Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

"Κανένας δεν μιλάει για την ψήφο των ομογενών μεταναστών"


"Απλά ο κύριος αναγνώστης ξεχνάει ότι το δικαίωμα στην ψήφο το αρνήθηκε πρόσφατα το ΠΑΣΟΚ στους 10.000.000 Έλληνες του εξωτερικού, παρ' όλο που το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών πληρώνει φόρους στην Ελλάδα, διότι όλο και κάποιο ακίνητο έχουν. Βέβαια άλλα είχαν υποσχεθεί στους ομογενείς και άλλα τελικά κάνανε (όπως πάντα κάνουν όλοι οι πολιτικοί!). Γιατί τελικά να έχουν διακίωμα στην ψήφο οι μετανάστες και όχι οι ομογενείς; Και πριν πιάνετε στο στόμα σας τους ομογενείς για να μιλάτε για ξενοφοβία καλά θα κάνετε να γνωρίζετε λίγο περισσότερο το αντικείμενο και τα αισθήματα που έχουν ΠΑΝΤΑ οι μετανάστες για τις πατρίδες τους, όποιες και αν είναι αυτές και πως μπορούν να ενεργούν παρασκηνιακά για να προωθούν τα συμφέροντα των χωρών καταγωγής τους!!!!!!!
Το δικαίωμα, λοιπόν στην ψήφο δεν έχει καμία σχέση με την ξενοφοβία ή τον ρατσισμό, διότι τότε θα είστε εξίσου υπεύθυνοι για ρατσισμό έναντι στους ομογενείς!!! "

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙA

Αναρτήθηκε από troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive