Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Η Επιστροφή της χρονιάς

"...Λίγοι καλλιτέχνες κι ακόμη λιγότερες μπάντες θα μπορούσαν να διεκδικήσουν έναν τόσο βαρύγδουπο κι αβανταδόρικο τίτλο χωρίς να κινδυνεύουν να καούν πριν καν ακούσουμε την πρώτη νότα..."
Το γκρουπ που καθόρισε την pop στην Ελληνική πραγματικότητα, με την κομψότητα του ήχου του και την σουρεαλιστικά φωτογραφική αμεσότητα των στίχων του, επιστρέφει μετά απο απουσία δέκα χρόνων!
Vintage 70's rock n roll στοιχεία στην παραγωγή, το glam να υποβόσκει ανάμεσα σε Philly sound έγχορδα και καλοδουλεμένες στρατιές απο ηλεκτρικές κιθάρες, σαξόφωνα και τσέλλο, στον πιο ευδιάθετο και σέξυ δίσκο που θα ακούσουμε φέτος, που για να κολλήσεις κομμάτι δίπλα του πρέπει να ψάξεις, επιτέλους, στην δισκοθήκη σου κάτι απο Roxy Music! Αν δεν το ακούτε ήδη, ανοίξτε τα ηχεία σας και πατήστε εδώ...
www.archangel.gr/Songs/loveme.mp3
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη τεταρτη 18/3/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive