Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

TΕΛΙΚΑ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑ BLOGGS? ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΤΙ ... ΚΙΝΕΙΤΑΙ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ Γ.Α.Π. ; Διαβάστε ΕΔΩ>>

Μπουρούχα το κανό του Παπανδρέου.

Δημοσιεύθηκε από Γιάννης Παπαϊωάννου

Μια μικρή έρευνα στην blogoσφαιρα επί του θέματος μας φέρνει ίσως -και τονίζω το ίσως- ποιο κοντά στην αλήθεια.

Στις 8 Ιουλίου στο blog: ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ προαναγγέλλεται ως ευχή Καραμανλή. Στο άρθρο αναζητείται απάνεμο λιμάνι διαβάζουμε:

“Δε θα ‘θελα να ήμουν στη θέση του Καραμανλή με τίποτα. Νησί να μου χάριζαν με έπαυλη σε τροπικό μέρος δε θα δεχόμουν την προσφορά,προκειμένου να δεχτώ να βρεθώ στη θέση του. Μόνο αν είχα αποδεδειγμένη τη συμμετοχή του Θεού δίπλα μου. Να μου λέει τί θέλεις παιδί μου να κάνω για σένα,και εγώ να του απαντώ θέλω τον Παπανδρέου να χαθεί κάπου στο Σχοινιά,να τον αναζητούν οι πάντες και να μην τον βρίσκουν,και βεβαίως ο Θεός να μου κάνει το χατήρι”.

4 μέρες μετά η ευχή γίνεται πραγματικότητα με την βοήθεια του ΠΑΡΩΝ και μάλλον εν αγνοία του blogger.

Τελικά η “μπουρούχα” ξαναπαίρνει τον δρόμο της για τα blogs όπως πολλά σκουπίδια τον τελευταίο καιρό και πρέπει να είμαστε πολυ προσεκτικοί.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ>>Ψαράς έσωσε τον Γιώργο Παπανδρέου από πνιγμό !!!

ΚΙ ΕΔΩ>>Διαψεύδει ο Γιώργος Παπανδρέου για το κανό

ΚΙ ΕΔΩ>>Ο Γιώργος Παπανδρέου ….κινδύνεψε με κανό στη θάλασσα!!!!

======Σχόλιο: Τι να πει κανείς. Παρακμή και στο blogging.

Σημ. SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Ανεξάρτητα απο συμπάθειες και αντιπάθειες , για μας ότι χειρότερο είναι οι εμπάθειες. Είναι κάτι σαν το μίσος, που για να το ξεράσεις πρέπει πρώτα να το πιείς, να δηλητηριασθείς και μετά να το βγάλεις. Φυσικά όταν ακούς για ατυχήματα του ΓΑΠ, ο νούς σου πάει στο ατύχημα με το ποδηλατάκι, οπότε και με ανεμόπτερο να ακούσεις ότι έπαθε ατύχημα κατά την προσγείωσή του στη Σελήνη, θα αρχίσεις να ψάχνεσαι. Η αλήθεια ΠΟΤΕ δεν κρύβεται. ΘΑ την μάθουμε. αναρτηθηκε απο Αγγελική Νιαροπέτρου Κυριακή 12/7/09

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive