Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Δήλωση της Δήμητρας Αράπογλου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών,


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Summer Deaflympics «Αθήνα 2013»

Η μοναδική κωφή Βουλευτής στην ιστορία του Ελληνικού Κοινοβουλίου είχε τη μοναδική χαρά να συμμετέχει, την Τετάρτη 8 Απριλίου, στην 1η Συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων Κωφών που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2013.

Η Δήμητρα Αράπογλου χαιρέτισε από το βήμα, όντας ιδιαίτερα συγκινημένη, παρουσία του Υφυπουργού κ. Γιάννη Ιωαννίδη και της Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Μαριάννας Βαρδινογιάννη, και στη συνέχεια καταχειροκροτήθηκε από το παρευρισκόμενο κοινό.

Η Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. στη Β’ Πειραιά ανέφερε ότι: «Οι κωφοί αθλητές είναι μέλη της αθλητικής κοινότητας όπως όλοι οι αθλητές με αναπηρία. Διαμέσου των κοινωνικών και αθλητικών δραστηριοτήτων αποδεικνύεται ότι τα ΑμεΑ έχουν ξεχωριστές ικανότητες, κάνουν πρωταθλητισμό και συνδιοργανώνουν αγώνες. Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η Οργανωτική Επιτροπή και πολλοί εκπρόσωποι της κοινωνικής, οικονομικής και επιχειρηματικής ζωής αγκαλιάζουν αυτή τη διοργάνωση, η οποία θα στεφθεί, κατά την προσωπική μου εκτίμηση, με απόλυτη επιτυχία.».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομιλητές έκαναν ιδιαίτερη μνεία στο πρόσωπο της κυρίας Αράπογλου, η οποία αποτελεί παράδειγμα θέλησης, και στο σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει εντός και εκτός Κοινοβουλίου, ανταποκρινόμενη με τον καλύτερο τρόπο στις υποχρεώσεις της και λειτουργώντας ισάξια με τους άλλους συναδέλφους της.

αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη δευτερα 13/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive