Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΑΞΙΤΕΣ ΦΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΑΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ!! Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΦΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟ 1938 ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΣΕ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ!! ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΑΣ ΤΟΝ ΛΟΥΣΤΕΙ!! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ -ΑΥΤΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΑΡΑ ΕΚ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ!! ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ !! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ 2008 ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΕΞ ΑΦΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΝΔΟΤΙΚΩΝ!! ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ Η ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ!!

ΕΥΠΕΙΘΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ ΜΑ ΟΧΙ ΑΜΑΣΗΤΟΣ ΚΑΤΑΠΟΤΗΣ ΨΕΜΜΑΤΩΝ

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη πεμπτη 30/10/08

1 σχόλιο:

  1. Ο μεταξάς μπορεί να ήτανε ότι ήτανε αλλα έκανε και 5 πράματα. Μην ξεχνάμε πως οι πραγματικοί άντρες, που ζούσαν παλιά, ήταν πιο σκληροί. Κατηγορούνται διοτι δεν ήταν τόσο κομψοί όσο στις μέρες μας αλλά τουλάχιστον ο νόμος της ζούγκλας διευκόλυνε την επικράτηση ικανών και τολμηρών ηγετών. Πλέον παίζει πολύ χαριτωμένη κουβεντούλα και ελάχιστο έργο. Σημασία πλέον δεν έχει να στέκουν τα λόγια καν, απλά να δένουν καλά με την κίνηση των χεριών. Τα πράγματα βέβαια δείχνουν να αλλάζουν και τα άγρια να επιστρέφουν. Αποφάσισα λοιπόν να αποτυπώσω μερικές προτάσεις τις οποίες απευθύνω σε εκκολαπτόμενους τύρρανους. Αυτοί είναι κάτι τύποι με ούμπαλα γι'αυτό μη τους μιλάτε πολύ καθώς σπάνια κομψίζουν. Είναι η τεστοστερόνη βλέπεται. Απο την άλλη όμως η ουσία αυτή που κουβαλάνε αποτελεί και την εγγύηση πως θα γίνει η δουλειά καλά ακόμα και στις δυσκολότερες συνθήκες. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν

    1) Προστατευόμενη ένταξη των φοιτητών στην αγορά εργασίας κατά την φοίτηση υπο καθεστώς φορολογικής ασυλίας/υπάλληλικίου μέσω των πανεπιστημίων. Μια καλή παρενέργεια που θα προκύψει θα είναι η πραγματική, face to face, αξιολόγηση των νέων. Έτσι όσοι είναι ικανοί σε κάτι(ΟΛΟΙ ΔΗΛΑΔΗ) θα είναι σίγουρο πως θα αξιοποιηθούν βέλτιστα εκεί που πρέπει και όχι εκεί που αφελώς φαντασιώνονταν αυτοί ή/και οι κηδεμόνες τους. Οι άτυχοι/τυχεροί μπορούν πάντα να στραφούν στον ιδιωτικό τομέα. Μόνη ελπίδα για ισορροπία κράτους/ιδιωτών είναι να έχει πάντα το κράτος την πρωτοπορία. Η δέσμευση και αξιοποίηση των χαρισματικών νέων πρέπει να γίνει πρώτη μας προτεραιότητα.

    2) Ανταλλαγή στρατιωτικής θητείας με χαμηλόμισθη κοινωφελή εργασία. Αυτό μπορεί να σημαίνει ανάθεση σε κρατικό πόστο είτε δανεισμός/εκδούλευση στον ιδιωτικό τομέα. Εδώ μπορεί να συνδυαστεί και η φοιτητική εργασία με περαιτέρω διευκολύνσεις. Παίζει τρελή σπατάλη ανθρωπίνου δυναμικού όπως έχουν τα πράγματα τώρα. Αυτό οδηγεί στατιστικά στην ανάπτυξη παρασιτικών δολοπλόκων σε όλους τους τομείς του δημοσίου.

    3) Παροχή δωρεάν κορμού τηλεπικοινωνιών μέσω ασύρματων μητροπολιτικών δικτύων. Μιλάμε για μια κεραία και ένα κουτάκι για κάθε γειτονιά, <100 ευρώ κόστος, και το κράτος σπαταλά εκατομμύρια σε απλές ιστοσελίδες! Μετά με ένα καλώδιο στο καφάο ή πιάτα ανοίγει η δίοδος για τα πανεπιστήμια. Απο κεί μέσω του, ταχύτατου, εθνικού δικτύου θα δημιουργηθεί, ΑΝΕΞΟΔΑ, μια πλατφόρμα δημοσιονομικής διαχείρισης όπου όλοι μπορούν ΚΑΙ ΘΑ συμμετέχουν ΑΜΕΣΑ και ΑΒΙΑΣΤΑ. Τότε θα αρχίσουν τα καλά

    4) Πλήρης αποδέσμευση και παράδοση του κακότεχνα στημένου δημοσίου στον ιδιωτικό τομέα. Το πρωτόκολλο θα είναι όλο αποθηκευμένο σε έναν κρατικό από μηχανής θεό. Όλοι θα έχουν άμεση και ελεγχόμενη πρόσβαση. Ο ιδιωτικός τομέας μπορεί να αναλάβει το ρόλο των ΚΕΠ/Εφορίας/Κλπ με την μορφή της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών. Κανείς δεν θα χάσει το δικαίωμα στην εργασία και την ευημέρια, ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΓΓΑΙΡΩΣ. Έτσι όπως έχουν τα πράγματα τώρα οδεύουμε προς το κραχ

    5) Ενοποίηση των τομέων υψηλής παιδείας/τηλεπικοινωνιών και στρατού/ενέργειας υπό σκληρό κρατικό καθεστώς. Είναι ηλίθιο να ρισκάρουμε τις δομές μας. Επίσης, πλησιάζει η ώρα που θα μας λούσει για τα καλά το άγιο πνεύμα και η επιστήμη θα ξαναγίνει μαγεία. Αυτό σημαίνει πως θα γίνει πολύ πιο επικίνδυνη και Θα πρέπει να αγκαλιαστεί ξανά από τον στρατό/σκληρό κράτος για να προστατευθεί η κοινωνία απο τον ίδιο της τον εαυτό. Think ελευσίνια.

    6) Περί οικονομίας και νομισματικής πολιτικής δεν θα αναφερθώ διότι ο κύριος καθηγητής απ'το λονδίνο ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ θεωρεί πως οι προτάσεις που ακούγονται απο δω κι απο κεί δεν είναι σοβαρές και θα βλάψουν τους πολίτες. Τον ευχαριστώ που πασχίζει για το καλό μας και είμαι βέβαιος πως είναι πολύ καταφερτζής στον πλανήτη του.Τον παρακαλώ επίσης να επιστρέψει σύντομα γιατί εδώ δεν πάμε καθόλου καλά. Γιώργο come back!

    Αυτά, και αν σας φαίνονται τρελά, σας υπενθυμίζω πως ένας ολάκερος πλανήτης, γη λέγεται, λατρεύει την τρέλα σε μορφή δεικτών. Εμείς, οι έλληενς, δικαιούμαστε να ξεφύγουμε και λίγο από την νόρμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive