Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Η ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σήμερα 25 Απριλίου 2009, η Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας κα. Έλενα Ράπτη, παρευρέθηκε στην τελετή έναρξης των εκδηλώσεων «Ανοίγουμε πανιά με τη νεολαία» της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης και έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Σχολιάζοντας την δήλωση του κ. Παπανδρέου ότι η απόφαση του κ. Σανιδά αποτελεί πραξικόπημα δήλωσε: «Συχνά η πολιτική ανακατεύεται στα θέματα της δικαιοσύνης. Η δική μας τακτική είναι να αφήνουμε την δικαιοσύνη ανεπηρέαστη στην κρίση της».

Αναφορικά με το εάν θα έπρεπε να συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια στις εθνικές εκλογές πολιτικά πρόσωπα που κατηγορήθηκαν ότι συμμετείχαν σε σκάνδαλα δήλωσε: «Η συζήτηση για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων για τις εθνικές εκλογές είναι άκαιρη. Η προτεραιότητα της Κυβέρνησης είναι η επίλυση των προβλημάτων».

Τέλος, με το αν θα έπρεπε ή όχι να παραιτηθεί ο βουλευτής κ. Παυλίδης δήλωσε: «Υπάρχουν δύο τρόποι να αντιμετωπίσει ένας βουλευτής ένα τέτοιο ζήτημα. Να παραμείνει οξύνοντας το πρόβλημα, ή να παραιτηθεί συμβάλλοντας στη λύση του. Είναι θέμα ατομικής πολιτικής συνείδησης του κάθε βουλευτή».
*********************************
Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR:Επειδή είμαστε πολιτικά όντα και μας αρέσει η ανοιχτή πολιτική συζήτηση και κυρίως επειδή οι νέοι Βουλευτές, 'οπως η αξιολογότατη Κα Ράπτη, διαθέτουν ευρύτητα πνεύματος , ανοιχτά μυαλά και φρέσκες ιδέες, μας κεντρίζουν την επιθυμία της πολιτικής κριτικής, πάνω στίς θέσεις που εκφράζουν, χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης, αλλά εποικοδομητικού διαλόγου. Σχολιάζοντας λοιπόν τις ξεκάθαρες θέσεις της Κας Ράπτη, 'εχουμε να κάνουμε τις πιο κάτω πολιτικές παρατηρήσεις:
Α) Επι της πρώτης δήλωσης. Το άρθρο 86 παρ.2 του Συντάγματος ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ περιγράφει ΤΙ πρέπει να κάνει δικαστικός λειτουργός όταν σε ελεγχόμενη υπόθεση ΔΕΙ όνομα Υπουργού. Σταματάει ΕΚΕΙ, δεν πάει ούτε ΑΡΑΔΑ πιο κάτω.
Μαζεύει το φάκελλο και τον πάει ΑΜΕΣΩΣ στη Βουλή, γιατί πιά δεν έχει καμία δικαιοδοσία επι της υποθέσεως.
'Αλλο αν στη Βουλή λειτουργεί το "ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ και ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ".
Αυτό δεν αφορά τον Δικαστικό, αλλα το νομοθετικό σώμα. ΤΗ ΒΟΥΛΗ!!
Β)Ας το αφήσουμε ασχολίαστο, όπως λέει και η Κα Ράπτη, είναι πρόωρο.
Γ) Εδω δίνει σαφέστατα το μήνυμα για το τι θάπρεπε να κάνει ο κάθε κ. Παυλίδης.
Και συμφωνούμε απόλυτα, στο ότι ο εν λόγω Βουλευτής, δεν διαθέτει την "ανάλογη
ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ" αφού μένει και ΟΞΥΝΕΙ το πρόβλημα.
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη σαββατο 25/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive