Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

Κα AL SALEX ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΠΑΤΕ, ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ & ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ &ΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΜΑΣ.ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ;

Χανιά: Την απείλησε με όπλο... 14χρονος ΑΛΒΑΝΟΣ!


ΦΩΤΟ EUROKINISS

Ο ανήλικος συνελήφθη από την αστυνομία όπως επίσης και οι γονείς του. Όπως κατήγγειλε η γυναίκα, ο 14χρονος Αλβανός, μπήκε στο σπίτι της με σκοπό προφανώς να τη ληστέψει. Όταν όμως η γυναίκα τον κατάλαβε, εκείνος σήκωσε το πιστόλι και άρχισε να την απειλεί. Στη συνέχεια έφυγε τρέχοντας. Οι αστυνομικοί μαζί με το νεαρό δράστη, βρήκαν και κατέσχεσαν το όπλο του.

ETOYTOΣ ΠΑΛΙ;;

Μέσα σε 4 ημέρες είχε "ανοίξει" 5 οχήματα.Ο 23χρονος Πακιστανός συνελήφθη την Παρασκευή στην περιοχή 'Εξω Βρύση, στα Μέγαρα. Οπως διαπιστώθηκε, απο τις 18 μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου είχε διαρρήξει 5 αυτοκίνητα και είχε κλέψει 6 κινητά τηλέφωνα, κάρτες τραπεζών και μικρά χρηματικά ποσά.
SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

15 σχόλια:

  1. Το θέμα της Ελληνοποίησης αγνώστου αριθμού λαθρομεταναστών στην χώρα μας, είναι καθαρά πολιτικό, για την ακρίβεια ψηφοθηρικό, παρά την μάσκα του ανθρωπισμού που επιθυμούν επιμελημένα να επιβάλουν οι κυβερνώντες και οι... συν αυτοίς...

    Σύμφωνα με τις διατάξεις του νομοσχεδίου για τους μετανάστες αποκτούν δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις δημοτικές εκλογές περίπου 250.000 αλλοδαποί και υπήκοοι τρίτων χωρών.




    Για να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές θα πρέπει να εγγραφούν σε ειδικούς εκλογικούς καταλόγους, που θα συνταχθούν στους δήμους μέχρι τις 30 Ιουνίου 2010.

    Δικαίωμα εγγραφής στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους θα έχουν όσοι διαμένουν νόμιμα στη χώρα για μία πενταετία ή είναι κάτοχοι «Eιδικού Δελτίου Tαυτότητας Oμογενούς».

    Eπίσης, θα μπορούν να εγγραφούν όσοι αλλοδαποί είναι κάτοχοι άδειας διαμονής αορίστου χρόνου ή δεκαετούς διάρκειας.

    Oι ομογενείς ή οι μετανάστες που καλύπτουν τα κριτήρια της νόμιμης πενταετούς παραμονής στη χώρα και έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους, θα μπορούν να εκλεγούν στα δημοτικά συμβούλια της χώρας.

    Φυσικά, με το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, κανείς δεν θα μπορεί να ελέγξει τι πραγματικά θα γίνει. Πόσα δηλαδή εκλογικά βιβλιάρια θα βγουν και σε ποιους θα δοθούν.

    Με δεδομένο ότι οι μετανάστες διάκεινται ευνοϊκότερα προς το ΠΑΣΟΚ λόγω της στάσης τους απέναντί τους, καταλαβαίνουν στη ΝΔ τι πάει να γίνει;

    Θυμάστε τις Ελληνοποιήσεις επί Σημίτη;

    Μήπως θυμάστε κάτι... αερομεταφερόμενους (και πάλι επί ΠΑΣΟΚ) που εισέρχονταν στην χώρα ομαδικά και στη συνέχεια παραπονιόντουσαν στα αεροδρόμια επειδή τους... ξέχασαν;

    Το "αμάρτημα" μάλλον είναι παλιό, αλλά σήμερα, η μορφή του απειλεί την δομή της χώρας. Οι μεταγραφές, που κάποιοι λαμπροί πράσινοι εγκέφαλοι επινόησαν, αναμένεται να βάλουν φωτιά στην χώρα, αφού όμως προηγηθούν μία σειρά από καταστροφικούς "σεισμούς" στην πολιτική και στους πολιτικούς.

    Το να επιθυμεί η κυβέρνηση (και φυσικά ένα τσούρμο θολοκουλτουριάρηδων που έχουν αγκαλιάσει την εξουσία) να αλλοιώσει την δομή της χώρας με την πρόσθεση πληθυσμού (αγνώστου στον αριθμό) που διακατέχεται από διαφορετική κουλτούρα (κυρίως θρησκευτικού περιεχομένου λόγω Ισλάμ), μοιάζει να είναι ένα πείραμα, του οποίου την δυστυχή κατάληξη γνωρίζουν όλοι πλην των "ειδικών" ανθρωπιστών, ΜΚΟ και άλλων τινών, που πλουτίζοντας μέσω του "ανθρωπισμού" τους, φροντίζουν να πραγματώσουν τα νεοταξικά σχέδια στην κοιτίδα της δημοκρατίας.

    Σε μία χώρα που δεν αντέχει άλλους λαθρομετανάστες, λόγω κάκιστης οικονομίας, σε μία χώρα της οποίας οι πολίτες ασθμαίνουν καθημερινά για να επιβιώσουν, σε μία χώρα όπου βασικές αρχές της εσωτερικής ασφάλειας έχουν πάψει να υφίστανται (πρόσφατα μας ανακοίνωσε ο κύριος Χρυσοχοΐδης καθ' ύλην αρμόδιος υπουργός την τεράστια αύξηση της εγκληματικότητας), μία νομενκλατούρα "σοφών" απομακρυσμένων από την τραγική αλήθεια του σήμερα που έχει γίνει μαρτύριο για τους πολίτες.

    Ο αγώνας της πολιτικής επιβίωσης έχει καταστήσει ως βασικό του αντίπαλο την εξαθλίωση του πολίτη.

    Πού, άραγε, οδηγεί αυτό;

    Πουθενά αλλού πέρα από την μετωπική σύγκρουση και φυσικά το χάος στο οποίο αποσκοπούν οι νεοταξικοί δούλοι... μέσω της ποδοσφαιροποίησης και της μεταγραφολογίας... πολιτών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανάλυση Πολιτικού Αναλυτή, στην συνέντευξη Σαμαρά

    Σχόλιο Επώνυμου πολιτικού Αναλυτή στο H-O
    --------
    Δημήτρης Τριβυζάς-Πολιτικός αναλυτής είπε...

    Βαρυσημαντη συνέντευξη Σαμαρά:"Τα αλλάζω όλα"

    Σου το έχουμε ξαναπεί "όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι".

    Εσυ όμως το χαβά σου. Ελπίζουμε να μην έχεις οικονομικό όφελος απο αυτή την στάση σου.Προσωπικά θα ευχόμουν ο Σαμαράς να ήταν γνήσιας πατριωτικής κατεύθυνσης.Μέχρι τώρα όμως δεν το έχει απποδείξει.

    Φαίνεσαι έξυπνος άνθρωπος,θα πρόσεξες οτι για το μεταναστευτικό και την ιθαγένεια δεν λέει λέξη.Προφανώς ήρθε σε συννενόηση με τον δημοσιογράφο να μην του κάνει τέτοια ερώτηση.

    Για τον αφελληνισμό της ελληνικής νεολαίας απο την Διαμαντοπούλου,Δραγώνα,Βερέμη κτλ, καμιά κουβέντα δεν είπε.Η συνέντευξη είναι καθαρά στο ίδιο προεκλογικό κλίμα για να ασχοληθούμε μόνο με την οικονομία.Στα εθνικά θέματα δεν αναφέρει τίποτα παρα μόνο αοριστίες περι "κόκκινης γραμμής" και για "δημόσια συζήτηση".Προσθέτει με νόημα "θεμιτές επιδιώξεις της εθνικής μας πολιτικής".Αυτό τα λέει όλα.Σκεφτείτε μόνο ποιός είναι αυτός που καθορίζει το τι είναι "θεμιτές επιδιώξεις".

    Μέχρι τώρα η παγκόσμια και ελληνική ιστορία έχει αποδείξει οτι οι επιδιώξεις αυτές καθορίζονται απο τα γνωστά εξωθεσμικά κέντρα.

    Μακάρι ο Αντώνης Σαμαράς και το επιτελείο του να ήταν πατριώτες.Αλλά δεν είναι.Το λέει καθαρά στην συνέντευξή του.Φαίνεται απο την πρώτη ανάγνωση.Αν μάλιστα κάνουμε πολιτική ανάλυση του κειμένου του,λέει καθαρά οτι θα ακολουθήσει την πεπατημένη γραμμή της ΝΔ,υπέρ της πολυπολιτισμικότητας και οτι άλλο του υπαγορεύουν τα γνωστά ξένα κέντρα.

    Προσέξτε ακόμη τον τρόπο με τον οποίο είναι γραμμένο το κείμενο,δεν απευθύνεται στους Ελληνες ψηφοφόρους,απευθύνεται όμως στα διεθνή κέντρα αποφάσεων που μέχρι τώρα στήριζαν την ΝΔ και στην πραγματικότητα ζητά απο τα κέντρα αυτά να τον στηρίξουν,γιατί δεν είναι "ακραίος" όπως ο Καρατζαφέρης.Τους λέει "Στηρίξτε με,δεν είμαι ακραίος".

    Δεν ασχολείται με τα προαναφερθέντα θέματα,το κάνει εσκεμμένα,προσπαθεί να πείσει τα κέντρα αυτά που προωθούν την Νέα Τάξη Πραγμάτων και την Παγκόσμια Κυβέρνηση οτι θα παίξει το παιχνίδι τους στο γήπεδο που θέλουν αυτοί.

    Με απλά λόγια τους λέει καθαρά "εγω θα παίξω μπάλα όπως θέλετε εσείς","θα προωθήσω για δημόσιο διάλογο μόνο τα οικονομικά ζητήματα και θα υποβαθμίσω απο το δημόσιο διάλογο τα της Νέας Τάξης Πραγμάτων,τα εθνικά θέματα,την παιδεία κτλ".

    Δεν λέει λέξη για δημοψήφισμα και για τα κρίσιμα εθνικά θέματα.Δεν ασχολείται με Κυπριακό,Σχέδιο Ανάν,προβλήματα στο Αιγαίο με την Τουρκία.

    Προσέξτε ακόμη οτι όταν ασχολείται με τα της οικονομίας μιλάει με ασαφής οικονομικούς όρους όπως "στρεβλό οικονομικό σύστημα","επικίνδυνα μέτρα φοροεπιδρομών".

    Αυτές οι λέξεις είναι συνθηματικές προς τα οικονομικά κέντρα του τόπου,τράπεζες κτλ,δεν λέει λέξη για τον απλό Ελληνα που κυριολεκτικά θα ποδοπατηθεί απο την κρατική μηχανή προκειμένιου να εισπράξουν όλα αυτά που κατασπατάλησαν τα προηγούμενα χρόνια.Αυτός νοιάζεται καθαρά για την ελεύθερη καπιταλιστική οικονομία.

    Με λίγα λόγια καθησυχάζει τους γνωστούς οικονομικούς θεσμικούς επενδυτές για τα μέτρα που θα λάβει στον οικονομικό τομέα αν κυβερνήσει.Λέει με συγκαλλυμένο τρόπο οτι θα στηρίξει το υπάρχον οικονομικό σύστημα να μην καταρρεύσει.

    Και όπως καταλαβαίνεται αυτό θα γίνει εις βάρος των απλών πολιτών.

    Η συνέντευξη αυτή του κ. Σαμαρά έχει διπλά και τριπλά επίπεδα ανάγνωσης....

    Στο επανιδείν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δε στηριζουν τον καρατζαφερη, διοτι απο πισω βρισκεται ο εφιαλτης-μητσοτακης!απλα τα πραγματα.εσεις τι προσπαθειτε ρε παιδια;να μας πεισετε περι αγνων προθεσεων του καρατζαφερη;μη μας πειτε οτι επειδη΄΄προτεινε δημοψηφισμα΄΄ γι αυτο κ ειναι αγνος πατριωτης!αφηστε να το κρινουμε εμεις αυτο.ο χρονος θα δειξει γιατι το προτεινε.μεχρι τωρα παντως, οτι λεει κ οτι κανει ο καρατζαφερης, κρυβεται απο πισω το βαμπιρ-μητσοτακ.κ ας λετε οτι θελετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΟΥΤΕ ...ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ!

    Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν, γιατί οι μεταλλαγμένοι Βουλγαρόφωνοι των Σκοπίων και οι κομπλεξικοί απόγονοι των ηττημένων Ελλήνων κομουνιστών που γεννήθηκαν στα Σκόπια, δεν θέλουν ούτε να ακούν για τον Αντώνη Σαμαρά. Οι περισσότεροι όμως Έλληνες δεν ξέρουν, για ποιον ακριβώς λόγο δεν τον θέλουν και οι τουρκόφιλοι μουσουλμάνοι της Θράκης. Η ιστορία λοιπόν έχει ως εξής:

    O κ. Kεμάλ Γκιούρ, Tούρκος πρόξενος στην Κομοτηνή, απέστειλε τον Φεβρουάριο του 1990 στη

    Νομαρχία Ροδόπης μια επιστολή με την οποία χαρακτήριζε τους Έλληνες πολίτες μουσουλμανικού θρησκεύματος ως ομογενείς του (soyadas) και ως πολίτες τουρκικού γένους. H Άγκυρα, από την οποία ζητήθηκαν διευκρινίσεις, κάλυψε πλήρως τον πρόξενό της, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου των Εξωτερικών, στην οποία αναφερόταν ότι η εμμονή της Τουρκίας να χαρακτηρίζει τα μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας ως Tούρκους «αποτελεί ωμή παραβίαση της Συνθήκης της Λωζάνης, η οποία αναγνωρίζει στη μειονότητα θρησκευτικό και μόνο χαρακτήρα».

    H ενέργεια εκείνη θεωρήθηκε ως «επέμβαση της Tουρκίας στα εσωτερικά της χώρας μας» και είχε ως αποτέλεσμα να προχωρήσει η Eλλάδα στην απέλαση του Γενικού Πρόξενου της Tουρκίας στην Kομοτηνή και την επιστροφή του για ξεκούραση πίσω στη…μητέρα πατρίδα.
    Έτσι λειτουργούν τα σοβαρά κράτη, έτσι λειτούργησε ο σοβαρός τότε Έλληνας υπουργός των εξωτερικών Αντώνης Σαμαράς.

    Όπως έκανε για παράδειγμα η Γερμανία πρόσφατα με τον Τούρκο πρόξενο του Ντίσελντορφ κ. Χακάν Κιβάντς.

    Τι είπε ο κύριος πρόξενος και τα …’πήραν’ στο κρανίο οι συνήθως ήρεμοι Γερμανοί;
    ‘Εάν κόψετε τις φλέβες των Γερμανών, από μέσα θα τρέξει αίμα με καφέ χρώμα…’
    Δύο Γερμανοί βουλευτές έθεσαν το θέμα στην γερμανική κυβέρνηση και εκείνη με τη σειρά της, υποχρέωσε την Τουρκία να του πει να μαζέψει τις βαλίτσες του και να γυρίσει πίσω για …διακοπές!

    Εδώ στην Ελλάδα ποιοι βουλευτές θα κάνουν το ίδιο και ποια κυβέρνηση ….Παπανδρέου θα τον στείλει για …ξεκούραση;
    Υπάρχει όμως ελπίδα για την διάσωση της ελληνικού φιλότιμου και έχει το όνομα του νέου αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας: Αντώνης Σαμαράς.
    Έρχεται…

    Αναστάσιος Καζαντζίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δε στηριζουν τον καρατζαφερη, διοτι απο πισω βρισκεται ο εφιαλτης-μητσοτακης!απλα τα πραγματα



    Ξαναμασημενη η τσιχλα και για πεταμα!
    Πισω απο τον Σαμαρα βεβαια ειναι η Λεσχη!
    Και οσοι δεν το πιστευαν μετα απο την ομιλια του στην Βουλη δεν μπορει πλεον να εχουν καμμμια αμφιβολια
    Το παραμυθι ξεφτυσε και μαλιστα πριν την ωρα του
    Γυμνος ο 'βασιλιας' Αντωνακης
    ΟΛΟΓΥΜΝΟΣ!

    ΜΟΝΟ ο ΛΑΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. .η ..τσιχλα παντως, ακομα εχει τη
    γευση της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...ισως μονο για αυτους που ειναι τοσο απελπισμενοι που τις μαζευουν απο το χωμα η κολημενες πανω σε μια σολα!

    Ξεφτυσε το ψεμμα ..και ηταν ψεμμα.

    Το τι θα πραξει ο Αντωνακης ψαχνουμε να δουμε και τα σημαδια καθε αλλο παρα ευχαριστα και ενθαρυντικα ειναι ειναι!
    Για αυτο νομιζω ολοι συμφωνουμε!
    Προσκυνημενος σαν ολους του συρφετου της ΝΔ και αυτος, αυτη ειναι η αληθεια που πανε πολλοι να κρυψουν.
    Κριμα γιατι ελπιζαν σε κατι διαφορετικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΄΄΄΄΄΄΄΄Ξεφτυσε το ψεμμα ..και ηταν ψεμμα ΄΄΄΄΄΄΄



    σιγα φιλε, μην ορκιζεσαι κιολας για τον διπροσωπο προεδρο σου! ουτε με αντωνακη μπιλντερμπερακη, ουτε με καρατζαφερακη μασωνακη θα γινει τιποτα. αυτο ειναι το σιγουρο.ΟΛΟΙ ειναι χερι χερι με τη νεα εποχη φιλαρακο..ολοι συμμετεχουν στο ιδιο πανηγυρακι..κ μας δουλευουν ψιλο γαζι φυσικα.κλάιν μάιν πατριωτης ειναι κ ο ετσι σου. για να φωτογραφιζεται με το γαντι του μποξ κ να ριχνει κανα ουρλιαχτο απογνωσης, οταν βλεπει να ΄΄ξεφτιζει΄΄ πολιτικα.ασε που τελει και υπο τη σκέπη της αγιας κ ομοουσιας οικογενειας.ουτε παραμυθι ειναι ουτε τιποτα..αλλου αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. --ουτε με αντωνακη μπιλντερμπερακη, ουτε με καρατζαφερακη μασωνακη θα γινει τιποτα. αυτο ειναι το σιγουρο.--

    swsto.o..karatzaferakhs pantws, an k den fainetai o idios...exei allous k fainontai!!
    aneksarthta apo auta, estw k etsi kalo htane pou anaferthike h leksh 'dhmopsifisma' sto koinovoulio..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 6:51 μ.μ.
    Ξεφτυσε το ψεμμα λεω. Ξεφτυσε
    Περσινα ξυνα σταφυλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δηλαδη περυσι ηταν Μασωνος ο Καρατζαφερης και φετος δεν ειναι;ΧΑΧΑΧΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μαρκουτσο, ασε τα ξεφτυσματα κ πες μας απο ποιους αποτελειται το συμβ.εξ.πολιτικης του κομματος σου..απαντα με ονοματα, αλλιως ασε τα σταφυλια κ το αν ειναι ξινα ή γλυκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ακουσα τιποτα για την ΝεοΤαξιτικη Λεσχη Μπιλντεμπεργκ και τους εδω 'πατριωτες' του κωλου εντολοδοχους της?
    Μουχαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μιλαει και ο γλυωδης Νεοδημοκρατικος λακες Η-Ο για μασωνους.
    Αντε χαμενο κορμι πηγε να δεις την Νεα Δημοκρατια που ειναι τιγκα στους μασωνους και τους προδοτες!
    Πηγεναι να ρωτησεις ποια ειναι η Βοζεμπεργκ και τι αρχιμασωνος με την Βουλα ειναι ο Αντωνακης. Για πηγαινε ζωντοβολο να ρωτησεις για την Στοα της Καλαματας.
    Ουστ ΑντιΧριστο θρασυμι θα βγαλεις και γλωσσα πληρωμενε λακε τους συστηματος.
    να χαθεις κοπροσκυλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ''''''Ακουσα τιποτα για την ΝεοΤαξιτικη Λεσχη Μπιλντεμπεργκ και τους εδω 'πατριωτες' του κωλου εντολοδοχους της?
    Μουχαχαχαχαχ''''''''


    ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ: ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.ΚΑΙ ΟΙ 5 ΦΑΦΛΑΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ. ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ, ΕΙΤΕ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ, ΕΙΤΕ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...ΕΣΕΙΣ...ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥΣ;ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΣΤΕ ΝΟΥΔΟΥ ΕΙΤΕ ΛΑΟΣ ΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΝΑ ΝΑΝΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ..ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ..ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive