Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΛΙΜΑΝΙΑ,ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ, ΠΟΤΑΜΙΑ, ΛΙΜΝΕΣ,ΣΧΟΛΕΙΑ,ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Είπε ο κ. ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Τα προβλήματα της χώρας
Τωρα εξηγούνται όλα
Σε δημοσιογραφική ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο διπλών εκλογών στις 7 Ιουνίου, αλλά και την ανάγκη αυτοκάθαρσης της Ν.Δ. ο κ. Σουφλιάς τόνισε ότι «ενώ η χώρα αντιμετωπίζει σοβαρά και σύνθετα προβλήματα, τελικώς η πολιτική ζωή εγκλωβίζεται και αποπροσανατολίζεται από ένα θέμα".
Ορίστε τα σημαντικότερα προβλήματα της χώρας!
http://trelokouneli.blogspot.com/
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη τεταρτη 15/4/09

1 σχόλιο:

  1. Η ΝΕΑ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ
    ******************************************************************
    Στην πολιτική, τα πάντα κρίνονται από το αποτέλεσμα.
    Το αποτέλεσμα της προσπάθειας του Κ. Καραμανλή και των συνεργατών του να υπερβούν την κρίση που αντιμετωπίζουν από τον περασμένο Σεπτέμβριο είναι ότι έπειτα από κάθε πρωτοβουλία τους, η δημοσκοπική ψαλίδα ανάμεσα στο κόμμα τους και το Πα.σο.κ. ανοίγει σε βάρος τους. Ηδη μια δημοσκόπηση κατέγραψε τη διαφορά αυτή στις 7,5 μονάδες. Και με εξαίρεση ένα διάστημα μετά τον ανασχηματισμό, η διεύρυνση της διαφοράς ήταν συνεχής.
    Ωστόσο, στη Ρηγίλλης και στο Μαξίμου επιμένουν. Πιστεύουν ότι κάποια κίνησή τους τελικά θ αποδώσει και ήδη διέρρευσαν κάποιες σκέψεις τους. Η δραστηριοποίηση της πρωθυπουργικής συζύγου είναι η μία απ αυτές και προφανώς εντάσσεται στη λογική πως «ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται». Η άλλη είναι ο αποκλεισμός από τα ψηφοδέλτια των εκτεθειμένων από σκάνδαλα βουλευτών.
    Ως ιδέα είναι ίσως η καλύτερη απ όσες είχαν ως τώρα, αλλά μάλλον καθυστερημένα τους ήρθε. Ποιες υποθέσεις και ποιους θα περιλάβει, για παράδειγμα, αυτή η καθυστερημένη αναγνώριση ευθυνών; Γιατί υποθέτω ότι οι εμπνευστές του αποκλεισμού δεν εννοούν μόνο τον Παυλίδη. Αν, όμως, προχωρήσουν και πιο πέρα, από ποιους θ αρχίσουν και σε ποιους θα σταματήσουν; Δεν είναι απλό το πρόβλημα.
    Πρώτα απ όλα, μια τέτοια ενέργεια θα σήμαινε έμπρακτη ομολογία συγκάλυψης ως τώρα συγκεκριμένων ευθυνών. Το αντέχει αυτό ο πρωθυπουργός όταν μέχρι τώρα μόνο για το Βατοπέδι έχει δεχτεί ύπαρξη πολιτικών, απλώς, ευθυνών; Κι από τη στιγμή που θ αποφασιζόταν ο αποκλεισμός βουλευτών για σκανδαλώδεις πρακτικές, πώς θα μπορούσε ν αρνηθεί -ή να έχει αρνηθεί- η κυβέρνηση τη συγκρότηση Προανακριτικών Επιτροπών για τις υποθέσεις αυτές;
    Είναι φυσικό ν αναζητεί η κυβέρνηση σωσίβια για το προδιαγραφόμενο ναυάγιό της. Αλλά θα πρέπει να έχει ήδη διαπιστώσει ότι οι επιλογές της, κυβερνητικές και άλλες, δεν διαγράφονται εύκολα. Υπάρχουν και τη δεσμεύουν. Κι αν διανοηθεί ότι μπορεί να τις αγνοήσει ή να τις ακυρώσει, θα διαπιστώσει ότι το κόστος θα είναι μεγαλύτερο απ αυτό που θα θελήσει ν αποφύγει.

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive