Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΑΡΑΜΑΝΛΟΚΡΑΤΙΑ;

ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΕΚΤΟΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ;‏

Για σκεφτείτε: πρώτον, ο εξάδελφος Μιχαλης Λιάπης τον καταγγέλλει ότι οδηγεί την παράταξη στον όλεθρο και αποχωρεί. Δεύτερον, ο θείος Αχιλλέας Καραμανλής, 80 χρόνων και βουλευτής σχεδόν μισόν αιώνα, τον αγνοεί και προαναγγέλλει ότι θα είναι ξανά υποψήφιος! Μια ευχάριστη ατμόσφαιρα είναι εκεί στην καραμανλική οικογένεια! Τί κάνει ο πρωθυπουργός; Στενός φίλος του μας έλεγε ότι θα κάνει τη ρήξη με τον θείο, όπως την έκανε και με τον εξάδελφο όταν τον άφησε εκτός κυβερνήσεως! Δηλαδή, τί; Θα αφήσει τον Αχιλλέα εκτός ψηφοδελτίων; Ναι, ήταν η απάντηση ενός ανθρώπου, που γνωρίζει τον πρωθυπουργό πάνω από 30 χρόνια! Για να δούμε..

6 σχόλια:

  1. Από ότι βλέπω, κάποιες τέτοιες κινήσεις με οικογενειακά στελεχη επιδιώκονται και στο ΛΑΟΣ τελευταία.

    Σε μεμωνομένες περιπτώσεις αυτό μπορεί να είναι ασήμαντο μπροστά στις αρετες και την προσωπικότητα του εν λόγω προσώπου. Παρόλα αυτά, αν αυτό γίνει σε συστηματική βάση ίσως μειώσει τον σεβασμό των ψηφοφόρων προσ το κόμμα σε βάθος χρόνου...

    Θέλει προσοχή.

    Όπως έγραψα και αλλού. Το ζητούμενο όμως είναι ότι ο κόσμος αλλάζει και έρχεται στον ΛΑΟΣ για αυτό που έχει παρουσιάσει ως σήμερα. Το αντίθετο πρέπει να αποφευχθεί πάση θυσία - να αλλάξει ο ΛΑΟΣ για να προσεγγίσει τον μέσο ψηφοφόρο της ΝΔ. Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη, δίχως να σημαίνει ότι γνωρίζω το παραμικρό από το τι σημαίνει να χτίσεις ένα καινουριο κόμμα. Πάντως δεν νομίζω ότι με το να δυσαρεστείς την βάση του κόμματος αλλά και τους βουλευτές σου κερδίζεις κάτι. Ουδείς θέλει μια 2η ΝΔ! Ούτε οι δυσαρεστημένοι ΝΔκράτες.

    Από την άλλη δεν ξεχνώ πως ό,τι έχει απήχηση προς ορισμένους, δεν σημαίνει ότι "αγγίζει" κάποιους άλλους... ειδικά τους "λιγότερο ψαγμένους"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α,ρε Χαρε ηθελα να ξερα που στο διαολο χαζευεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω θα ηθελα απο το site μια υπευθηνη διαψευση οτι οι γυναικες του αδωνη και του βοριδη δεν θα ανακατευτουν με την πολιτικη γιατι αν συμβαινει κατι τετοιο το πολυ πολυ να ψηφησω τον τρελερα τον ζουραρη που η νη τι αλλο ειναι ανιοδιτελης πατριωτης ,μιας και το Λαος δεν διαφερει πλεον σε τιποτε απο την νδ και το πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κωστα το αιτημα σου εισακουστικε,δες πιο πανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κωστα το αιτημα σου εισακουστικε,δες πιο πανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και ειμαι πολυ!!!! ευχαριστημενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive