Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

OI ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ και ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ SOROS δλδ ΘΕΩΡΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ν/σ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ & ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ !!

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΚΕΙ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ !!

ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

STOP ΣΤΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ
ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 26 ΓΕΝΑΡΗ ΟΜΟΝΟΙΑ 6μμ

Το σχέδιο νόμου για την ιθαγένεια στα παιδιά των μεταναστών β’ γενιάς και την ψήφο στις δημοτικές εκλογές φέρνει στο προσκήνιο το γεγονός ότι εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες -που τα τελευταία είκοσι χρόνια έχουν φτάσει να αποτελούν πάνω από 10% του πληθυσμού της χώρας- αντιμετωπίζουν καθημερινά τις συνέπειες ενός πολύχρονου θεσμοποιημένου ρατσισμού.
Αυτά τα αυτονόητα βασικά δικαιώματα όμως, δίνονται σε μια πολύ μικρή μειοψηφία με το νομοσχέδιο, όπως αναγκάζεται να παραδεχτεί ακόμα και ο Υπουργός Εσωτερικών, Γ. Ραγκούσης. Η στέρηση του δικαιώματος στην ιθαγένεια σε παιδιά «μη νόμιμων» μεταναστών αποτελεί παράλογο περιορισμό. Η στέρηση, επίσης, του δικαιώματος των μεταναστών να είναι υποψήφιοι στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε θέση Δημάρχου, έρχεται σε αντίθεση με το πάγιο αίτημα του κινήματος για πλήρη πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα στους μετανάστες και τους πρόσφυγες.
Η ατιμωρησία των αστυνομικών που εξευτελίζουν και δολοφονούν μετανάστες συνεχίζεται με σκανδαλώδη τρόπο και οδηγεί σε ένα νέο γύρο ρατσιστικών βασανισμών στα Αστυνομικά Τμήματα.
Μια πολιτική που θα έβαζε στο στόχαστρο της να ξηλώσει την ρατσιστική κληρονομιά της ΝΔ και του ΛΑΟΣ θα έπρεπε να ξεκινά από την νομιμοποίηση όλων των μεταναστών εδώ και τώρα και την απόδοση ασύλου στους πρόσφυγες. Για αυτά, άλλωστε, ξεσηκώθηκε ένα ολόκληρο κίνημα και αντιστάθηκε μαχητικά στην κυβέρνηση της ΝΔ.
Το σύνθημά μας απέναντι στο νομοσχέδιο της νέας κυβέρνησης είναι απλό:

όλα τα παιδιά – όλοι οι γονείς, εδώ και τώρα νόμιμοι χωρίς όρους και προϋποθέσεις!

ΟΧΙ ΣΤΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ.,
ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ
Η Ν.Δ. του Σαμαρά συναγωνίζεται το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη σε ρατσιστική πλειοδοσία κατά των μεταναστών απαιτώντας σκληρότερα μέτρα και μαζικές απελάσεις. Το ΛΑΟΣ κραυγάζει κατά των αυτονόητων δικαιωμάτων των μεταναστών και με μια χυδαία ρατσιστική και φασιστική προπαγάνδα παροτρύνει σε ανοικτό πογκρόμ κατά όλων των μεταναστών. Είναι το κόμμα που πρωτοστατεί στην ενεργοποίηση «επιτροπών αγανακτισμένων» τραμπούκων σε γειτονιές -όπως στον Αγιο Παντελεήμονα- και συνεργάζεται με τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής για να γίνουν «άβατες» για τους μετανάστες.
Σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώρο να φράξουμε όλοι μαζί τον δρόμο στους ρατσιστές και τους φασίστες.
ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ
Όλες και όλοι εμείς, που τα τελευταία χρόνια δώσαμε μάχες για την υπεράσπιση των μεταναστών και των προσφύγων, που ξεσηκωθήκαμε ενάντια στις δολοφονίες μεταναστών στην Π. Ράλλη και τους βασανισμούς στα Αστυνομικά Τμήματα, που αντισταθήκαμε στις επιχειρήσεις σκούπα και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, που βγήκαμε στους δρόμους ενάντια στο σκίσιμο του Κορανιού και τις φασιστικές επιθέσεις στις γειτονιές.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ -
ΠΛΗΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΩΡΑ - ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ-ΦΡΟΥΡΙΟ
ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ Η FRONTEX, ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΑΣΥΛΟΥ ΤΗΣ Ε.Ε., Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ

Α , και αν θέλετε να ...συμμετέχετε ...

Για να συμμετέχετε και να οργανώσετε δραστηριότητες, για να προμηθευτείτε αφίσες, προκηρύξεις, για να ανακοινώσετε πρωτοβουλίες και προτάσεις μπορείτε να στέλνετε mail στο info@antiracismfascism.org , και να επικοινωνείτε με τα τηλ.: 6932825663, 6976117452, 6947771499 και 6934243094

αναρτήθηκε απο τον "αρχιφασίστα", "αρχιρατσιστή", "αρχιναζί" ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ, Αργύρη Σιδέρη Πεμπτη 21/1/10

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive