Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Σάμουελς Τζόνσον και οι "Λαθρομετανάστες"!!

Διάβασα χθες στους Times περί του προβληματισμού που έχει δημιουργηθεί διεθνώς για το αν είναι σωστό ή ΟΧΙ που το δικαστήριο του Μαλαούϊ απέρριψε την αίτηση υιοθέτησης από την Μαντόννα μιας μικρής! Το επιχείρημα που ανεπτύχθει στηρίχθηκε στην άποψη που είχε εκφράσει ο Samuel Johnson (1709-1784 Άγγλος συγγραφέας και λεξικογράφος- κ.λ.π “ ο άνθρωπος θα πρέπει πρώτα να προσφέρει την αγάπη και την βοήθεια του σε αυτους που είναι δίπλα του , και μόνο αν έχει περίσσευμα δύναμης, να προσφέρει στους μακρύτερα ευρισκόμενους απαυτόν....” Έμεις εδώ στο Ελλαδιστάν μήπως έχουμε ανώτερη ιδεολογική άποψη? ή Μήπως δεν έχουμε καμμιά και βαδίζουμε ως συνήθως με βάρκα την <ελπίδα>?

Γιατί πως αλλιώς θα εξηγηθεί το ενδιαφέρον μας για τους Λαθρομετανάστες που έχουν κατακλίσει την χώρα μας και το ποτάμι τους συνεχώς μας πλημμυρίζει, ενώ την ίδια στιγμή παρουσιαζόμαστε αδιάφοροι για τους δικούς μας? Ξέρετε ε? τους ΕΛΛΗΝΕΣ εννοώ!..by diaporon-bl/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive