Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΒΕΛΙ ΑΠΕΙΡΑΧΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΧΟΡΤΑΤΟ. "ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.... ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ" ΜΕ 5,5 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ. Αμ, ΕΤΣΙ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠ ΤΟ ΦΑΪ !!

Για το σκάνδαλο της ΜΕΒΓΑΛ...

Ελεύθεροι οι "κουμπάροι"!
.
Μπορεί να καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης 5,5 ετών οι "κουμπάροι" αλλά αφέθησαν ελεύθεροι!
Ο πρώην γενικός διευθυντής της Επιτροπής Ανταγωνισμού Παναγιώτης Αδαμόπουλος, ο εκτελωνιστής Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος - γνωστός και ως "Πανάγος"- και ο έμπορος σιτηρών Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης καταδικάστηκαν για το αδίκημα της απόπειρας εκβίασης σε βάρος της γαλακτοβιομηχανίας ΜΕΒΓΑΛ αλλά το δικαστήριο έδωσε αναστολή μέχρι την εκδίκαση της έφεσης, καθώς και καταβολή εγγύησης 10.000 ευρώ στον καθένα.
Στους δύο πρώτους αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη, ενώ στον Κωνσταντινίδη μόνο της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη. Επίσης, το δικαστήριο μετέτρεψε την κατηγορία από εκβίαση σε απόπειρα εκβίασης κι έτσι επιβλήθηκε η ποινή αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive