Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Στο χειρουργείο η Σοφία Ψυχογιού

Μήπως είδατε το... κράτος πουθενά; Α, ξέχασα, είναι ΕΛΛΗΝΙΔΑ αυτή!!


Έτοιμη να δώσει άλλη μία μάχη είναι η Σοφία Ψυχογιού, η ειδική φρουρός από το Αθαμάνιο Άρτας η οποία τον περασμένο Οκτώβρη τραυματίστηκε σοβαρά στο τρομοκρατικό χτύπημα στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής, ενώ επέστρεφε από περιπολία με άλλους δόκιμους αστυνομικούς. Η 23χρονη ειδική φρουρός, η περιπέτεια της οποίας είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, αναμένεται να υποβληθεί σήμερα σε λεπτή χειρουργική επέμβαση για να αποκατασταθεί η παραλυσία στα άνω άκρα. Με την επέμβαση οι γιατροί θα επιχειρήσουν να επαναφέρουν σε φυσιολογικά επίπεδα τις λειτουργίες του δεξιού της χεριού, που είναι παράλυτο μετά το χτύπημα από σφαίρα, η οποία κυριολεκτικά συνέτριψε τα νεύρα στην περιοχή του ώμου. Χθες, η Σοφία Ψυχογιού εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε προεγχειρητικό έλεγχο, και σήμερα το πρωί θα μπει στο χειρουργείο.

1 σχόλιο:

  1. VIVA CHRISΟHCOIDIS!!!!!!!!!!!!!
    Εικονικές επιθέσεις σε Αστυνομικά Τμήματα, το νέο σχέδιο...........
    Κουράγιο ρε Σοφάκι...... Υπομονή! Έρχεται κάποτε η ώρα, που ακόμη και οι ΒΛΑΚΕΣ καταλαβαίνουν........
    Σου το λέει αυτό, ένας συνάδελφός σου που, βγαίνοντας στη σύνταξη, έχει ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΛΛΑ. Κουράγιο κορίτσι μου...................

    ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ Ο ΤΡΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive