Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΟΙ "ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ" ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ
Σύγκληση των πολιτικών αρχηγών για να βρεθεί διέξοδος από την οικονομική κρίση, ζήτησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης στη Βουλή Φτάσαμε ως εδω γιατί οι αμερικανικές τράπεζες δώσανε πολλά δάνεια και ταυτόχρονα ο πρόεδρος των ΗΠΑ έβαλε αυστηρά μέτρα, με αποτέλεσμα οι τράπεζες να στερηθούν χρήματα, ανέφερε ο κ. Καρατζαφέρης και σημείωσε ότι το ίδιο συμβαίνει και στην Ελλάδα. «Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κινήσουμε την αγορά και όχι να δώσουμε τα 28 δισ. στις τράπεζες» τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και σημείωσε χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί «ένας υπερχρεωμένος -όπως είναι το ελληνικό κράτος- να δανείζει αυτούς που έχουν κέρδη», δηλαδή τις τράπεζες. Με αφορμή και την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, ο ΛΑΟΣ παρουσίασε σχέδιο με επτά προτάσεις για την έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση. Αναλυτικά, οι προτάσεις του ΛΑΟΣ: 1. Μετοχές και μερίδιο στο management από τις Τράπεζες στο Κράτος. 2. Η Κυβέρνηση να παρέμβει στους καταχρηστικούς όρους των συμβάσεων με τις Τράπεζες. 3. Επιμήκυνση των στεγαστικών δανείων για μία πενταετία. 4. Σύνδεση των επιτοκίων καταθέσεων με τα επιτόκια χορηγήσεων. 5. Κατάργηση του «ΤΕΙΡΕΣΙΑ». 6. Μείωση του Φ.Π.Α. κατά 1%. 7. Αναστολή για 1 χρόνο, κάθε απόλυσης και για όσο κρατάει η κρίση, 1(μία) ώρα εργασίας παραπάνω για όλους με αύξηση των μισθών κατά 15%.
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη παρασκευη 31/10/08

1 σχόλιο:

  1. VIAGRA ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ 100% ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΗΛΕΣ ΦΥΣΙΚΟ ΧΑΠΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΣΤΥΣΗ 100% ΜΕΣΑ ΣΕ 40 ΛΕΠΤΑ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ 1 ΧΑΠΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΩΣ ΚΑΙ 72 ΩΡΕΣ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΦΑΛΕΣ. 100% ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΧΕΧΑΣΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 18. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ.
    www.eco-herbs.com
    ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΠΕΟΥΣ. ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ
    www.eco-herbs.com
    ΩΣ 72 ΩΡΕΣ ΔΡΑΣΗΣ-100% ΦΥΣΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ - NATURAL POWER.
    100% Φυσικά προιόντα για άνδρες και Γυναίκες. www.eco-herbs.com Kράτησε αυτή τη Διεύθηνσι.
    * Αν θες να μην έχεις ποτέ αποτυχία στο σεξ.
    * Να είσαι πάντα έτοιμος και σύγουρος 100% οποια και αν είναι η ψυχoλογική σου κατάσταση εκείνη την ώρα.
    * Να ξεχωρίζης με διαφορά από όλους τους προηγούμενους.
    * Να μένης αξέχαστος.
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΗΣ ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΡΑΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΠΕΛΛΑΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ECO-HERBS. www.eco-herbs.com Connecting couples.
    ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΚΕΣ.
    ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ - ΑΛΛΑΞΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ.
    www.eco-herbs.com

    ΛΥΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ Η ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
    ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
    •Μικρο στήθος ? Όρισε το μέγεθος με φυσικό τρόπο.
    •Χαλαρός κόλπος μετα απο τοκετό η έντονη σεξουαλική δραστηριότητα? Γίναι Σφυχτή σαν παρθένα.
    •Μικρό η χαλαρό μόριο? Κανε την ΄Εκπληξη μην ντρέπεσε, το ίδιο πρόβλημα έλυσαν εκατοντάδες και το ιδιο έχουν εκκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Άλλαξε την ψυχολογία σου. Ανέβα.
    www.eco-herbs.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive