Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008

ANEΛΕΗΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΜΑΧΩΝ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ

Συνεχίζουν τον ανελέητο βομβαρδισμό αμάχων, οι σιωνιστές του Ισραήλ. Βομβαρδίζουν τα πάντα οι άνανδροι πράκτορες της νέας τάξης και της παγκοσμιοποίησης. Βομβαρδίζουν πολυκατοικίες, νοσοκομεία, αγορές και κυρίως βομβαρδίζουν κατάκαρδα την ευαίσθητη ΕΙΡΗΝΗ.
Ως συνήθως βέβαια, χαρακτηρίζουν τη
δολοφονική τους εκστρατεία, ως "χτύπημα κατά των τρομοκρατών". Ξυνή αυτή η καραμέλα πια ρε φονιάδες. Και ξυνή και πικρή και ΑΧΩΝΕΥΤΗ!
Είπανε σήμερα ότι χτύπησαν "άντρο τρομοκρατών" που ήταν στο κτίριο της αστυνομίας. Δείτε στις φωτό την τραυματισμένη 5 χρονη... "αστυνομικίνα" και τους πανικόβλητους "αστυνομικούς" να τρέχουν στην αγορά της Γάζας.
Αυτοί είναι οι πραγματικοί παγκόσμιοι κουκουλοφλώροι, που κρύβονται πίσω απο τη μάσκα του μερικάνικου ιμπεριαλισμού και δολοφονούν τους απανταχού ¨ΑΛΕΞΗΔΕΣ"
"ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ"
αναρτήθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 27/12/08

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive