Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Αυτό που δήλωσε ο Μπάρακ Ομπάμα από την Τουρκία δεν το καταλαβε κανείς;;


Στην επίσκεψη του Μπάρακ Ομπάμα στην Τουρκία όλοι στάθηκαν απλά στο γεγονός ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος μίλησε υπέρ της Τουρκίας για τα γεγονότα του '22.
Δεν ακούσαμε κανέναν να σχολιάζει όμως ακριβώς την φράση την οποία είπε ο κ. Μπάρακ Ομπάμα και η οποία φανέρωνε το μίσος και παράλληλα ίσως και έναν "φόβο" του προς την Ελλάδα..!
Ενώ βρισκόταν λοιπόν σε έδαφος μη χριστιανικό και θα μπορούσε να απευθυνθεί ενωτικά στους μουσουλμάνους, ισλαμιστές, με σκοπό να ενώσει όλον τον κόσμο, ο Πρόεδρος των Η.Π.Α διάλεξε να μιλήσει για την "Προσπάθεια από πλευράς Ελλάδας ανασύστασης μιας Αρχαίας αυτοκρατορίας", αφήνοντας να εννοηθεί ότι και ο ίδιος ήταν εναντίων σε αυτό..!
Γιατί μίλησε ο Πρόεδρος των Η.Π.Α όμως για μια προσπάθεια ανασύστασης αρχαίας αυτοκρατορίας από τους Έλληνες, όπως χαρακτηριστικά είπε, την οποία μάλιστα την κατέκρινε, και μάλιστα σε μουσουλμανικό έδαφος;;
Κανένας δεν ανατρίχιασε από αυτές τις δηλώσεις του κ. Μπάρακ Ομπάμα άραγε;
Η δήλωση αυτή του Αμερικανού Προέδρου ήταν καθαρά δήλωση επίθεσης κατά της Ελλάδας αλλά και κατά της Αρχαίας Ελλάδας...κατά των επιτευγμάτων αυτής, κατά της ιστορίας της...!
Δεν κατάλαβε κανείς ότι με αυτή την δήλωση ήταν σαν να εξέφρασε τον "φόβο" μην τυχόν και γίνει ποτέ ξανά προσπάθεια ανάστασης του Ελληνισμού, με πιθανό αποτέλεσμα αλλαγής σκήπτρων στην παγκόσμια εξουσία; Αν δεν σκεφτόταν κάτι ανάλογο ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν είχε κανέναν λόγο να πει αυτά που είπε από την Τουρκία.
Με τα λόγια του αυτά ήταν σαν να προσπαθούσε να συσπειρώσει όλον τον Μουσουλμανικό και Ισλαμικό κόσμο εναντίoν της Ελλάδας..!
Σκεφτείτε για ποιόν λόγο θα προσπαθούσε να κάνει κάτι τέτοιο ένας Αμερικανός Πρόεδρος..;
http://www.ellinikiafipnisis.blogspot.com/
αναρτηθηκε απο σιερη αργυρη κυριακη 12/4/09

2 σχόλια:

  1. fysika kai einai anti8etos. ki aftos kai h michelle kai kyrios o xaderfos ths o falasha... alla kai h dora, o giwrgakis, o kyrios dhmou me thn kyria benroubi, to kis kai oi loipes peritmhmenes dynameis ths xwras.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai poly ton goustarw ton kwstakh otan xeraita tektonika! allo kyros!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive