Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Επίκαιρες ομιλίες στο αμφιθέατρο του ΛΑ.Ο.Σ.

Ο ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Την Δευτέρα 16 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. θα λάβουν χώρα στο αμφιθέατρο του ΛΑ.Ο.Σ. (Καλλιρρόης 52) ομιλίες με σκοπό την προσέγγιση και ενημέρωση ενός ευρύτερου κοινού. Η κάθε ομιλία θα διαρκεί περίπου 15 λεπτά.
Η σειρά των ομιλητών και τα θέματα έχουν ως εξής:

1) Κυριάκος Χουσέας, ΟΚΕ Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας / Γραμματεία Απασχόλησης: «Αδιέξοδα και αντιφάσεις της κυβερνητικής πολιτικής απασχόλησης - οι προσήκουσες και πρακτικές προτάσεις του ΛΑ.Ο.Σ ως συμβολή στην αντιμετώπιση της κρίσης».
2) Αργύρης Σιδέρης, ΟΚΕ Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας / Γραμματεία Κοινωνικής Προστασίας: «Οι επιπτώσεις του ασφαλιστικού νομοσχεδίου και ο κρατικός παρεμβατισμός στα συνδικάτα».
3) Δημοσθένης Σοφιανός, ΟΚΕ Εσωτερικών / Γραμματεία Δημόσιας Διοίκησης: «Καταπολέμηση της γραφειοκρατίας και βελτίωση του τομέα Δικαιοσύνης».
Ελληνικές Γραμμές http://gr.mc271.mail.yahoo.com/mc/compose?to=webmaster@e-grammes.gr - http://www.e-grammes.gr/
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη κυριακη 15/3/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive