Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ!! "ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!" ΕΚΤΕΝΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΧΟ!

Ο Καραμανλης με την πλατη στον τοιχο
Οι προσπαθειες του Γιωργακη και των αλλων "αντιστασιακων" αρχιζουν να αποδιδουν, η φθορα της κυβερνησης Καρμανλη ειναι γεγονος και η αποκαθηλωση του αναμενομενη. Πως ομως φτασαμε ως εδω;
Η αναλυση δειχνει, οτι σκοπος της φασαριας ειναι η ματαιωση της συμφωνιας κατασκευης του πετρελαιαγωγου Μπουργκας-Αλεξανδρουπολη.
του Εμμανουηλ Σαριδη
Εισαγωγη: Περι τινος προκειται:
"Θελουμε να πληγει η Νεα Δημοκρατια",
Έλεγε στη Βουλη το βραδυ της 22.10.2008 ο Αλεκος Αλαβανος του ΣΥΡΙΖΑ, κουνωντας απειλητικα τον δεικτη του δεξιου χεριου του προς την κατευθυνση των κυβερνητικων εδρανων.
Τετοιου ειδους απειλες, ακομη και βρισιες, ειναι βεβαια συνειθισμενα πραγματα στον αναιδεστατο και κομπορρημονα αυτον πολιτικαντη.
Τι να εννοουσε ομως μ’ εκεινο το: "οχι ομως για να γυρισουμε παλι εκει που ειμασταν";
Να παμε που κυριε Αλαβανο; Σε καμμια συνεργασιουλα με το ΠΑΣΟΚ; Who knows, κατι θα σοφιστηκε ο τυπος αυτος που παριστανει τον λαικο τυπο. Γεγονος παντως ειναι, οτι οι συνεχεις κατηγοριες και απειλες, οι αλαλαγμοι, ιαχες και οι αναρθρες κραυγες των κομματων της αντιπολιτευσεως μαζι με τον ορυμαγδο της σκανδαλολογιας των Μεσων Μαζικης Ενημερωσης (ΜΜΕ) εχουν φερει ηδη απτα αποτελεσματα: Η κυβερνηση βρισκεται σε κατασταση αποσυνθεσεως, οι υπουργοι της οδηγουνται, ο ενας μετα τον αλλο, σε παραιτηση, η φθορα που υπεστη ειναι μαλλον ανεπανορθωτη. Και εν τω μεταξυ η χωρα συνταρασσεται απο απεργιες, καταληψεις και καθε ειδους αλλες αντικυβερνητικες διαδηλωσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive