ευκαιρία να επαναλάβουν τα ίδια καραγκιοζιλίκια και στο Πλατάνι Έδεσσας.
Όπως μας ενημερώνουν , το χρήμα ρέει άφθονο στα συγκεκριμένα χωριά κι από εκεί στις τσέπες αυτών που παριστάνουν τους απόγονους του Μεγαλέξανδρου.
Με τραγούδια του Σαριέφσκι που γράφτηκαν στα χρόνια των Beatles , και αφού έχουν πεθάνει όλοι οι γέροι που ήξεραν τη διαφορά του ντόπιου από του Σκοπιανού πολιτισμού ... οργιάζουν οι πράκτορες του Γκρούεφσκι πάντα σε απόλυτη συνεργασία με την τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ.
Με τον γελοίο μύθο του "Μακεδονικού" Έθνους που γράφει και μιλάει Βουλγαρικά υπό τη σκέπη των Αμερικανοεβραίων που φρόντισαν να πεθάνουν 1.000.000 Γιουγκοσλάβοι ... εκατοντάδες νέοι γαλουχήθηκαν ως Σκοπιανοί γενίτσαροι ΕΝΤΟΣ των συνόρων μας.
Την διχόνοια που δεν κατάφεραν να σπείρουν οι Βούλγαροι ... την χρηματοδότησαν και την προώθησαν ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Δεν ξέρουμε τι σκατά τους έχουν βάλει στο κεφάλι πάντως όχι τη στοιχειώδη νοημοσύνη να καταλάβουν ότι μία "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ" μειονότητα στην Ελλάδα θα αποκτήσει επίπεδο ζωής κι εκπαίδευσης ΙΔΙΟ και ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ με αυτό που απολαμβάνει η μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη.
Κι επειδή οι Έλληνες κατανοούν τον πραγματικό σκοπό της όψιμης δημιουργίας ενός ΕΘΝΟΥΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ" που δεν μπορεί να προφέρει ούτε το όνομα της αδερφής του Αλέξανδρου ... δεν πιστεύω ότι θα θελήσουν να βλέπουν Ελληνικό χρήμα να πληρώνει φιλοσκοπιανά βιβλία ιστορίας...όπως έγινε με το βιβλίο της Ρεπούση.
Δείτε με Αγγλικούς υπότιτλους τι τραγούδησαν ΕΝΤΟΣ Ελληνικών συνόρων με την ευκαιρία της ανάληψης της εξουσίας από τους Εβραίους κερδοσκόπους και το ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ.

Δυστυχώς οι καραγκιόζηδες πράκτορες του Γκρούεφσκι και του Soros ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ... βγάζουν το μεροκαματάκι τους στρέφοντας τους σλαβόφωνους το έναν ενάντια στον άλλον και φροντίζουν να αποπροσανατολίζουν τον κοσμάκη από τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟ που είναι οι κερδοσκόποι τύπου Soros και Paulson.
Και όσοι από εσάς δεν έχουν παρακολουθήσει το θέμα ... δείτε το Video για να μάθετε ΠΩΣ μπαίνουν τα λεφτά σε ιδιοκτήτες rave club που αγωνίζονται "αυθόρμητα" για τα ανθρώπινα δικαιώματα.


Και διαβάστε ποιοι είναι αυτοί που ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΑΝ στην πτώχευση της Ελλάδας, που προκάλεσαν κρίση δανεισμού και επιτοκίων και που ευθύνονται για την μείωση μισθών και συντάξεων όλων των Ελλήνων ακόμα και ΑΥΤΩΝ που νομίζουν ότι είναι ΑΠΟΓΟΝΟΙ του Μεγαλέξανδρου:

Οι ίδιοι που τρώνε τις συντάξεις των γέρων Μακεδόνων ... είναι και χρηματοδότες όλων αυτών των πρακτορίσκων που ποτίζουν με μίσος τις ψυχές των άβγαλτων νέων από τα χωριά , των μπεκρήδων και των ηλιθίων.

Διαβάστε και το παρακάτω άρθρο στο τέλος από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ για να καταλάβετε ΠΟΙΟΙ "καλοί" άνθρωποι ... "ανησυχούν" για τους τσιγγάνους και τους Σκοπιανούς στην Ελλάδα.
Και ο SOROS μέσα φυσικά ... και να είστε σίγουροι ... ότι μέρος των συντάξεων των Μακεδόνων κατέληξαν στις δικές του τσέπες. Ένας λαός ... στο οποίο καλλιεργείται η διχόνοια και η αδιαφορία για τον πλησίων ΟΥΤΕ που διανοείται το παιχνίδι που του έστησαν οι "ΕΚΛΕΚΤΟΙ" του θεού που χρηματοδοτούν ΜΟΝΟ όσους μας διχάζουν και σκοτώνουν όσους μας ενώνουν.
Σας χαιρετώ με την ελπίδα ... ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΟΜΠΕΣ ΜΑΛΑΚΕΔΟΝΕΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ που πιστεύουν ότι όλα γίνονται για το συμφέρον τους.
(κάντε κλικ στο άρθρο για μεγέθυνση) telos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive