Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

Δείτε την πλύση εγκεφάλου που κάνουν στα παιδιά της ΣΤ Δημοτικού ώστε να αποδέχονται και να συμβιώνουν με τους μετανάστες που ήρθαν απρόσκλητοί!!

(κάντε κλικ για μεγέθυνση)

ΑΥΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤ΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΛΩΣΣΑΣ !!!
Στο κάτω κείμενο έχουμε την "επιστολή" συμπληρωμένη....!
Κύριε Δήμαρχε,
Είμαστε μαθητές της 6ης τάξης Δημοτικού Σχολείου
και αποφασίσαμε να διαμαρτυρηθούμε για τη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη Χώρα μας.
Το πρόβλημα που μας απασχολεί είναι ότι φοβόμαστε να πάμε σχολείο μη τυχόν και μας χτυπήσουν ή μας μαχαιρώσουν αυτοί οι ξένοι, για να μας πάρουν το χαρτζηλίκι μας και το κινητό τηλέφωνο που μας αγόρασαν οι γονείς μας.
Οι άνθρωποι αυτοί φυσικά έχουν μεγαλώσει έτσι και έχουν μάθει ότι θέλουν να το παίρνουν με τη βία, χωρίς να σέβονται τη ζωή των άλλων!
Μας στεναχωρεί το γεγονός ότι αυτοί που μας κυβερνούν, μας έχουν εγκαταλείψει στη τύχη μας και δεν ενδιαφέρονται ούτε για τη ζωή μας ούτε για την Ελλάδα!
Νομίζουμε ότι οι "ταλαιπωρημένοι αυτοί πρόσφυγες" δεν είναι πρόσφυγες, γιατί κανείς δεν τους έδιωξε από τη πατρίδα τους, όπως μας λέτε ψέμματα, γιατί οι ίδιοι λένε ότι πλήρωσαν 4.000 έως 5.000 ευρώ για να τους φ έρουν μέσω Τουρκίας εδώ, για να περνάνε καλύτερα!
Και επειδή δεν είναι δυνατόν να είχαν τόσα πολλά λεφτά, πιστεύουμε ότι τους τα έδωσαν κάποιοι που θέλουν να κάνουν κακό στη πατρίδα μας στέλνοντάς τους εδώ.H ΣYNEXEIA EΔΩ>>Δείτε την πλύση εγκεφάλου

4 σχόλια:

  1. Το θέμα της Ελληνοποίησης αγνώστου αριθμού λαθρομεταναστών στην χώρα μας, είναι καθαρά πολιτικό, για την ακρίβεια ψηφοθηρικό, παρά την μάσκα του ανθρωπισμού που επιθυμούν επιμελημένα να επιβάλουν οι κυβερνώντες και οι... συν αυτοίς...

    Σύμφωνα με τις διατάξεις του νομοσχεδίου για τους μετανάστες αποκτούν δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις δημοτικές εκλογές περίπου 250.000 αλλοδαποί και υπήκοοι τρίτων χωρών.




    Για να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές θα πρέπει να εγγραφούν σε ειδικούς εκλογικούς καταλόγους, που θα συνταχθούν στους δήμους μέχρι τις 30 Ιουνίου 2010.

    Δικαίωμα εγγραφής στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους θα έχουν όσοι διαμένουν νόμιμα στη χώρα για μία πενταετία ή είναι κάτοχοι «Eιδικού Δελτίου Tαυτότητας Oμογενούς».

    Eπίσης, θα μπορούν να εγγραφούν όσοι αλλοδαποί είναι κάτοχοι άδειας διαμονής αορίστου χρόνου ή δεκαετούς διάρκειας.

    Oι ομογενείς ή οι μετανάστες που καλύπτουν τα κριτήρια της νόμιμης πενταετούς παραμονής στη χώρα και έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους, θα μπορούν να εκλεγούν στα δημοτικά συμβούλια της χώρας.

    Φυσικά, με το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, κανείς δεν θα μπορεί να ελέγξει τι πραγματικά θα γίνει. Πόσα δηλαδή εκλογικά βιβλιάρια θα βγουν και σε ποιους θα δοθούν.

    Με δεδομένο ότι οι μετανάστες διάκεινται ευνοϊκότερα προς το ΠΑΣΟΚ λόγω της στάσης τους απέναντί τους, καταλαβαίνουν στη ΝΔ τι πάει να γίνει;

    Θυμάστε τις Ελληνοποιήσεις επί Σημίτη;

    Μήπως θυμάστε κάτι... αερομεταφερόμενους (και πάλι επί ΠΑΣΟΚ) που εισέρχονταν στην χώρα ομαδικά και στη συνέχεια παραπονιόντουσαν στα αεροδρόμια επειδή τους... ξέχασαν;

    Το "αμάρτημα" μάλλον είναι παλιό, αλλά σήμερα, η μορφή του απειλεί την δομή της χώρας. Οι μεταγραφές, που κάποιοι λαμπροί πράσινοι εγκέφαλοι επινόησαν, αναμένεται να βάλουν φωτιά στην χώρα, αφού όμως προηγηθούν μία σειρά από καταστροφικούς "σεισμούς" στην πολιτική και στους πολιτικούς.

    Το να επιθυμεί η κυβέρνηση (και φυσικά ένα τσούρμο θολοκουλτουριάρηδων που έχουν αγκαλιάσει την εξουσία) να αλλοιώσει την δομή της χώρας με την πρόσθεση πληθυσμού (αγνώστου στον αριθμό) που διακατέχεται από διαφορετική κουλτούρα (κυρίως θρησκευτικού περιεχομένου λόγω Ισλάμ), μοιάζει να είναι ένα πείραμα, του οποίου την δυστυχή κατάληξη γνωρίζουν όλοι πλην των "ειδικών" ανθρωπιστών, ΜΚΟ και άλλων τινών, που πλουτίζοντας μέσω του "ανθρωπισμού" τους, φροντίζουν να πραγματώσουν τα νεοταξικά σχέδια στην κοιτίδα της δημοκρατίας.

    Σε μία χώρα που δεν αντέχει άλλους λαθρομετανάστες, λόγω κάκιστης οικονομίας, σε μία χώρα της οποίας οι πολίτες ασθμαίνουν καθημερινά για να επιβιώσουν, σε μία χώρα όπου βασικές αρχές της εσωτερικής ασφάλειας έχουν πάψει να υφίστανται (πρόσφατα μας ανακοίνωσε ο κύριος Χρυσοχοΐδης καθ' ύλην αρμόδιος υπουργός την τεράστια αύξηση της εγκληματικότητας), μία νομενκλατούρα "σοφών" απομακρυσμένων από την τραγική αλήθεια του σήμερα που έχει γίνει μαρτύριο για τους πολίτες.

    Ο αγώνας της πολιτικής επιβίωσης έχει καταστήσει ως βασικό του αντίπαλο την εξαθλίωση του πολίτη.

    Πού, άραγε, οδηγεί αυτό;

    Πουθενά αλλού πέρα από την μετωπική σύγκρουση και φυσικά το χάος στο οποίο αποσκοπούν οι νεοταξικοί δούλοι... μέσω της ποδοσφαιροποίησης και της μεταγραφολογίας... πολιτών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα αφεντικά σας (παγκοσμιοποιητές) έχουν αρχίσει την προπαγάνδα τους εδώ και δεκαετίες στα παιδιά μας-περί "καημένων μεταναστών" που δεν είχαν ντεμέκ άλλη επιλογή...

    Σταμάτα να στρουθοκαμηλίζεις επιτέλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εληνες γονεις αν αγαπατε,νοιαζεστε και φοβαστε για τα παιδια σας η μονη λυση για να επιβιωσουν στην πολυφυλετικη λαιλαπα που οι προδοτες πολιτικοι και τα καθε λογης φερεφωνα τους προσπαθουν να επιβαλουν στην πατριδα μας,ειναι να τα μεγαλωσετε και να τα θωρακισετε με τις αξιες και τα ιδανικα του Ελληνικου εθνοφυλετισμου.
    Μονο αυτος που γνωριζει ποιος ειναι,που παταει,που θελει να παει δεν χανετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive