Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη Γιώργος Πεταλωτής για τα blogs

«…Με την ανάπτυξη των τεχνολογιών, δημιουργούνται ζητήματα στα οποία πρέπει να απαντάμε, όπως για παράδειγμα αυτό που κινείται τελευταία με την άποψη κάποιων για περιορισμό των blogs και συναφή ζητήματα, τα οποία καλό είναι να συζητηθούν, να εκφραστούν απόψεις και να υπάρχουν κομματικές δεσμεύσεις. Το να αιτιόμαστε μόνο και να κάνουμε αντιπολίτευση, έχει και την έννοια ότι δεσμευόμαστε ως ΠΑΣΟΚ, τι θα κάνουμε εμείς όταν θα έρθουμε στην κυβέρνηση…»
Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR:Το πρόβλημα είναι ότι οι πολιτικοί μας όταν καβαλάνε το άρμα της εξουσίας, ποδοπατάνε κι όρκους και υποσχέσεις και κυρίως καταλαμβάνονται απο αυτήν την παράξενη εξουσιαστική ασθένεια που λέγεται ΑΜΝΗΣΙΑ!! Βάζουμε αυτήν την ανάρτηση επειδή τα...... γραπτά μένουν. Σε δεδομένη στιγμή κ. Πεταλωτή μου θα σου την στείλουμε!
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη παρασκευη 13/3/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive