Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

ΤΡΑΠΕΖΕΣ : Προβλήματα στην ALPHA , σκεπτικισμός στην ΕΜΠΟΡΙΚΗ. ΠΩΣ ΘΑ "ΠΑΓΩΣΕΤΕ" ΓΙΑ 1-2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΑΣ!

Οι Τράπεζες αρχίζουν να υλοποιούν τις προτάσεις του Γ.Καρατζαφέρη. Προχωρούν σε πάγωμα των στεγαστικών δανείων.

Τα πρώτα σύννεφα στον ορίζοντα φαίνεται πως κάνουν την εμφάνισή τους στην ALPHA BANK και ιδιαίτερα στον τομέα των στεγαστικών δανείων καθώς η τράπεζα επεξεργάζεται σχέδιο δράσης για τον περιορισμό των επισφαλειών ενώ στο αρχηγείο του ομίλου στον οποίο ανήκει η Εμπορική τράπεζα αντιμετωπίζουν με αισιοδοξία της ζημίες και κάνουν σκέψεις για έξοδο της ιστορικής ελληνικής τραύματος από το χρηματιστήριο.

Οι πελάτες που έχουν προβλήματα αποπληρωμής των στεγαστικών τους δανείων τους εξαιτίας της χρηματοπιστωτικής κρίσης και της ανόδου των επιτοκίων μπαίνουν τώρα στο μικροσκόπιο της διοίκησης της Alpha Bank.
Την επόμενη εβδομάδα σε κάθε ένα από τα 450 υποκαταστήματα της τράπεζας θα λειτουργούν ειδικά γραφεία στα όποια θα μπορεί να απευθύνεται ο οφειλέτης που αδυνατεί για οποιονδήποτε λόγο να αποπληρώσει το δάνειο του.
Ο υπάλληλος της τράπεζας, αφού θα εξετάζει το αίτημα του κάθε πελάτη ξεχωριστά, θα του απαντάει αυθημερόν ποιες είναι οι λύσεις που υπάρχουν προκειμένου είτε το δάνειο να παγώσει για 1-2 χρόνια είτε να υπάρξει επιμήκυνση της διαδικασίας αποπληρωμής.
Οι υπάλληλοι της τράπεζας από κοινού με τον πελάτη θα εξετάζουν μεταξύ άλλων τα οικονομικά δεδομένα του δανειολήπτη, το ύψος του δανείου, ποια είναι η αντικειμενική αξία του ακινήτου κοκ.Την ίδια στιγμή θα ενημερώνεται από τον εξειδικευμένο υπάλληλο ποια είναι η ενδεδειγμένη διαδικασία για την ομαλότερη αποπληρωμή του δανείου του.Μέχρι σήμερα οι περισσότερες τράπεζες κάνουν δεκτά παρόμοια αιτήματα μετά την πάροδο ενός έως δυο μηνών με αποτέλεσμα να δημιουργούνται «συγκρούσεις» μεταξύ των υπαλλήλων των καταστημάτων και των πελατών τους για αυτήν την πολύμηνη καθυστέρηση.
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη τεταρτη 5/11/08

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive