Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Μόνο στο Πάντειο συμβαίνουν αυτά!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ Φ.Ο.Σ ΠΑΝΤΕΙΟΥ

Θα μπορούσε να γραφτεί στο βιβλίο με τα πιο παράξενα φαινόμενα στον κόσμο! Πρόκειται για την τραγελαφική κατάσταση του server του Παντείου, ο οποίος απλά δεν λειτουργεί!
Το Τμήμα Επικοινωνίας Μεσων και Πολιτισμού δημιούργησε το πρώτο ψηφιακό κανάλι σε ελληνικό πανεπιστήμιο. Με προϋπολογισμό έργου να φτάνει τα 150,000€ και με την αρωγή του Ιδρύματος Αλέξανδρος Ωνάσης, οι υπεύθυνοι του τμήματος έφτιαξαν ένα μικρό παλάτι.
Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν έγινε εντός του Παντείου, προκειμένου να αποφύγουν τυχόν κατάληψή του από τους γνωστούς-αγνώστους αντιεξουσιαστές, αλλά στην Πλάκα.
Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι το κανάλι δεν θα μπορεί να εκπέμπει καθώς ο server του Παντείου όχι μόνο υπολειτουργεί, αλλά πολλές φορές βαράει διάλυση. Οι τεχνικοί εδώ και καιρό απαιτούν αλλαγή, όπως και οι φοιτητές. Φανταστείτε δηλαδή ένα αυτοκίνητο χωρίς ρόδες!
Εμείς ευχόμαστε το κανάλι που με τόση υπερηφάνεια ανήγγειλε η κυρία αντιπρύτανης στο κανάλι της ΝΕΤ, όχι μόνο να λειτουργήσει αλλά να αποτελέσει την αρχή και για επόμενες τέτοιες κινήσεις που θα συμβάλλουν στον εκσυγχρονισμό του Παντείου.
Η Φ.Ο.Σ. Παντείου θα συνδράμει με όποιον τρόπο της ζητηθεί στις προσπάθειες των παιδιών, χωρίς καμία παραταξιακή ταυτότητα, προκειμένου να έχουν όλα όσα χρειάζονται! Καλές εκπομπές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive