Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

ΛΑ.Ο.Σ:ΣΤΗ ΧΑΓΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ


Στην Χάγη οι Τούρκοι εγκληματίες πολέμου


ΛΑ.Ο.Σ.


ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ


Κωστής Αϊβαλιώτης

Βουλευτής Β΄ Αθηνών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

– Ερώτηση στην Βουλή προς την Ντόρα Μπακογιάννη

Οι βουλευτές του ΛΑΟΣ, Κωστής Αϊβαλιώτης (Β΄ Αθηνών) και Ηλίας Πολατίδης (Ν.Σερρών), κατέθεσαν την εξής ερώτηση προς την Υπουργό Εξωτερικών, κ. Ντ. Μπακογιάννη :

«Ο Τούρκος ηθοποιός Αττίλα Ολγκάτς δήλωσε σε εκπομπή του τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού «STAR» ότι σκότωσε εν ψυχρώ («για την πατρίδα», όπως δήλωσε και κατόπιν εντολής αξιωματικού του τουρκικού στρατού) 10 Έλληνες της Κύπρου οι οποίοι αιχμαλωτίστηκαν κατά την τουρκική εισβολή του 1974.

Πρόκειται για εγκλήματα πολέμου και αφορούν αιχμαλώτους πολέμου (πολλοί εκ των οποίων Ελλαδίτες) οι οποίοι ακόμη αγνοούνται.

Κατόπιν τούτου

Ερωτάσθε

1. Θα αναλάβει η ελληνική κυβέρνηση πρωτοβουλία για παραπομπή των παραπάνω εγκληματιών πολέμου στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ;

2. Θα ζητήσει η ελληνική κυβέρνηση – μετά από αυτήν την δημόσια ομολογία τέλεσης εγκλημάτων πολέμου – από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να θέσει ως όρο συνέχισης των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Τουρκία την παράδοση στο παραπάνω Δικαστήριο όλων των εγκληματιών πολέμου ;»
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη δευτερα 26/1/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive