Δευτέρα 13 Απριλίου 2009




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Εχθές 12 Απριλίου 2009, η Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας κα. Έλενα Ράπτη, εξερχόμενη από τον Ιερό Ναό του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου όπου παρέστη στον εορτασμό της Κυριακής των Βαΐων έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Αναφορικά με την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τη SIEMENS δήλωσε ότι: «Την ώρα που η δικαιοσύνη ερευνά την υπόθεση SIEMENS και οι κατηγορούμενοι θα διαβούν το κατώφλι του γραφείου του ανακριτή, το ΠΑΣΟΚ ξαφνικά ζητά σύσταση εξεταστικής επιτροπής. Στην πολιτική καμιά ενέργεια δεν είναι αφελής. Η σύσταση εξεταστικής επιτροπής διακόπτει την δικαστική έρευνα και συγκαλύπτει όσους εμπλέκονται. Ποιος επιθυμεί κάτι τέτοιο;».

Σχετικά με τις δημοσκοπήσεις δήλωσε ότι: «Εμείς αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα τρόπο που απαντάμε στην κρίση, σε όλα τα προβλήματα. Το ΠΑΣΟΚ επενδύει στη σιωπή γιατί δεν έχει κάτι να πει. Η εμπιστοσύνη όμως των πολιτών κερδίζεται με θέσεις και όχι με τη σιωπή».

Αναφορικά με την υπόθεση Παυλίδη, αν θα έπρεπε να παραιτηθεί ή όχι δήλωσε ότι: «Η προανακριτική συνεχίζει το έργο της. Σε 2 εβδομάδες θα έχουμε το πόρισμά της. Ας κάνουμε υπομονή».και όχι τις δημοσκοπήσεις. Οι μετρήσεις θα αλλάξουν, με το έργο μας".

αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη δευτερα 13/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive