Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

PRESSMME ΕΚΛΕΙΣΕ; ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ; ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΟ; ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ: fimotro.blogsopt.com

ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΛΟΥΚΕΤΟ"

Τον ρόλο του "συνεργάτη" για να κλείσουν το blog που χρεώνουν στον Παπαγιάννη τον ανέλαβε ο Τριανταφυλλόπουλος (ξέρει αυτός από τότε που φοιτητής στην Ιταλία κατέδιδε συμφοιτητές του με γράμματα στην Χούντα). Χθες μιλούσε στα τηλέφωνα με τον παλιό του φίλο Γ. Σανιδά. Ήταν ο μόνος που ήξερε ότι θα πρέπει κάποιος να τηλεφωνήσει στον Μ. Σφακιανάκη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να του πει ότι στον μεταφρασμένο φάκελο που θα έστελναν στις ΗΠΑ λόγω της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, να βάλει μέσα και την εισήγηση του τέως εισαγγελέα του Αρείου Πάγου μήπως και πεισθεί η google να άρει το απόρρητο. Ο Παπαγιάννης τους ξέφυγε αν και του την είχαν στήσει πολύ καλά τη δουλειά. Είχε φαίνεται μεγαλύτερη εμπειρία λόγω και της υπόθεσης του press-gr. Ήδη από σήμερα ο Μ. Σφακιανάκης ενημέρωσε τηλεφωνικά την Ράϊκου για το "λουκέτο" στο pressmme.
αναδημοσίευση απο:fimotro.blogsop.com
***********************
ΣΗΜ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR:
Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ.
Είμαστε με κάθε τρόπο αντίθετοι στο κλείσιμο οποιουδήποτε blogg. Μοναδική εξαίρεση η παιδική πορνογραφία και η προτροπή σε χρήση, ή διαφήμιση ναρκωτικών. Όλα τα άλλα είναι νομικά ελέγξιμα και μπορούν να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι διαχειριστές αφού υπάρξουν ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ αποφάσεις που να βεβαιώνουν την συκοφαντία οποιουδήποτε πολίτη. Το ΚΛΕΙΣΙΜΟ όμως ενός ιστότοπου αποτελεί ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ του Συντάγματος και πλήττει την Ελεύθερη διακίνηση των ιδεών. Των ΟΠΟΙΩΝ ιδεών.
Δηλαδή το pressmme ήταν πιο επικίνδυνο απο το inymedia που κατηύθυνε τους κουκουλοφλώρους στην καταστροφή ΚΡΑΤΙΚΗΣ και ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ περιουσίας, με server ΜΕΣΑ απο το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, με ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΞΟΔΑ; Ακόμα και για το indymedia, δεν θέλουμε ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ να κλείσει.
Ζητάμε απο την Πολιτεία, να εφαρμόσει την αρχή της ΙΣΗΣ μεταχείρισης. Να λειτουργούν τον ιστότοπό τους ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ και να πληρώνουν ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ και να διακινδυνεύουν ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ. Σκεφτείτε , ΑΝ τις υποτιθέμενες παραβάσεις του pressmme τις έκανε το indymedia που έχει κάνει τρισχειρότερες ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ πράξεις, θα εχαιρε -και ΧΑΙΡΕΙ-ΑΣΥΛΙΑΣ λόγω πανεπιστημιακού .... ΑΣΥΛΟΥ!!
ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;
Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΑΣ:
Πως επιβάλλεις ποινή, σε κάποιον ή σε κάτι που έχει κατηγορηθεί, αλλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ καταδικασθεί;
ΣΤΕΙΛΤΕ e-mail συμπαράστασης ή την άποψή σας στο:fimotro@gmail.com
Αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Κυριακή 12/7/09

1 σχόλιο:

  1. Όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο. Ταίστε καλά τις τίγρεις παιδιά, δεν αργεί το νούμερο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive