Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

O Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ


Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Ορεστιάδα και την Αλεξανδρούπολη, συναντήθηκε με τους αγρότες στα μπλόκα του Νομού Έβρου όπου συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα τους και προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις:

« Πιστεύω ότι η Κυβέρνηση έχει περιθώρια και υπάρχουν πόροι, μη εμφανείς, οι οποίοι είναι για έκτακτες περιπτώσεις. Τώρα η χώρα έχει μια έκτακτη περίπτωση και θα μπορούσαν να βγουν περισσότερα χρήματα. Διαφωνώ ριζικά, με τον τρόπο που επέλεξε η Κυβέρνηση να κάνει την κατανομή αυτών των χρημάτων.

Πιστεύω, ότι δεν πρέπει να πάμε κατά προϊόν που εξυπηρετεί ενδεχομένως, όπως είπαν βουλευτές της Ν.Δ., υπουργούς και εκλογικές περιφέρειες. Πρέπει να γίνει μια δίκαιη κατανομή του ποσού κατά νομό.

Εδώ δεν είστε πράσινοι ή κόκκινοι ή μπλε, είστε αγρότες. Θα προσπαθήσουν να σας χωρίσουν για να σπάσουν το μέτωπο. Να θυμάστε ότι είστε πρώτα αγρότες και μετά κόμματα.

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη δευτερα 26/1/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive