Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΕΡΙ ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΡΑΦΑΜΕ ΧΘΕΣ:Διαβιβαστικό υποψηφιότητας Αλέξη Μητρόπουλου.

Αναγνώστης -γνώστης- μας έστειλε το πιο κάτω:
Ανώνυμος είπε...

Ο Πρόεδρος κ.Καρατζαφέρης, ήδη από τηλεοράσεως, επρότεινε εις τον κ. Καθηγητή να συμμετάσχη εις το ψηφοδέλτιον του ΛΑΟΣ.
Ορθώς. Μην αναδημοσιεύετε ψεύδη, φίλτατοι : ΑΣΤΙΚΗ είναι η εν λόγω υπόθεσις, εναντίον πελάτιδός αυτου, την οποίαν επροστάτευσε, όταν της επετέθησαν οι πρώην συνεργάτες του κ.Καθηγητού διά ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ, όπως αναφέρεται και εντός της αποφάσεως την οποίαν μνημονεύετε!
Άρα, ο κ.Καθηγητής :(1) και από εκατομμυριούχους εισέπραξε, γεγονός που τον τιμά, (2) και από πτωχούς συμπολίτες δεν εισέπραξε, γεγονός που τον τιμά δίς, (3) και υπερασπιστής ήτο της πελάτιδός αυτου καίτοι είχε ήδη εισπράξει και εδύνατο να της ειπεί ότι κατόπιν της απομακρύνσεως εκ του Ταμείου ουδ' έν λάθος αναγνωρίζεται, πλην όμως δεν το έπραξε, (4) και ΔΗΜΟΣΙΑΝ θέσιν ΔΕΝ κατείχε, (5) και ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ δεν διεσπάθισε, (6) και επιτιθέμενος ήτο -ουχί αμυνόμενος- , (7) κατά του κυρίου Δικηγόρου ο οποίος τώρα υπερασπίζεται τον εγκληματία Χριστοφοράκο της ΜΙΖΕΝΣ, άρα εκ των πραγμάτων είναι ηθικός ο κ.Καθηγητής, ως αντιμαχόμενος απατεώνας, (8) η όλη υπόθεσις είναι ΠΑΡΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ, καθ'ότι, ως γνωστόν, οι αστικές διαφορές μεταξύ ιδιωτών -ως εν προκειμένω- παραγράφονται μετά την παρέλευσιν πενταετίας. Ως εκ τούτου, παρέλκει η αναφορά και αναδημοσίευσις ψευδών ειδήσεων, πέραν της ποινικής διαστάσεως που υπέχει η συμπεριφορά τ' ούτη. Ας ασχοληθώμεν ορθώς μετά των αξιολόγων Ελλήνων, ποία η χρήσις των ύβρεων;

Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Σε ότι μας αφορά, εμείς αναδημοσιεύσαμε το θέμα (το αναγράφουμε) απο άλλα ιστολόγια. Η Προσωπική μου άποψη είναι θετικότατη για τον κ. Μητρόπουλο. Γνωριζόμαστε απο το 1983 όταν ο αείμνηστος Ευάγγελος Γιαννόπουλος τον αξιοποιούσε και ακουγε τη γνώμη του σε κυρίαρχα εργατικά νομοθετήματα. Πρόκειται για διαμάντι που χαραμίζεται στο παρηκμασμένο ΠΑΣΟΚ. Αυτή είναι η άποψή μου και αμαρτίαν ουκ έχω. Τα υπόλοιπα είναι ευκαιρία να ξεκαθαρίζονται , για να μην υπάρχει ΟΥΤΕ σκιά υποψίας σε πολίτες όπως ο Αλέξης Μητρόπουλος.
ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

2 σχόλια:

  1. αν τα καταφερει ο καρτζαφερης μπραβο του.το ατομο αξιζει οσο ολοι οι βουλευτες του μαζι λλα αμφιβαλλω με την δεξιοστροφη ταση που εχει παρει παραγνωριζοντας οτι στην ελλαδα υπαρχουν και αλλες τασεις και στο λεω εγω που τον παπου μου τον σφαξαν για 5 λιρες τα κουμουνια το 44

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο φίλε, ορθά και δίκαια η ανάρτηση καιτο σχόλιο και μακάρι να ερχόταν στο κόμμα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive