Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ Κας ΑΝΤΖΕΛΑΣ ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΕΞΙΣΛΑΜΙΖΕΤΑΙ Η ΚΕΡΚΥΡΑ. ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!

Σε τζαμί μετέτρεψε το Δημοτικό Θέατρο Κερκύρας ο Δήμος Κερκυραίων !!! (Δείτε το Βίντεο Ντοκουμέντο)

ΑΠΟ:
http://tiresias-press.blogspot.com/
Στην Ελβετία τα απαγορεύουν στην Κέρκυρα τα επιδοτούν !!!


Προσευχή για πρώτη φορά σε δημόσιο χώρο στην Κέρκυρα πραγματοποίησαν περίπου 100 Μουσουλμάνοι του νησιού στην πλειοψηφία τους Πακιστανοί στο Δημοτικό Θέατρο Κερκύρας.
Στο χώρο που τους παραχωρήθηκε για το σκοπό αυτό συναντήθηκαν εκπρόσωποι της Μουσουλμανικής κοινότητας που εξέφρασαν βέβαια την ιδιαίτερη ικανοποίηση τους καθώς πρόκειται όπως δήλωσαν για μια μεγάλη επιτυχία της Μουσουλμανικής κοινότητας.
Για το λόγο αυτό άλλωστε προσκάλεσαν και τον Ιμάμη τους Μ.Εμιράμ
Μετά την πρώτη κιόλας φορά, ζητούν τώρα να γίνει θεσμός.
Όπως δηλώνουν τώρα οι Μουσουλμάνοι σύντομα έχουν κι άλλη παρόμοια γιορτή, και μετά την πρώτη τους μεγάλη επιτυχία αξιώνουν να μονιμοποιήσουν το αίτημα τους και να παγειώσουν θεσμικά την χρήση του Δημοτικού Θεάτρου της Κέρκυρας ώς χώρο προσευχής τουλάχιστον για δύο φορές το χρόνο.
Οι Μουσουλμάνοι τις Κέρκυρας βέβαια δεν σταματούν εκεί αφού όπως δηλώνουν ότι ζητούν να τους παραχωρηθεί ένας χώρος για την καθημερινή τους προσευχή...
Δεν τους φτάνει δηλαδή το σπίτι τους... Απαιτούν και δικό τους τζαμί.
Καί είναι μόνο 100 άτομα... Να τους χιλιάσετε θέλετε...;;;;
Προφανώς λοιπόν η τοπική αρχή εκεί στην Κέρκυρα παραχωρώντας το Δημοτικό Θέατρο του νησιού για χρήση τζαμί, επιδιώκει να προσκαλέσει στο νησί περισσότερους Μουσουλμάνους μετανάστες.




Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η Κέρκυρα φιλοξενεί το Ιερό σκήνωμα του Αγίου Σπυρίδωνα.
Το θέμα εστάλει στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ απο Γιάννη Καπρούλια

6 σχόλια:

  1. Το θέμα της Ελληνοποίησης αγνώστου αριθμού λαθρομεταναστών στην χώρα μας, είναι καθαρά πολιτικό, για την ακρίβεια ψηφοθηρικό, παρά την μάσκα του ανθρωπισμού που επιθυμούν επιμελημένα να επιβάλουν οι κυβερνώντες και οι... συν αυτοίς...

    Σύμφωνα με τις διατάξεις του νομοσχεδίου για τους μετανάστες αποκτούν δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις δημοτικές εκλογές περίπου 250.000 αλλοδαποί και υπήκοοι τρίτων χωρών.




    Για να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές θα πρέπει να εγγραφούν σε ειδικούς εκλογικούς καταλόγους, που θα συνταχθούν στους δήμους μέχρι τις 30 Ιουνίου 2010.

    Δικαίωμα εγγραφής στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους θα έχουν όσοι διαμένουν νόμιμα στη χώρα για μία πενταετία ή είναι κάτοχοι «Eιδικού Δελτίου Tαυτότητας Oμογενούς».

    Eπίσης, θα μπορούν να εγγραφούν όσοι αλλοδαποί είναι κάτοχοι άδειας διαμονής αορίστου χρόνου ή δεκαετούς διάρκειας.

    Oι ομογενείς ή οι μετανάστες που καλύπτουν τα κριτήρια της νόμιμης πενταετούς παραμονής στη χώρα και έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους, θα μπορούν να εκλεγούν στα δημοτικά συμβούλια της χώρας.

    Φυσικά, με το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, κανείς δεν θα μπορεί να ελέγξει τι πραγματικά θα γίνει. Πόσα δηλαδή εκλογικά βιβλιάρια θα βγουν και σε ποιους θα δοθούν.

    Με δεδομένο ότι οι μετανάστες διάκεινται ευνοϊκότερα προς το ΠΑΣΟΚ λόγω της στάσης τους απέναντί τους, καταλαβαίνουν στη ΝΔ τι πάει να γίνει;

    Θυμάστε τις Ελληνοποιήσεις επί Σημίτη;

    Μήπως θυμάστε κάτι... αερομεταφερόμενους (και πάλι επί ΠΑΣΟΚ) που εισέρχονταν στην χώρα ομαδικά και στη συνέχεια παραπονιόντουσαν στα αεροδρόμια επειδή τους... ξέχασαν;

    Το "αμάρτημα" μάλλον είναι παλιό, αλλά σήμερα, η μορφή του απειλεί την δομή της χώρας. Οι μεταγραφές, που κάποιοι λαμπροί πράσινοι εγκέφαλοι επινόησαν, αναμένεται να βάλουν φωτιά στην χώρα, αφού όμως προηγηθούν μία σειρά από καταστροφικούς "σεισμούς" στην πολιτική και στους πολιτικούς.

    Το να επιθυμεί η κυβέρνηση (και φυσικά ένα τσούρμο θολοκουλτουριάρηδων που έχουν αγκαλιάσει την εξουσία) να αλλοιώσει την δομή της χώρας με την πρόσθεση πληθυσμού (αγνώστου στον αριθμό) που διακατέχεται από διαφορετική κουλτούρα (κυρίως θρησκευτικού περιεχομένου λόγω Ισλάμ), μοιάζει να είναι ένα πείραμα, του οποίου την δυστυχή κατάληξη γνωρίζουν όλοι πλην των "ειδικών" ανθρωπιστών, ΜΚΟ και άλλων τινών, που πλουτίζοντας μέσω του "ανθρωπισμού" τους, φροντίζουν να πραγματώσουν τα νεοταξικά σχέδια στην κοιτίδα της δημοκρατίας.

    Σε μία χώρα που δεν αντέχει άλλους λαθρομετανάστες, λόγω κάκιστης οικονομίας, σε μία χώρα της οποίας οι πολίτες ασθμαίνουν καθημερινά για να επιβιώσουν, σε μία χώρα όπου βασικές αρχές της εσωτερικής ασφάλειας έχουν πάψει να υφίστανται (πρόσφατα μας ανακοίνωσε ο κύριος Χρυσοχοΐδης καθ' ύλην αρμόδιος υπουργός την τεράστια αύξηση της εγκληματικότητας), μία νομενκλατούρα "σοφών" απομακρυσμένων από την τραγική αλήθεια του σήμερα που έχει γίνει μαρτύριο για τους πολίτες.

    Ο αγώνας της πολιτικής επιβίωσης έχει καταστήσει ως βασικό του αντίπαλο την εξαθλίωση του πολίτη.

    Πού, άραγε, οδηγεί αυτό;

    Πουθενά αλλού πέρα από την μετωπική σύγκρουση και φυσικά το χάος στο οποίο αποσκοπούν οι νεοταξικοί δούλοι... μέσω της ποδοσφαιροποίησης και της μεταγραφολογίας... πολιτών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε και το επομενο τζαμι στο "Αχιλλειον".
    Μηπως να διαγραφαμε απο την λιστα των επομενων διακοπων μας την Κερκυρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε βλέπω τίποτα το επιλήψιμο εδώ. Μου άρεσαν αυτοί που μίλησαν στην κάμερα. Μου φαίνονται σεμνοί και καλοί άνθρωποι.
    Να προσεύχονται θέλουν κι αυτοί. Δε ζητάνε χώρο για γιάφκες.
    Εσείς που διαμαρτύρεστε προσευχόσαστε ποτέ;
    Μπράβο στην κ. Γκερέκου. Έχει ανοιχτό μυαλό.
    Όσο για το "ιερό σκήνωμα" του Αγίου Σπυρίδωνα, δε νομίζω ότι παίρνει είδηση περί τίνος πρόκειται. Λείψανο είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρωτα απο ολα Μαρια Σεφερου μην βγαζεις συμπερασμα για το ποιος προσευχεται και πιος οχι κρινοντας απο το ευατο σου και απο αλλα ΠΑΣΟΚΟ λαμογια γυρω σου
    Δευτερον η Οικοδομηση Τζαμιων και η αλλοιωση του εκλογικου σωματος πρωτον και την Εθννικης συστασης δευτερον και Συνταγματικα δεν ανηκει ουτε στην Γκερεκου ουτε στην Αλ Σαλεχ ουτε του Τζεφρυ Παπανδρεου-Τσαντ ουτε της διαπλοκο-Δραγωνας ουτε του Δημου ουτε κανενος πασοκο-λαδοποντικου
    Ειναι θεμα του Ελληνικου Λαου!
    Ασε λοιπον τους λεονταρισμους και τις τζαμπα μαγκιες να παμε σε Δημοψηφισμα και οτι αποφασισει ο Κριτης Ελληνικος Λαος το κανουμε πραξη και συνοδοιπορουμε!
    Εχεται ομως τα κοτσια??
    ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε βλέπω τίποτα το επιλήψιμο εδώ.
    λέει κάποια Μαρία Σεφέρου
    επειδή Μαράκι εγώ και κάποιοι άλλοι βλέπουμε τι γίνετε μπροστά μας εσείς που δεν βλέπετε βάλτε γυαλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητη κ.Σεφερου αφου δεν βλεπεις τιποτα το επιληψημο,οταν θ'ανοιξει και θα λειτουργησει το τζαμι,φορεσε τα ρουχα που φορας,βαλε τ'αρωματα και τα λοιπα αξεσουαρ της γυναικιας φιλαρεσκειας και περνα καμια βολτα απο μπροστα απο αυτους τους "σεμνους κ καλους ανθρωπους".
    Για να δουμε πως θα εφαρμοσουν αυτοι το "σεμνα και ταπεινα".
    Οσο για το αν προσευχομαι η' οχι,αυτο νομιζω πως ειναι εμφανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive