Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Breaking News : Ελεύθερος ο Πλοίαρχος! Νεκροί οι 3 Σομαλοί πειρατές!!

Ο Αμερικανός κυβερνήτης πλοίου όμηρος επι 5ήμερο Σομαλών πειρατών στον Ινδικό Ωκεανό, είναι ελεύθερος!
Επίσης νεκροί είναι οι 3 Σομαλοί πειρατες !
Από επιχείρηση αμερικανικού πολεμικού που τους αιφνιδίασε ! Όπως ανακοίνωσε επίσημα πριν λίγο εκπρόσωπος της αμερικανικής κυβέρνησης ο Capt. Richard Phillips είναι ελεύθερος πάνω σε αμερικάνικο πολεμικό το U.S.S. Bainbridge.
Ο John Reinhart, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Maersk Line, Ltd, δήλωσε ότι η εταιρεία ήταν ενθουσιασμένη από την διάσωση του κυβερνήτη της!. "Είμαστε όλοι απολύτως ενθουσιασμένοι όταν μάθαμε πριν λίγο ότι ο Richard είναι ασφαλής και θα βρεθει ξανα με την οικογένειά του," είπε πριν λίγο ο Reinhart . "Η Maersk Line, Limited είναι βαθιά ευγνώμων στο Ναυτικό των ΗΠΑ , και το FBI.!! by diaporon-bl/

1 σχόλιο:

  1. Θα ηθελα να προΣθερσω στην ειδησι που ακουσα στο δελτιο ειδησεων εδω στο εξωτερικο που βρισκομαι.Ο Πλοιαρχος του εμπορικου πλοιου οικειοθελως παρεδοθη στους Σομαλους πειρατες, προκειμενου να μην αιχμαλωτισουν το πληρωμα του.

    ΙΑΣΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive