Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

TΑΧΕΙΣ ΧΑΜΕΝΑ ΕΝΤΕΛΩΣ Πατριώ-ΤΗΗΗΗ!! ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΑΡΧΙΧΑΦΙΕ ΜΑΚΗ! ΑΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΚΙ ΟΛΑΣ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑ.



Τα σκουπίδια της διαδικτυακής παραδημοσιογραφίας

Τα σκουπίδια της διαδικτυακής παραδημοσιογραφίας

12 Απριλίου 2009, 23:16

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα εδώ και αρκετό καιρό δέχεται χυδαίες επιθέσεις από παρελκόμενα συγκεκριμένων εκδοτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων. Η απίστευτα υψηλή θέση της, ως μέσου ενημέρωσης στο διαδίκτυο, είναι φανερό ότι ενοχλεί τα αφεντικά επαγγελματιών μισθοφόρων, που επιδίδονται σε καθημερινές διατεταγμένες επιθέσεις.

Είναι λογικό ότι δεν αισθανόμαστε την ανάγκη να απολογηθούμε σε κοινωνικά αποβράσματα, τα οποία επί σειρά ετών προσπαθούν συστηματικά να επιβιώσουν εξαπατώντας τους πολίτες.

Είναι φανερό ότι όλος αυτός ο εσμός δεν έχει καμία σχέση με τον υγιή κόσμο του διαδικτύου.

Ως υπηρέτες της παραδημοσιογραφίας, εκμεταλλευόμενοι την κάλυψη που τους εξασφαλίζει η φύση του μέσου, προσπαθούν να πλήξουν ύπουλα την τιμή και την αξιοπρέπεια όσων δεν έχουν το κουράγιο να αντιμετωπίσουν κατά πρόσωπο. Με την υπογραφή και την ταυτότητά τους.

Η πιθανή έκδοση κυριακάτικης εφημερίδας είναι και αυτή μία από τις κύριες αιτίες που οι επιθέσεις εναντίον μας πυκνώνουν το τελευταίο διάστημα. Πιστεύουν, ή εν πάση περιπτώσει φιλοδοξούν, μέσα από τις αστείες πρακτικές τους να πλήξουν τη δημοσιογραφική μας αξιοπιστία και τη σχέση εμπιστοσύνης που διατηρούμε όλα αυτά τα χρόνια μαζί σας.

Απεχθάνονται άλλη μία εκδοτική επιτυχία τόσο για την εξουσία της ενημέρωσης που νέμονται, όσο και για το κομμάτι της διαφημιστικής «πίτας» που σχεδόν μονοπωλιακά θέλουν να απολαμβάνουν!

Πέρα από την φαιδρή πλευρά του πράγματος, η συγκεκριμένη κατάσταση οδηγεί σε κοινωνικό αδιέξοδο.

Όχι φυσικά λόγω των επιθέσεων που δεχόμαστε εμείς, αλλά κυρίως λόγω της κακοποίησης που υφίστανται καθημερινά ανυποψίαστοι πολίτες εν ονόματι της ελευθεροτυπίας, χωρίς την ελάχιστη δυνατότητα άμυνας.

Ως ομάδα δημοσιογραφική θεωρούμε χρέος μας να αποκαλύψουμε την ταυτότητα αυτών των κύκλων.

Τέλος, για να μη θεωρηθεί ότι οι βρώμικες μέθοδοι που ακολουθούν συστηματικά είναι ακαταμάχητες, προσφεύγουμε στη Δικαιοσύνη. Η λάσπη, οι αθλιότητες και η διατεταγμένη υπηρεσία κατασυκοφάντησης από τους γνωστούς άγνωστους διαδικτυακούς γραβατοφόρους και μη θα αντιμετωπιστούν με την αποκάλυψη της ταυτότητας των εργοδοτών και των ιπποκόμων τους.

Αυτή θεωρούμε ότι είναι η πλέον αξιοπρεπής στάση απέναντι στους πολίτες που μας επέλεξαν και μας εμπιστεύονται καθημερινά για την ενημέρωση και την ψυχαγωγία τους.

Τους πολίτες, των οποίων η επιλογή να είμαστε σήμερα στην κορυφή δεν γίνεται σεβαστή και κατανοητή από σκουπίδια της ενημέρωσης.

_____________________________

Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR:Ποσώς μας ενδιαφέρει ο πόλεμος των ιντριγκαδόρων δημοσιογράφων που αλληλοσφάζονται για την πίττα. Αλλά όταν πιάνεις στο στόμα σου τα blogs και τους bloggers, να το πλένεις πρώτα με υδροχρωρικό οξύ και μετά με χλωρίνη. Κρίνεις τους πάντες, διαπομπεύεις τους πάντες, σπιλώνεις τους πάντες, συκοφαντείς τους πάντες, αλλά όποιος τολμήσει να μιλήσει για το τομάρι σου, στην πυρά. Τι μας λές ρε μεγάλε; Και τι σου είπαμε δηλαδή; αυτά που δεν τολμάνε να σου πουν οι "άλλοι", της "παρέας" σου. Ότι σου λέμε και σου καταλογίζουμε είναι ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι. Απλά την έχεις κάνει ψώνιο και βλέπεις συκοφάντες στον ύπνο σου. Είπαμε ότι είσαι ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΣ, είναι ψέμμα; ΟΧΙ !!, Είπαμε ότι έχεις ψυχωτικά προβλήματα, είναι ψέμμα ; ΟΧΙ!!, Είπαμε ότι κορόϊδεψες το στρατό για να μην πάς φαντάρος , με ψεύτικο ιατρικό πιστοποιητικό, είναι ψέμμα; ΟΧΙ!! , Είπαμε ότι έκανες απόπειρες αυτοκτονίας, είναι ψέμμα; ΟΧΙ!! , Είπαμε ότι ΠΑΡΑΝΟΜΑ έχεις άδεια οδήγησης (ως ψυχωτικός), είναι ψέμμα ; ΟΧΙ!! , Είπαμε ότι ΠΑΡΑΝΟΜΑ έχεις ΑΔΕΙΕΣ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ (ως ψυχωτικός) είναι ψέμμα; ΟΧΙ!! Είπαμε ότι κάπου τους κρατάς και σου δίνουν νέες άδεις και νέα όπλα αφού ΔΕΝ τα δικαιούσαι. είναι ψέμμα; ΟΧΙ!! Είπαμε ότι η πισίνα σου στην Εκάλη είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ, είναι ψέμμα; ΟΧΙ!! Είπαμε ότι είσαι εκατομμυριούχος, είναι ψέμμα; ΟΧΙ!!, Είπαμε ότι διάγεις βίο πολυτελέστατο και τάχα συμπονάς τους φτωχούς και αδυνάτους, είναι ψέμμα; ΟΧΙ!! Είπαμε ότι στηρίζεις ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ, ΚουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ, είναι ψέμμα; ΟΧΙ!! Οπότε, δεν το βουλώνεις καλύτερα πρίν μας κολλήσεις κι εμάς τη λόξα που κουβαλάς; Άντε Χριστιανέ μου μέρες που είναι.

Αργύρης Σιδέρης

2 σχόλια:

  1. ΑΡΓΥΡΗ, ΔΥΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΟΥΙΖ:
    1. Τι διαφορά έχει το troktiko από το zougla ?

    2. Ποιός από τους δύο είναι πιό αλήτης;

    ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΓΥΡΗ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ
    ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive