Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

Η Φάνη βγάζει δίσκο για το εφάπαξ

Ο Φάνης Ξημεράκης δημιουργεί για το καφενείο

ΟΛΟΓΥΜΝΟΣ Ο CER MISHEL ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. ΣΤΟΝ "ΙΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙ ΚΛΗΡΟ"

Ρελάνς Λιάπη στη προσφορά Καρατζαφέρη
Ο οποίος προσφέρει την μισή κρατική επιχορήγηση του κόμματός του, στο ταμείο της φτώχειας
Αναρτήθηκε από kafeneio

O ΛΑΟΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΟΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΣΟ ΣΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ!

Κακίες; ΙΣΩΣ!
Όμως όταν ο λαός λέει ότι η εκδίκηση είναι ενα πιάτο που τρώγεται κρύο, ΚΑΤΙ ξέρει.
Θα μου πείτε τώρα επειδή ο Ρουσόπουλος πήγε στα ορεινά της Βουλής, ο λαός πήρε το "αίμα" του πίσω;
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ
Το κυρίως πιάτο και μάλιστα παγωμένο θα έρθει στίς επερχόμενες εκλογές.
ΚΑΝΕΝΑΣ απο δαύτους τους ψηλομύτηδες, τους αλλαζόνες, τους βασανιστές του λαού δε θα βρεί ΟΥΤΕ την ψήφο του.
ΓΙΑΤΙ, ο λαός ΕΤΣΙ εκδικείται.


Νόμιμα μεν, ΣΚΛΗΡΑ δε !!


αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη παρασκευη 31/10/08

ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ...... ΔΡΑΜΑ

Εκεί μας έφτασαν Σημίτης και Καραμανλής...
...να μαζεύουμε με τα χέρια από το τσιμέντο το σκορπισμένο καλαμπόκι. Λίγο νωρίτερα εκατοντάδες Έλληνες έκαναν ουρά για έκα κιλό αλεύρι! Σας ευχαριστούμε κύριοι της εξουσίας που κάνετε ότι μπορείτε για να μην ξεχάσουμε την ιστορία μας. Δηλαδή την ...κατοχή!
Atsarantos
Αναρτήθηκε από σίβυλλα

ΓΑΛΑΤΣΙ . ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ.
ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ & ΦΙΛΕΣ. Η ΠΡΩΤΗ Ελληνική Πράσινη Εθελοντική Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γαλατσίου, Επίκουροι Εθελοντές, το ΔΣ του Συλλόγου Άνω Γαλατσίου & Φίλοι αποφάσισαν ομόφωνα να υλοποιήσουν σχέδιο για ν΄ αντιμετωπίσουν όσο είναι δυνατόν την ΦΤΩΧΕΙΑ!(Ο ΔΗΜΟΣ κ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ & ΠΑΛΙ ΑΠΟΝΤΕΣ)Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.!Αρχικά στο ΓΑΛΑΤΣΙ & αν μπορέσουμε & υπάρχει δυνατότητα & εκτός Γαλατσίου. ΕΩΣ 15/12/08. ΚΑΛΑΜΩΝ 36 ΑΝΩ – ΓΑΛΑΤΣΙ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ: ΡΟΥΧΙΣΜΟ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, SOS-SOS ΓΑΛΑ & ΤΡΟΦΙΜΑ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ, ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ KAI ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΦΟΒΕΡΑ.
ΟΠΟΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΤΗΛ: 210-2923785 & 6977.650564.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ.
ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΙΣ 400 ΓΑΛΑΤΣΙΩΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ 15/12/08 ΕΩΣ ΣΤΙΣ 21/12/08 ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝ 36 ΑΝΩ ΓΑΛΑΤΣΙ(ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΕΙΚΑ).
ΕΠΙΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΑ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΓΑΛΗΝΗΣ ΓΙΑ 120 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.
ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕΙΝΕΙ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΡΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ, ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΟΥΝΑΝΗΣ

ΟΙ "ΘΕΟΙ" - ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ - ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ

Ο δυτικός τρόπος σκέψης προσεγγίζει αρκετά αυτόν ενός παλιού στο στρατό.
ΓΡΑΦΕΙ Ο:"ΕΛ-ΙΕΝ"
Πιστεύεις πως έχεις πιο πολύ αξία από τους άκομψους νέους και νιώθεις φθόνο μεταμφιεσμένο σε σεβασμό για τους ακόμα πιο παλιούς. Τα παραγγέλματα των θεών-αξιωματικών τα εκτελείς έρποντας ή προσπαθόντας να τα φορτώσεις σε άλλους. Οι ιδανικότερες ικανότητες ενός παλιού είναι η δολοπλοκία και η επιτυχής μετακύλιση ευθυνών. Αυτή είναι η γνωστή "προετοιμασία για τη ζωή", μη φαίνεσαι, πιάσε τα πόστα και (εκ)δούλευσε τα "ψάρια" με το λέγειν σου. Οι ανατολίτες από την άλλη προσεγγίζουν τους νέους καθώς είναι αθώοι και δραστήριοι οπότε και καταλήγουν αφελή θύματα για τους παλιούς και τα, διαλεχτά εκ των νέων, τσιράκια τους. Η Δημοκρατία της Κίνας ταιριάζει απόλυτα στην παραπάνω περιγραφή πιστεύω. Εμείς, στο κέντρο αποστάζουμε τον έρωτα για τη δημιουργία από την χαώδη ενεργητικότητα των ανατολικών αλλά και το ευγενές μεγαλείο από την φορμάτη υπεροψία των δυτικών. Λογικά θα έπρεπε να είμαστε οι επικεφαλής αλλά πάντα τρέχουμε να προφτάσουμε όνειρα άλλων στη δύση τους. Και πάντα στην πορεία χαλιόμαστε. Όταν όμως πατήσουμε το φρένο για να ασχοληθούμε με το χάλι που αυτοί δημιούργησαν να είστε σίγουροι πως σε δύση και ανατολή θα αρχίσουν να τρέμουν όλοι μαζί, και με τη γη παρέα. Είναι γυμνοί, και το ξέρουν καλά πλέον.
ΕΛ-ΙΕΝ
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη παρασκευη 31/10/08

Μπράβο ρε Χαρά...μακάρι να είχαμε και άλλες Ελληνίδες δασκάλες σαν και εσένα...
ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΙΚΡΟΥ & ΜΕΓΑ ΔΕΡΕΙΟΥ ΕΒΡΟΥ
από greekalert στις
31.10.08

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΟΙ "ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ" ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ
Σύγκληση των πολιτικών αρχηγών για να βρεθεί διέξοδος από την οικονομική κρίση, ζήτησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης στη Βουλή Φτάσαμε ως εδω γιατί οι αμερικανικές τράπεζες δώσανε πολλά δάνεια και ταυτόχρονα ο πρόεδρος των ΗΠΑ έβαλε αυστηρά μέτρα, με αποτέλεσμα οι τράπεζες να στερηθούν χρήματα, ανέφερε ο κ. Καρατζαφέρης και σημείωσε ότι το ίδιο συμβαίνει και στην Ελλάδα. «Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κινήσουμε την αγορά και όχι να δώσουμε τα 28 δισ. στις τράπεζες» τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και σημείωσε χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί «ένας υπερχρεωμένος -όπως είναι το ελληνικό κράτος- να δανείζει αυτούς που έχουν κέρδη», δηλαδή τις τράπεζες. Με αφορμή και την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, ο ΛΑΟΣ παρουσίασε σχέδιο με επτά προτάσεις για την έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση. Αναλυτικά, οι προτάσεις του ΛΑΟΣ: 1. Μετοχές και μερίδιο στο management από τις Τράπεζες στο Κράτος. 2. Η Κυβέρνηση να παρέμβει στους καταχρηστικούς όρους των συμβάσεων με τις Τράπεζες. 3. Επιμήκυνση των στεγαστικών δανείων για μία πενταετία. 4. Σύνδεση των επιτοκίων καταθέσεων με τα επιτόκια χορηγήσεων. 5. Κατάργηση του «ΤΕΙΡΕΣΙΑ». 6. Μείωση του Φ.Π.Α. κατά 1%. 7. Αναστολή για 1 χρόνο, κάθε απόλυσης και για όσο κρατάει η κρίση, 1(μία) ώρα εργασίας παραπάνω για όλους με αύξηση των μισθών κατά 15%.
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη παρασκευη 31/10/08

Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΛΟΥΣ..ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ:
κ. Πρόεδρε της Ελληνικής Βουλής.

Έχω να κάνω μια δήλωση κλείνοντας την ομιλία μου και να γραφεί παρακαλώ στα πρακτικά.
Δηλώνω ότι το 50% της κρατικής επιχορήγησης που δικαιούται το κόμμα μου , ο ΛΑ.Ο.Σ, θα κατατεθεί στο ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ!!

Σημ.τώρα θα μας πούν κάποιοι ότι "λαικίζει ο Γ.Καρατζαφέρης. Ας το κάνουν ΟΛΟΙ οι αρχηγοί και ας λαικίζουν. ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.
αναρτήθηκε απο αργυρη σιδέρη παρασκευή 31/10/08

ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ:

ΘΡΑΣΥΤΕΡΟΤΕΡΟΣ!

ΝΤΑΒΑΤΖΗΡΟΤΕΡΟΣ!

Θρασύς, όπως πάντα, θα επιδιώξει πάλι την

εξαπάτηση του λαού, τον οποίο θεωρεί ηλίθιο!

Με «στήριξη» βέβαια του δεξιόστροφου ΠΑΣΟΚ

και σκαμπιλάκια από ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ!

31/10/2508 μ.Δ. (μετάΔημοκρατίας)

ΟΙ............ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΛΥΖΕ

«Οι Αριστοφάνης»

(Συν)Αισθηματική Κωμωδία

Του Σταύρου Κεβόπουλου

Σκηνοθεσία και επιμέλεια κειμένου: Χάρης Γεωργιάδης

Θέατρο «Ελυζέ»

Νυμφαίου 12, Ιλίσια

Τηλ.: 210 7771766

ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ ;;


Ο ΔΑΣΑΡΧΗΣ
ΠΥΡΓΟΥ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!!!

Αυτή τη φορά όχι με αποχαρακτηρισμούς. Αυτή τη φορά όχι εκφράζοντας έκπληξη βλέποντας ελαιώνες στη θέση δασών.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ!!!!
Με τις λίγες γνώσεις μου απο τις υπουργικές αποφάσεις,
ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ. ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΜΜΕΝΑ - ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ!

Μετά απο πιέσεις λοιπόν του εκπροσώπου της κυνηγετικής ομοσπονδίας κου ΚΑΠΝΙΣΗ & μετά απο αιτήματα των κυνηγών, ο κος ΔΑΣΑΡΧΗΣ ΚΟΡΙΣΙΑΝΟΣ, επισκέφτηκε με τους κυνηγούς τα καμμένα για να επιτρέψει το κυνήγι ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΦΤΕΡΩΤΩΝ από τις ΚΑΡΟΥΤΕΣ & ΠΑΝΩ που υπήρχε απαγόρευση λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών!!!!
Θεωρώ το θέμα τόσο απεχθές που αρνούμαι να το σχολιάσω. Αφήνω τα σχόλια αλλά και τις αντιδράσεις σε εσάς! ΑΣ ΨΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΚΟΣ ΚΟΡΙΣΙΑΝΟΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 26210-22966 ***************************************************** «Πράσινο φως» από δασαρχείο Πύργου μετά από παρέμβαση του εκπροσώπου της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Μίμη Καπνίση Γιώργος Κ.Ροζής giorgosrozis@yahoo.gr Αύριο πρόκειται να εκδοθεί η απόφαση από το δασαρχείο Πύργου που θα επιτρέπει σε συγκεκριμένη περιοχή του δήμου Ωλένης το κυνήγι φτερωτών [ μπεκάτσας, τσίχλας κα] μετά από παρέμβαση του εκπροσώπου της κυνηγετικής ομοσπονδίας Πελοποννήσου Μίμη Καπνίση. Όπως τόνισε στην εφημ.ΠΑΤΡΙΣ ο κ Καπνίσης μετά από αιτήματα που δέχτηκε από κυνηγούς του δήμου Ωλένης επισκέφθηκε την περιοχή με τον δασάρχη Πύργου Παναγιώτη Κορισιάνο και έκανε δεκτό το αίτημα να επιτραπεί το κυνήγι μόνο φτερωτών από τις Καρούτες και πάνω που υπήρχε απαγόρευση λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών. Εκείνο το οποίο επεσήμανε ο κ Καπνίσης ήταν ότι η απαγόρευση σε μεγάλο μέρος του νομού είχε δημιουργήσει συμφόρηση ενώ τώρα ανοίγει περισσότερο η ζώνη που επιτρέπεται χωρίς να επιβαρύνεται το περιβάλλον. Ο κ Καπνίσης επίσης κάλεσε τους συναδέλφους του κυνηγούς να συνεχίσουν να προστατεύουν το περιβάλλον που κινούνται για το καθημερινό τους χόμπι ακολουθώντας πιστά την σχετική υπουργική απόφαση για την θήρα.

Posted By ΗΛΕΚΤΡΑ to SAVE ILEIA at 10/31/2008 11:07:00 AM
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη παρασκευη 31/10/08

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ BLOGG "TAXALIA" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΦΡΙΚΗ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ. ΤΑ ΑΛΛΑ "ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΑ" ΜΕΣΑ ;;;

Αθλιότητες=υγειονομικές επιτροπές αναπηρίας του ΙΚΑ

Ένα εκπληκτικό πραγματικά ρεπορτάζ, αληθινή γροθιά στη σαπίλα της καθημερινής γραφειοκρατικής ανάλγητης Ελλάδας, έκανε ο Αργύρης Σιδέρης. Είμαστε βέβαιοι, ότι θα το "αρπάξουν" τα κανάλια...Μπράβο Αργύρη. Τόσο εμπεριστατωμένη κάλυψη θέματος από blog δύσκολα συναντά κανείς.

Σημ. προς "αμφισβητίες" : Το ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είναι επώνυμο μπλογκ!
Στην Οδό Πειραιώς 181 λειτουργούν οι υγειονομικές επιτροπές αναπηρίας του ΙΚΑ, για Αθήνα και Πειραιά. Εκεί καθημερινά οι επιτροπές εξετάζουν απο 400-600 άτομα που έχουν αναπηρία, ή που πρόκειται να βγούν σε προσωρινή ή μόνιμη αναπηρία. Στον β` όροφο υπάρχουν 9 επιτροπές που δέχονται τους ασθενείς. Εμείς ξεκινήσαμε απο Γλυφάδα στίς 7:15 π.μ. για να είμαστε στην Πειραιώς στίς 8:30. λόγω της απεργίας του Μετρό κάναμε ακριβώς 2 ώρες. Φτάσαμε επιτέλους και δώσαμε το βιβλιάριο του φίλου για σειρά. Οι επιτροπές αρχίζουν στίς 8.30 αλλά για να πάρεις σειρά πρέπει να είσαι εκει απο τις 7.30. Γύρω στι 12.00 ήρθε η σειρά μας, μπήκε ο φίλος (ανίατο καρδιακό νόσημα, βαλβίδα κ.λ.π.) και σε λίγο βγήκε. Στη συνέχεια πρέπει να περιμένεις γύρω στι 2 ώρες να πάρεις το αποτέλεσμα της επιτροπής. Αυτή είναι η διαδικασία. Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας διαπιστώσαμε την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ταλαιπωρία και την οργή ασθενών και συνοδών για την αχαρακτήριστη και παράλογη λειτουργία του κράτους .

ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.>>>>>>>>>>
ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΠΡΟ 10ετίας. ΕΚΤΟΤΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ , ΜΗΠΩΣ ..ΙΑΘΕΙ !!! Η ΠΑΘΗΣΗ ΤΟΥ.

ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΘΑ...ΞΑΝΑ
ΦΥΤΡΩΣΕΙ ΝΕΟ ΠΟΔΙ;;;

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ! !

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη παρασκευή 31/10/2008

...ένας χρόνος .... χρόνια πολλά Αλέξανδρε ...Υπουργέ μας!

Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΦΕΚ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟ ...ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ. ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ; Ε, ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ! ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ (SORRY TOΚΡΑΤΟΣ) ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Α,ΡΕ, ΜΠΕΡΤΑΚΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ!!

Γράφει η "Τσουκνίδα".

Κι ένω ο αξιότιμος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κος Αλέξανδρος Κοντός απαξιώνει συστηματικά το Γεωτεχνικό Κλάδο και ειδικά του Γεωπόνους δεν κάνει το ίδιο για το γιόκα του...

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το ρουσφέτι του: διόρισε το γιο του σαν μετακλητό υπάλληλο , στο Πολιτικό του Γραφείο , στο Υπουργείο .
Όχι ότι είναι τίποτα το τραγικό ....
Σεμνά και ταπεινά!
Ο γιόκας μου να βολευτεί και άσε του Γεωπόνους να βασανίζονται με συμβάσεις και ανεργία!
Μπράβο σου Υπουργέ μου.
Δείτε και το ΦΕΚ του διορισμού.πηγή: http://farmpress.blogspot.com/

Η ΣΤΑΜΠΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

Αν θέλετε να διαβάσετε ολόκληρη την εφημερίδα σε μορφή pdf, πατήστε το
παρακάτω link
http://www.megaupload.com/?d=COR77FVR

Η ΔΑΦΝΟΥΛΑ ΨΑΧΝΕΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ!

ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΔΑΦΝΟΥΛΑ;




Ενώ με μεγάλη χαρά περιμέναμε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες υιοθεσίας της μικρής Δαφνούλας, δυστυχώς όλα πάγωσαν λόγω σοβαρών λόγων της υποψήφιας ανάδοχης οικογένειας.
Ετσι η ΔΑΦΝΟΥΛΑ ΨΑΧΝΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ!
ΟΜΩΣ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΔΑΦΝΟΥΛΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 05/11.
ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ με Ο,ΤΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ!!!!
Ιδανική για υιοθεσία και για οικογένεια με παιδάκια. Θα κάνουν μαζί σκανταλιές!

ΥΓΕΙΑ:
Εχει ήδη εμβολιαστεί & έχει αποπαρασιτωθεί
ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ:
Χριστίνα Λόη, τηλ:6944860451, mail: saveileia2@yahoo.gr,
http://adespotathriasio.blogspot.com/
http://www.sapt.gr/
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη παρασκευη 31/10/08

MARFIN : Στον δρόμο για 1.850 Ε ..

ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Η συμβολική -αρχικώς- διαμαρτυρία έξω από την αίθουσα πλειστηριασμών της οδού Αρμοδίου 2, αποδείχθηκε χθες ότι μπορεί να έχει και πρακτικό αποτέλεσμα. Αφορμή για τη χθεσινή συγκέντρωση φορέων (Ενεργοί Πολίτες, Ενωση Προστασίας Δανειοληπτών κ.ά.) στο κέντρο της Αθήνας αποτέλεσε ο πλειστηριασμός ενός μικρού διαμερίσματος 52 τ.μ. στα Πατήσια, ο ιδιοκτήτης του οποίου είχε χρέος ύψους 1.850 ευρώ προς την τράπεζα Marfin.

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη παρασκευή 31/10/08

ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ…

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΦΛΙΠΑΡΕΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ…
ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ(ΑΣΗΜΑ) ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΜΑΖΩΜΕΝΑ ΟΛΑ…ΣΟΥΡΧΕΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΒΑΡΥ…
ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ…ΙΣΩΣ ΟΛΑ…
http://diasvsmetatron.blogspot.com/2007/11/blog-post_20.html
ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΑΝ.
ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΗ ΟΜΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ…
ΣΚΕΨΟΥ ΝΑΣΑΙ ΚΑΙ ΨΙΛΟΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…
http://gnomeskepistimi.wordpress.com/2008/02/28/%ce%bf%ce%b9-%ce%b2%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%b9%ce%b5%cf%83-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b5%cf%80%cf%89%ce%bd%cf%85%ce%bc%cf%89%ce%bd/
APOSTOLOS

Δεν πρέπει να γίνει κάτι με τους «δημοσιογράφους» και τα ΜΜΕ (καλύτερα Παραπληροφόρησης);

Δημοσιογράφοι ή αλήτες;
Συνεχώς και αδιάλειπτα, η χωρίς αμοιβή «δουλειά» των μπλόγκερς αποτελεί αντικείμενο στυγνής εκμετάλλευσης από αμειβόμενους «δημοσιογράφους» και ΜΜΕ.Βέβαια, στο βαθμό που είχαν τη στοιχειώδη – όχι δεοντολογία – «ευαισθησία», θα έπρεπε να κάνουν μια απλή αναφορά στην «πηγή» της είδησης, ή πληροφορίας, που προβάλλουν.Όμως, πρόκειται για γαϊδούρια ξεσαμάρωτα, με όλο το σεβασμό στα ευγενικά και πραγματικά ευαίσθητα τετράποδα.
Σήμερα, στο ραδιοσταθμό Flash 9,61 ακούσαμε από «δημοσιογράφο» (στην ώρα του Αντώνη Κοκορίκου, που απουσίαζε), ότι γράφεται σε μπλογκ! Καμία αναφορά δεν έκανε ο «έξυπνος» γάιδαρος-δημοσιογράφος στις πηγές της είδησης, που επαναλάμβανε συνεχώς, κομπάζοντας… (το γνωστό από 15 ημέρες ανέκδοτο με τις μαϊμούδες, σε πολλά μπλογκ).
Σήμερα, ο ALPHA είχε κύριο θέμα της αμοιβές των εκλεκτών της Φάνη Πάλλη-Πετραλιά.Οι έγκριτοι «δημοσιογράφοι», ΟΛΟΙ τους, το παρουσίαζαν σαν δική τους δημοσιογραφική επιτυχία!Κι όμως, πρώτα το
FARMPRESS (Αυτά είναι λεφτά !!! H Πετραλιά καθόρισε με ΚΥΑ τις αμοιβές των εκλεκτών της), και πολλά άλλα μπλογκ (π.χ. http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/10/blog-post_346.html), το έδωσαν – ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΕΚ – από την Παρασκευή 24 Οκτώβρη 2008.Μήπως πρέπει να τους ξεφωνίσουμε «λίγο» για την δημοσιογραφική αλητεία;Αυτοί πλουσιοπάροχα αμείβονται, πλουσιοπάροχες διαφημίσεις λαμβάνουν, αλλά και κρατικές επιχορηγήσεις…Δεν φτάνει που κλέβουν, σαν κοινοί απατεώνες, τη δουλειά άλλων (που μάλιστα την κάνουν στα μπλογκ αφιλοκερδώς), αλλά δεν έχουν το θάρρος να πουν που την έκλεψαν!Θα προτείναμε να δούμε το ζήτημα…
Αναρτήθηκε από σίβυλλα

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ!!!!!

ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ (ΣΕΛΙΔΑ 13)
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Ελληνες και ξένοι εργάτες ενωμένοι!
Σύντροφοι αφού είστε τόσο ''πονόψυχοι'' έχω να σας προτείνω τα εξής.
1.Να διατεθεί το σπίτι του λαού όπως και η τυποεκδοτικήγια φιλοξενία λαθρομεταναστών.
2.Κάθε μέλος του κόμματος και της ΚΝΕ να διαθέσει το 10% της περιουσίας του σε αυτούς τους δυστυχισμένους.
3.Το ΚΚΕ σε ένδειξη προλεταριακού διεθνισμού να αναλάβει με ΔΙΚΑ του ΕΞΟΔΑ την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη.
4.Να αναλάβει την υποχρέωση κάθε μέλος του κόμματος και της ΚΝΕ να φιλοξενεί ΣΠΙΤΙ του αυτούς τους δυστυχισμένους.
5.Να διαθέσει το κόμμα το 10% της περιουσίας του στην ύπατη αρμοστία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.
6.Να προτείνετε στον ΣΥΡΙΖΑ να πουλήσει ο κ.Αλαβάνος την περιουσία του και να την μοιράσει στα παιδιά των λαθρομεταναστών.
7.Να ξηλώσετε όλες τις νάρκες από τα σύνορα για να μπουκάρουν οι Τούρκοι-όποτε γουστάρουν-πιο εύκολα.
"ΑΡΑΤΟΣ"

"ΨΕΥΤΙΚΗ" ΦΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ;

Ο Βουλευτής Β΄Αθηνών κ. Σπυρίδων-Άδωνις Γεωργιάδης, και ο Βουλευτής Α΄Αθηνών κ. Αθανάσιος Πλεύρης κατέθεσαν ερώτηση προς την Υπουργό Εξωτερικών κα Μπακογιάννη και Ανάπτυξης κ. Φώλια, σχετικά με την παραγωγή ψευδεπώνυμης φέτας από τα Σκόπια κατά παράβασιν των Κανονισμών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Εδώ και δώδεκα (12) έτη, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει κατοχυρώσει την φέτα ως καθαρά ελληνικό μονοπώλιο.
Παρά ταύτα στην γειτονική μας Π.Γ.Δ.Μ., τυποποιούνται και κυκλοφορούν στην αγορά πολλές μάρκες λευκού τυριού με το ψευδεπίγραφο όνομα «φέτα».
Δεν λείπουν μάλιστα και η περιπτώσεις όπως της «Grekos Feta», που πέραν της παραπλανητικής της επωνυμίας, προωθείται και διαφημίζεται με εικόνες από ελληνικά νησιά και ελληνική μουσική. Τα προϊόντα αυτά είναι σαφώς φθηνότερα από την τιμή της γνήσιας Ελληνικής φέτας, με αποτέλεσμα η Ελληνική φέτα να έχει ιδιαίτερα μικρό μερίδιο αγοράς. Οι Βουλευτές κ.κ. Γεωργιάδης και Πλεύρης ερωτούν τους αρμόδιους υπουργούς:
1. Τι μέτρα έχουν ληφθεί για την προκλητική ενέργεια των Σκοπίων να καταστρατηγήσουν Κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ενωσης και να θίγουν Ελληνικά συμφέροντα;
2. Εχουν γίνει οι απαραίτητες ενημερώσεις στα αρμόδια κλιμάκια της Ε.Ε. για αυτήν την ενέργεια των Σκοπίων; και

3. Για ποιόν λόγο δεν έχουν γίνει επί τόσο καιρό οι απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε να αποσυρθούν από την Σκοπιανή αλλά και την Ευρωπαϊκή αγορά όσα προϊόντα παρουσιάζονται ως «φέτα» ενώ δεν είναι ελληνικά;
Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΑΔΩΝΙΣ-ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΤΕΛΙΚΑ;O ΛΕΝΙΝ Ή ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ Ε.Α.Μ ;


Aς δουμε τι λέει ο ηγέτης της επανάστασης των Μπολσεβίκων Βλαντιμίρ Ίλιτς Λένιν για το πόλεμο και την άμυνα για τη πατρίδα.
«Το να αναγνωρίζεις την «άμυνα της πατρίδας» είναι από την άποψη τον προλεταριάτου σαν να δικαιολογείς τον πόλεμο, σαν να αναγνωρίζεις τη νομιμότητα του. Και καθώς ο πόλεμος, τόσο κάτω από τη δημοκρατία όσο και κάτω από τη μοναρχία, είτε τα εχθρικά στρατεύματα βρίσκονται στο έδαφος μας είτε σε ξένο έδαφος, παραμένει ιμπεριαλιστικός, το να αναγνωρίζεις την άμυνα της πατρίδας, είναι σαν να υποστηρίζεις την ιμπεριαλιστική και ληστρική αστική τάξη, είναι σαν να προδίδεις ολόκληρο το σοσιαλισμό. Στη Ρωσία, ακόμα και κάτω από την αστικολαϊκή δημοκρατία με τον Κερένσκυ, ο πόλεμος εξακολουθούσε να είναι ιμπεριαλιστικός, αφού τον έκανε η αστική τάξη σαν τάξη κυρίαρχη και ο πόλεμος δεν είναι «παρά επέκταση της πολιτικής»... Ο πόλεμος δεν θα πάψει να είναι ιμπεριαλιστικός, παρά μονάχα όταν η τάξη που διεξάγει τον πόλεμο και που είναι δεμένη μ' αυτόν με χίλια δυό οικονομικά νήματα (αν όχι με σχοινιά) θα ανατραπεί πραγματικά και θα αντικατασταθεί στην εξουσία από την αληθινά επαναστατική τάξη, από το προλεταριάτο. Δεν υπάρχει άλλο μέσο να γλιτώσουμε από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τη ληστρική ειρήνη.
Ο Γάλλος, ο Γερμανός, ο Ιταλός που λέει «ο σοσιαλισμός είναι εναντίον της βίας απέναντι στα έθνη, να γιατί αμύνομαι όταν ο εχθρός εισβάλλει στη χώρα μου», προδίδει το σοσιαλισμό και τον διεθνισμό. Ο άνθρωπος αυτός δεν βλέπει τίποτε έξω από τη «χώρα του». Βάζει την αστική «τάξη του» πάνω απ' όλα, χωρίς να σκεφτεί τους διεθνείς δεσμούς που κάνουν τον πόλεμο ιμπεριαλιστικό και την αστική τάξη τον έναν κρίκο στην αλυσίδα της ιμπεριαλιστικής ληστείας.
Ο σοσιαλιστής, ο επαναστάτης προλετάριος, ο διεθνιστής σκέφτεται διαφορετικά: ο αντιδραστικός ή επαναστατικός χαρακτήρας του πολέμου εξαρτάται όχι από το ποιος επιτέθηκε, ούτε σε ποια χώρα βρίσκεται ο «εχθρός», αλλά από τούτο: ποια τάξη κάνει τον πόλεμο και ποιας πολιτικής είναι προέκταση. Αν ο πόλεμος είναι αντιδραστικός ιμπεριαλιστικός, δηλαδή πόλεμος ανάμεσα σε δύο παγκόσμιες ομάδες της αντιδραστικής, ληστρικής καπιταλιστικής, ιμπεριαλιστικής αστικής τάξης, τότε ολόκληρη η αστική τάξη (ακόμη και μιας μικρής χώρας) συμμετέχει σ' αυτήν τη ληστεία και το καθήκον μου, το χρέος μου σαν εκπροσώπου του επαναστατικού προλεταριάτου είναι να προετοιμάσω την παγκόσμια προλεταριακή επανάσταση, μόνη σανίδα σωτηρίας από τις φρικαλεότητες του παγκοσμίου πολέμου.
Δεν πρέπει να σκεφτώ από την άποψη της «χώρας μου» (πρέπει να το αφήσω αυτό στον αποβλακωμένο μικροαστό εθνικιστή που δεν καταλαβαίνει πως είναι ένα παιχνίδι στα χέρια της ιμπεριαλιστικής μεγαλοαστικής τάξης) μα από την άποψη της συμμετοχής μου στην προετοιμασία, στην προπαγάνδα για την επιτάχυνση της παγκόσμιας προλεταριακής επανάστασης. Να τι είναι διεθνισμός, να ποιο είναι το καθήκον του διεθνιστή, του επαναστάτη εργάτη, του αληθινού σοσιαλιστή...»
(Λένιν: «Η Προλεταριακή Επανάσταση και ο Αποστάτης Κάουτσκυ», Ελληνική μετάφραση Λ. Μιχαήλ, σελ. 75).
Ας δούμε τώρα σε τί ορκίζονταν οι αγωνιστές του Εθνικού Απελευθερωτικού Μετώπου (Ε.Α.Μ.) ,και όχι Διεθνιστικού όπως σύμφωνα με τα συμφραζόμενα του Λένιν θα έπρεπε να λέγεται.
Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΤΗ
Εγω,παιδι του Ελληνικου Λαου ορκιζομαι να αγωνιστω πιστα στις ταξεις του ΕΛΑΣγια το διωξιμο του εχθρου απο τον τοπο μας για τις ελευθεριες του Λαου μας (του Ελληνικού λαού,όχι άλλων)κι ακομα να ειμαι πιστος και αγρυπνος φρουρος προστασιας στην περιουσιακαι το βιος του αγροτη. Δεχομαι προκαταβολικα και την ποινη του θανατου αν ατιμασω την ιδιοτητα μου ως πολεμιστης του ΕΘΝΟΥΣ και του ΛΑΟΥ (Αναφέρει πουθενά κανένα διεθνισμό;)και υποσχομαι να δοξασω και να τιμησω το οπλο που κρατω (Αυτά να τα βλέπουν οι Συριζαίοι)και να μην το παραδωσω εαν δεν ξεσκλαβωθει η ΠΑΤΡΙΔΑ μου (Προδότες του Σοσιαλισμού!!!!)και δεν γινει ο ΛΑΟΣ νοικοκυρης στον τοπο του.
Συμπέρασμα:Εδώ δύο πράγματα συμβαίνουν.
Ή οι ΕΑΜίτες ήταν προδότες του Σοσιαλισμού ή ο σύντροφος Λένιν λέει απλά ''μπαρούφες''.
"ARRATOS"
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη πεμπτη 30/10/08

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΝΙΒΑΛΛΙΣΜΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Αποκάλυψη: Ο Αλογοσκούφης τον Λυκουρέζο...

.
... ορίζει δικηγόρο της ΚΕΔ για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου και τις παραχωρήσεις στον Εφραίμ. Ξυπνούν οι μνήμες της Αιξωνής!
αναρτηθηκε αποαρη κομπρα πεμπτη 30/10/08

ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑΧΕΙΣ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΒIΟΜΗΧΑΝΙΑ!ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΟΙ…ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ


ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑΧΕΙΣ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΒIΟΜΗΧΑΝΙΑ!
ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΟΙ…ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΑΛΛΟΥΝΟΥ!!!
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ “ΤΟΜΑ” ΔΙΕΘΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΑΜΦΙΒΙΑ “MP-3″. ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΘΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ 500 “MP-1″ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ “ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ” ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΗΜΙΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ “ΚΙΟΛΕΪΔΗΣ Α.Ε.”, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΕΧΟΣΛΟΒΑΚΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΔΥΟ “MP-1″ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟ ΓΕΣ-ΓΕΕΘΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙ-ΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ. ΕΙΣ ΤΑ ΔΥΟ “MP-1″ Η “ΚΙΟΛΕΪΔΗΣ Α.Ε.” ΕΙΧΕ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΝΕΟ ΡΩΣΙΚΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ, ΝΕΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ, ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ / Η-ΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΡΩΣΙΚΟ ΠΥΡΓΙΣΚΟ ΤΟΥ “ΜΡ-3″. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ “ΕΛΛΗ-ΝΕΣ” ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ “ΚΙΟΛΕΪΔΗΣ Α.Ε.” ΔΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ 500 ΚΑΙΝΟΥΡΓΩΝ “ΤΟΜΑ” ΜΡ-1 /ΜΡ-3 ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΔΩΡΙΣΑΝ ΤΑ 500 “ΜΡ-1″ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ (!!!), ΕΝΩ ΜΕΤΕΘΕΣΑΝ ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ 500 ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ “ΤΟΜΑ” “MURDER” ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΘΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΥ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ-ΚΥΠ / ΕΥΠ._

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!!!)

Αξιότιμοι Κύριοι του ΥΠΕΞ και της ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ,

Θα θέλαμε μια ξεκάθαρη απάντηση στο κάτωθι ερώτημα:

Σύμφωνα με τα γραφόμενα στο site του Ελληνικού παραρτήματος του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ των ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ του ΕΛΣΙΝΚΙ, ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ έναν από τους χορηγούς του.

Θα θέλαμε να μας διευκρινίσετε εάν αυτό αληθεύει.
Το σχετικό απόσπασμα σας αναφέρει σαν σπόνσορες μαζί με ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΕΣ οργανώσεις (Search for Common Ground Macedonia, Macedonian Human Rights Movement of Canada). Για την ακρίβεια, το site του ΠτΣτΕ αναφέρει (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ):

"Greek Helsinki Monitor and Minority Rights Group - Greece would like to acknowledge the sponsorship of Open Society Institute, European Union's PHARE, Euromosaic and Equal programs, Austrian Government -Federal Chancellery, Charles Stewart Mott Foundation, Nikos Dimou, "Artos Zois" Foundation, European Roma Rights Center, Berghof Foundation for Conflict Research, Aspen Institute Berlin, International Helsinki Federation, Minority Rights Group International, Alternative Information Network, Search for Common Ground Macedonia, Macedonian Human Rights Movement of Canada, Communication and Political Research Society, Greek Ministry for Foreign Affairs, Greek General Secretariat for Youth, and a few others."

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ!

Το "ΣΥΜΒΟΛΟ - ΣΗΜΑ" ..... γιατί μπηκε εκεί; Ποιός έδωσε εντολή; Πρέπει να σβηστεί αμέσως????



ΕΙΝΑΙ

ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ (!!!)

ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

........................................................................................


ΓΙΑΤΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ???

ΚΑΙ ΤΙ

ΣΗΜΑΙΝΕΙ;;;

.......................................................................................

Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΕΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ .............

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ "ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΤΥΡΡΑΝΟΥΣ"

Ο μεταξάς μπορεί να ήτανε ότι ήτανε αλλα έκανε και 5 πράματα.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ¨"ΕΛ-ΙΕΝ"
Μην ξεχνάμε πως οι πραγματικοί άντρες, που ζούσαν παλιά, ήταν πιο σκληροί. Κατηγορούνται διοτι δεν ήταν τόσο κομψοί όσο στις μέρες μας αλλά τουλάχιστον ο νόμος της ζούγκλας διευκόλυνε την επικράτηση ικανών και τολμηρών ηγετών. Πλέον παίζει πολύ χαριτωμένη κουβεντούλα και ελάχιστο έργο. Σημασία πλέον δεν έχει να στέκουν τα λόγια καν, απλά να δένουν καλά με την κίνηση των χεριών. Τα πράγματα βέβαια δείχνουν να αλλάζουν και τα άγρια να επιστρέφουν. Αποφάσισα λοιπόν να αποτυπώσω μερικές προτάσεις τις οποίες απευθύνω σε εκκολαπτόμενους τύρρανους. Αυτοί είναι κάτι τύποι με ούμπαλα γι'αυτό μη τους μιλάτε πολύ καθώς σπάνια κομψίζουν. Είναι η τεστοστερόνη βλέπεται. Απο την άλλη όμως η ουσία αυτή που κουβαλάνε αποτελεί και την εγγύηση πως θα γίνει η δουλειά καλά ακόμα και στις δυσκολότερες συνθήκες.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν

1) Προστατευόμενη ένταξη των φοιτητών στην αγορά εργασίας κατά την φοίτηση υπο καθεστώς φορολογικής ασυλίας/υπάλληλικίου μέσω των πανεπιστημίων. Μια καλή παρενέργεια που θα προκύψει θα είναι η πραγματική, face to face, αξιολόγηση των νέων. Έτσι όσοι είναι ικανοί σε κάτι(ΟΛΟΙ ΔΗΛΑΔΗ) θα είναι σίγουρο πως θα αξιοποιηθούν βέλτιστα εκεί που πρέπει και όχι εκεί που αφελώς φαντασιώνονταν αυτοί ή/και οι κηδεμόνες τους. Οι άτυχοι/τυχεροί μπορούν πάντα να στραφούν στον ιδιωτικό τομέα. Μόνη ελπίδα για ισορροπία κράτους/ιδιωτών είναι να έχει πάντα το κράτος την πρωτοπορία. Η δέσμευση και αξιοποίηση των χαρισματικών νέων πρέπει να γίνει πρώτη μας προτεραιότητα.
2) Ανταλλαγή στρατιωτικής θητείας με χαμηλόμισθη κοινωφελή εργασία. Αυτό μπορεί να σημαίνει ανάθεση σε κρατικό πόστο είτε δανεισμός/εκδούλευση στον ιδιωτικό τομέα. Εδώ μπορεί να συνδυαστεί και η φοιτητική εργασία με περαιτέρω διευκολύνσεις. Παίζει τρελή σπατάλη ανθρωπίνου δυναμικού όπως έχουν τα πράγματα τώρα. Αυτό οδηγεί στατιστικά στην ανάπτυξη παρασιτικών δολοπλόκων σε όλους τους τομείς του δημοσίου.
3) Παροχή δωρεάν κορμού τηλεπικοινωνιών μέσω ασύρματων μητροπολιτικών δικτύων. Μιλάμε για μια κεραία και ένα κουτάκι για κάθε γειτονιά, <100 ευρώ κόστος, και το κράτος σπαταλά εκατομμύρια σε απλές ιστοσελίδες! Μετά με ένα καλώδιο στο καφάο ή πιάτα ανοίγει η δίοδος για τα πανεπιστήμια. Απο κεί μέσω του, ταχύτατου, εθνικού δικτύου θα δημιουργηθεί, ΑΝΕΞΟΔΑ, μια πλατφόρμα δημοσιονομικής διαχείρισης όπου όλοι μπορούν ΚΑΙ ΘΑ συμμετέχουν ΑΜΕΣΑ και ΑΒΙΑΣΤΑ. Τότε θα αρχίσουν τα καλά
4) Πλήρης αποδέσμευση και παράδοση του κακότεχνα στημένου δημοσίου στον ιδιωτικό τομέα. Το πρωτόκολλο θα είναι όλο αποθηκευμένο σε έναν κρατικό από μηχανής θεό. Όλοι θα έχουν άμεση και ελεγχόμενη πρόσβαση. Ο ιδιωτικός τομέας μπορεί να αναλάβει το ρόλο των ΚΕΠ/Εφορίας/Κλπ με την μορφή της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών. Κανείς δεν θα χάσει το δικαίωμα στην εργασία και την ευημέρια, ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΓΓΑΙΡΩΣ. Έτσι όπως έχουν τα πράγματα τώρα οδεύουμε προς το κραχ
5) Ενοποίηση των τομέων υψηλής παιδείας/τηλεπικοινωνιών και στρατού/ενέργειας υπό σκληρό κρατικό καθεστώς. Είναι ηλίθιο να ρισκάρουμε τις δομές μας. Επίσης, πλησιάζει η ώρα που θα μας λούσει για τα καλά το άγιο πνεύμα και η επιστήμη θα ξαναγίνει μαγεία. Αυτό σημαίνει πως θα γίνει πολύ πιο επικίνδυνη και Θα πρέπει να αγκαλιαστεί ξανά από τον στρατό/σκληρό κράτος για να προστατευθεί η κοινωνία απο τον ίδιο της τον εαυτό. Think ελευσίνια.
6) Περί οικονομίας και νομισματικής πολιτικής δεν θα αναφερθώ διότι ο κύριος καθηγητής απ'το λονδίνο ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ θεωρεί πως οι προτάσεις που ακούγονται απο δω κι απο κεί δεν είναι σοβαρές και θα βλάψουν τους πολίτες. Τον ευχαριστώ που πασχίζει για το καλό μας και είμαι βέβαιος πως είναι πολύ καταφερτζής στον πλανήτη του.Τον παρακαλώ επίσης να επιστρέψει σύντομα γιατί εδώ δεν πάμε καθόλου καλά. Γιώργο come back! Αυτά, και αν σας φαίνονται τρελά, σας υπενθυμίζω πως ένας ολάκερος πλανήτης, γη λέγεται, λατρεύει την τρέλα σε μορφή δεικτών. Εμείς, οι έλληενς, δικαιούμαστε να ξεφύγουμε και λίγο από την νόρμα.
ΕΛ-ΙΕΝ
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη πεμπτη 30/10/08

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΦΩΛΙΑ ΣΤΟΝ Κ.ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 30 / 10 /2008

Ξεπούλημα κάθε δημόσιας επιχείρησης και έτσι …μας τελείωσε και ο κρατικός φορέας για έρευνα και εκμετάλλευση πετρελαίου !

Απίστευτη ομολογία του Χρ. Φώλια.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Χρ. Φώλιας απαντώντας σε γραπτή κοινοβουλευτική ερώτηση του Βουλευτή του ΛΑΟΣ στη Β΄ Αθηνών Κωστή Αϊβαλιώτη, σχετικά με την έρευνα για τα ελληνικά πετρελαϊκά αποθέματα, ουσιαστικά ομολογεί (επί λέξει) τα εξής : «το ενδεχόμενο ίδρυσης νέου φορέα για την αναζήτηση, έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων προκύπτει από το γεγονός ότι όλα τα σχετικά θέματα και αρμοδιότητες ασκούνταν μέχρι πρότινος από την «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΕ» (πρώην ΔΕΠ) στην οποία το Ελληνικό Δημόσιο διατηρεί σημαντική συμμετοχή, όμως δεν υπάγεται πλέον στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και είναι εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών επομένως δεν ασκεί κρατικές δραστηριότητες» !!!

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη πεμπτη 30/10/08

ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΑΞΙΤΕΣ ΦΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΑΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ!! Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΦΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟ 1938 ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΣΕ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ!! ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΑΣ ΤΟΝ ΛΟΥΣΤΕΙ!! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ -ΑΥΤΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΑΡΑ ΕΚ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ!! ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ !! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ 2008 ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΕΞ ΑΦΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΝΔΟΤΙΚΩΝ!! ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ Η ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ!!

ΕΥΠΕΙΘΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ ΜΑ ΟΧΙ ΑΜΑΣΗΤΟΣ ΚΑΤΑΠΟΤΗΣ ΨΕΜΜΑΤΩΝ

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη πεμπτη 30/10/08

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΙΚΑ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ 181. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΝΟΥ. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΛΟΓΙΣΜΟΥ!!






Η Προηγούμενη ανάρτησή μας έγινε απο φίλο αναγνώστη. Η αλήθεια είναι ότι δεν πολυπιστέ ψαμε όλα όσα μας έλεγε.

Σήμερα μας έπεισε και τον ακολουθήσαμε σε ενα φρικτό οδοιπορικό φρίκης και αγανάκτησης για τον εξευτελισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και την εντελώς ανύπαρκτη κρατικής φροντίδας.

Στην Οδό Πειραιώς 181 λειτουργούν οι υγειονομικές επιτροπές αναπηρίας του ΙΚΑ, για Αθήνα και Πειραιά. Εκεί καθημερινά οι επιτροπές εξετάζουν απο 400-600 άτομα που έχουν αναπηρία, ή που πρόκειται να βγούν σε προσωρινή ή μόνιμη αναπηρία. Στον β` όροφο υπάρχουν 9 επιτροπές που δέχονται τους ασθενείς. Εμείς ξεκινήσαμε απο Γλυφάδα στίς 7:15 π.μ. για να είμαστε στην Πειραιώς στίς 8:30. λόγω της απεργίας του Μετρό κάναμε ακριβώς 2 ώρες. Φτάσαμε επιτέλους και δώσαμε το βιβλιάριο του φίλου για σειρά. Οι επιτροπές αρχίζουν στίς 8.30 αλλά για να πάρεις σειρά πρέπει να είσαι εκει απο τις 7.30. Γύρω στι 12.00 ήρθε η σειρά μας, μπήκε ο φίλος (ανίατο καρδιακό νόσημα, βαλβίδα κ.λ.π.) και σε λίγο βγήκε. Στη συνέχεια πρέπει να περιμένεις γύρω στι 2 ώρες να πάρεις το αποτέλεσμα της επιτροπής. Αυτή είναι η διαδικασία. Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας διαπιστώσαμε την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ταλαιπωρία και την οργή ασθενών και συνοδών για την αχαρακτήριστη και παράλογη λειτουργία του κράτους .
ΤΟΥ ΑΝΑΛΓΗΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

Είδαμε και μιλήσαμε με ανθρώπους που χρόνια ολόκληρα περνάνε επιτροπές , ενω δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση ΙΑΣΗΣ ή θεραπείας του ατυχήματος ή της νόσου απο την οποία πάσχουν. Είδαμε συμπολίτες χωρίς πόδια, χωρίς χέρια, τυφλούς, καρκινοπαθείς, μεταμοσχευμένους, κατάκοιτους με εγκεφαλικά, παράλυτους, με καροτσάκια, φορεία, πατερίτσες ,ορρούς, οξυγόνα κ.λ.π. να σέρνονται και να υποφέρουν ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟ.
Απλά γιατί το ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΣ αυτό ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ με τον πιο βάρβαρο τρόπο τους πολίτες, τους φορολογούμενους, ψηφοφόρους πολίτες. Οι 10οάδες αυτοί συνάνθρωποί μας, συνωστίζονται επι πολλές ώρες -τουλάχιστον 6- με άλλους ασθενείς που πάσχουν απο λοιμώδη και μεταδοτικά νοσήματα κινδυνεύοντας ανα πάσα στιγμή να προσβληθούν απο οποιοδήποτε μεταδιδόμενο νόσημα. Κλείνοντας σημειώνω, με όση αγανάκτηση μπορεί να ξεπηδήσει απ τα σπλάχνα ενός αγανακτισμένου πολίτη, ότι ΟΛΟΙ αυτοί οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ, με τα διάφορα λοιμώδη - μεταδοτικά ή μη νοσήματα,κάνουν την ....ανάγκη τους, σε ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥΑΛΕΤΤΑ. Αφήστε τη φαντασία σας να πάει ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ και ΛΙΓΟ θάναι. Ντρέπομαι φίλοι μου που να πάρει και να σηκώσει. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ σαν πολίτης αυτής της χώρας. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ !!!!!
αναρτήθηκε απο "άρης κόμπρας" πέμπτη 30/10/08

ΕΒΡΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΒΡΩΜΕΡΑ ΜΜΕ!!!

http://makelio.blogspot.com/2008/10/blog-post_320.html

ΑΛΤΕΡ" : Ιδιοκτήτης Α.Ε, ο Κουρής Γεώργιος (δες ΕΧΤΡΑ 3) και οι Αθανασούλης και Βαλσαμίδης - Εβραϊκών συμφερόντων, Διευθύνοντες Σύμβουλοι μέτοχοι.Συνεργάτες : Εκφωνητής ο Ευαγγελάτος Εβραϊκών ιδεωδών, αντιρατσιστής. Richard Kuik (Ρίτσαρδ Κουίκ) γιος του Εβραιογενή Τέρενς Κουίκ (φασίστας, ανθέλληνας, τουρκόφιλος βραβείο ΙΠΕΧΤΖΗ),

"ΑΛΦΑ" : Ιδιοκτήτης Α.Ε. ο Κοντομηνάς. Εβραϊκών συμφερόντων, Διευθύνων Σύμβουλος μέτοχος.Συνεργάτες : Διευθυντής ειδήσεων Αλτενάϊ, Εβραιογενής. Μ.Καψής αντιρατσιστής ΠΑΣΟΚικος. Αθανασιάδης εκφωνητής, "έβριζε" τους αστυνομικούς του τμήματος στο Καλαμάκι, διότι δεν στάθηκαν προσοχή, για να εκτελέσουν ότι τους πρόσταζε μια υιοθετημένη κινέζικης καταγωγής ονόματι κ. Πολίτη.

"ΑΝΤΕΝΑ" : Ιδιοκτήτης Μ. Κυριακού, Εβραϊκών συμφερόντων, Διευθύνων Σύμβουλος μέτοχος (Εβραιογενής, προωθεί Πολωνούς, Εβραίους, Άραβες στην Ελλάδα.). Παράνομη κατοχή Αιγιαλού, παράνομη κατασκευή λιμανιού, παράνομη παροχή οικοδομικών εργασιών, σε Ινδούς παρανόμους.Συνεργάτες : Τέρενς Κουίκ (Εβραιογενής, τουρκόφιλος βραβείο ΙΠΕΧΤΖΗ), Μανεσής, Γ.Παπαδάκης (αντιρατσιστές, φασίστες).

"ΕΧΤRΑ": Ιδιοκτήτης Γ. Κουρής, φανατικός Εβραιόφιλος αναδείξας τους Εβραιογενείς Α.Παπανδρέου, Κ Σημίτη, καταστροφείς της Ελλάδος. Έκανε υπερχρέωση της Ελλάδος ο πρώτος 37 τρις δρχ., ο δεύτερος έκανε 75 τρις δρχ. εξωτερικό χρέος. Λέγεται ότι για αυτό πήρε από αυτούς χαριστικώς δύο άδειες Τ.Κ. και μετοχές από Καζίνα Εβραιογενών.Συνεργάτες : Ζ. Κοέν, Εβραιογενής, μεσολαβητής μεταξύ του Γ.Κουρή και εβραϊκών οργανώσεων. Γ. Παριανός φανατικός ΠΑΣΟΚ. Μαρία Αντωνάκη κουλτουριάρα δημοσιογράφος. Οι τεχνικοί πού εργάζονται στο ΤΚ είναι οι περισσότεροι Αραβικής και Εβραίικης καταγωγής."ΕΤ 1" : Νέος πρόεδρος Παναγόπουλος χρήστος. Ακολουθεί πιστά τα αχνάρια του εβραιόφιλου Άγγελου Τσόγκου! Άφησε στις θέσεις τους όλους του εβραιόφιλους δημοσιογράφους, επιπλέον έδωσε εξωτερική θέση στον υιό του Άγγελου Τσόγκου, Φίλιο Τσόγκο με τριπλάσιο μισθό ενός απλού δημοσιογράφου! Πρώην πρόεδρος Άγγελος Τσόγκος Διευθυντής Εβραιόφιλος, από τον Εβραιογενή Σημίτη τοποθετημένος, υπερασπιστής Εβραϊκών συμφερόντων και όχι Ελληνικών. Αποκρύβει ειδήσεις και παραποιεί άλλες. Πρώην πρόεδρος Παναγιώτης Παναγίωτου, ΠΑΣΟΚος, ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ!Συνεργάτες : Νίνα Ναχμία, Δαβίδ Ναχμία. Εβραιογενής βρίζει Έλληνες.- Ο βρωμερός αναρχοαριστερός εβραίος μασόνος Κ. Σημίτης πριν κάνει εκλογές και ενώ ήξερε ότι θα τις χάσει έκανε πολυετή, πέραν πενταετίας συμβόλαια, με όλους τους ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ σε εβραίους ΠΑΣΟΚους δημοσιογράφους! Έτσι όλοι έμειναν εκεί για να κάνουν το ΘΕΛΗΜΑ των εβραίων. Τον Άγγελο Τσόγκο για να τον παραμερήσουν αναγκάστηκαν να του δώσουν 300.000 ευρώ βάση του νόμου που έκανε πιό μπροστά, (αστικός νόμος, μάλλον εμπόρων εβραίων), ο Κ. Σημίτης με τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΣΟΚια.

"ΝΕΤ" : Νέος πρόεδρος Παναγόπουλος χρήστος. Ακολουθεί πιστά τα αχνάρια του εβραιόφιλου Άγγελου Τσόγκου! Άφησε στις θέσεις τους όλους του εβραιόφιλους δημοσιογράφους, επιπλέον έδωσε εξωτερική θέση στον υιό του Άγγελου Τσόγκου, Φίλιο Τσόγκο με τριπλάσιο μισθό ενός απλού δημοσιογράφου! Πρώην πρόεδρος Άγγελος Τσόγγος Διευθυντής Εβραιόφιλος, από τον Εβραιογενή Σημίτη τοποθετημένος, υπερασπιστής Εβραϊκών συμφερόντων και όχι Ελληνικών. Αποκρύβει ειδήσεις και παραποιεί άλλες.Πρώην πρόεδρος Παναγιώτης Παναγίωτου, ΠΑΣΟΚος ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ!Συνεργάτες : Δαβίδ Ναχμίας Εβραιογενής, συγγενής της Ν.Ναχμίας υβριστή Ελλήνων . Λομβέρδος φασίστας υποστηρικτής φανερά του Εβραιογενή Κ.Σημίτη, ΠΑΣΟΚίας, αντιρατσιστής Ελλήνων. Νίκος Αρβανίτης αντιρατσιστής Ελλήνων. Στ. Θεοδωράκης Εβραιόφιλος, σαν απατεώνας παρουσιάζει ψεύτικες δημοσκοπήσεις υπέρ των Τούρκων. Στέλιος Κούλογλου φασίστας Εβραιόφιλος, βρίζει τους Ελληνοκεντρικούς (Τράγκα). Μπαμπινιώτης φασίστας Εβραιόφιλος υβριστής Μακεδόνων, Ποντίων, αντιρατσιστής.

"ΕΤ 3" : Νέος πρόεδρος Παναγόπουλος χρήστος. Ακολουθεί πιστά τα αχνάρια του εβραιόφιλου Άγγελου Τσόγκου! Άφησε στις θέσεις τους όλους του εβραιόφιλους δημοσιογράφους, επιπλέον έδωσε εξωτερική θέση στον υιό του Άγγελου Τσόγκου, Φίλιο Τσόγκο με τριπλάσιο μισθό ενός απλού δημοσιογράφου! - Πρώην πρόεδρος Άγγελος Τσόγγος Διευθυντής Εβραιόφιλος, από τον Εβραιογενή Σημίτη τοποθετημένος, υπερασπιστής Εβραϊκών συμφερόντων και όχι Ελληνικών. Αποκρύβει ειδήσεις και παραποιεί άλλες.Πρώην πρόεδρος Παναγιώτης Παναγίωτου, ΠΑΣΟΚος , ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ!Συνεργάτες : Κογκαλίδης συγγενής της Εβραιογενής Ν. Ναχμίας. Μαρκάτος, με ανοχή του κάηκε η Εθνική Βιβλιοθήκη από αναρχικούς που τον υποστήριζαν, είπε επίσης ότι, δεν πρέπει να γίνονται εθνικές εορτές."ΜΕΓΑ" : Ιδιοκτήτης Διευθύνων σύμβουλοι Μπόμπολας,Τεγόπουλος, Λαμπράκης (Εκβιάζεται από Εβραιογενείς, ΜΟΣΑΔ), αντιρατσιστής λόγω άστατης ζωής, μόνη του απασχόληση η DEKADENT (της κατάπτωσης) λειτουργία του Μεγάρου Μουσικής (της Ελληνικής κατάπτωσης).Συνεργάτες : Ν. Παπανικολάου, πρώην διευθυντής ειδήσεων, αντιρατσιστής. Δ. Τσίμας, ΠΑΣΟΚιας, είναι αυτός πού έκανε τις στημένες συνεντεύξεις Σημίτη.

"ΣΤΑΡ" : Ιδιοκτήτης Βαρδινογιάννης, με μετόχους ΑΡΑΜΚΟ Άραβες και Εβραιογενείς.Συνεργάτες : Διευθυντής ειδήσεων, εκφωνητής, Τέρενς Κουίκ (Εβραιογενής, τουρκόφιλος βραβείο ΙΠΕΧΤΖΗ),

"Τηλέραμα": Παναγιώτης Παναγίωτου Διευθυντής Εβραιόφιλος, από τον Εβραιογενή Σημίτη τοποθετημένος, υπερασπιστής Εβραϊκών συμφερόντων και όχι Ελληνικών. Αποκρύβει ειδήσεις και παραποιεί άλλες.Συνεργάτες : Ν. Ναχμία. Εβραιογενής βρίζει Έλληνες.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive