Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

ΕΧΘΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ Ν.Χ.

Tι είπε ο Nίκος Χ. για τον Παπαγιάννη στον real fm


"Τον Γιάννη Παπαγιάννη τον εκτιμώ πολύ ως συνάδελφο και για την εργατικότητα του και για τις ικανότητες του και μπορώ να πω ότι τον αγαπώ αλλά ήμουν υποχρεωμένος να διακόψω την συνεργασία μαζί του γιατί λόγω του χαρακτήρα του είχε προκαλέσει τριβές στο εσωτερικό του σταθμού κάνοντας επιθέσεις και αρνητικά σχόλια εναντίον συναδέλφων που εργάζονται εδώ και γενικά χαλώντας το οικογενειακό κλίμα που προσπαθούμε να έχουμε στον σταθμό και για αυτό και μόνο τον λόγο ήμουν...
υποχρεωμένος να διακόψω την συνεργασία μαζί του. Ελπίζω και εύχομαι να ξανασυναντηθούμε επαγγελματικά στο μέλλον και το επιθυμώ πολύ. Απλά πρέπει να καταλάβει και αυτός ότι πέρα από τα επαγγελματικά πρέπει κάπως να διορθώσει ορισμένα πράγματα στην συναδελφική του συμπεριφορά ειδικά σε ανθρώπους που εργάζονται στον ίδιο χώρο με έκείνον. Αυτά και δεν θα πω άλλα". Τάδε έφη Ν.Χατζηνικολάου αναφερόμενος στην απρόσμενη απομάκρυνση του Γ.Παπαγιάννη τόσο από τον Real FM όσο και από την Real News. Βέβαια ο δημοσιογράφος από την δική του (διαδικτυακή) πλευρά έχει εντελώς άλλη θεώρηση των πραγμάτων και κάνει λόγο για παρασκηνιακό παιχνίδι σε βάρος του από ανθρώπους των ΜΜΕ και της πολιτικής στους οποίους ασκεί κριτική οι οποίοι τελικά "έπεισαν" τον Ν.Χατζηνικολάου να τον απομακρύνει.
www.enimerosi24.gr
Αναρτήθηκε από troktiko

Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Μια χαρά τα λέει ο Χατζηνικολάου. Όμως το "ΖΟΥΜΙ" της καταγγελίας Παπαγιαννη ήταν ότι την απόλυσή του την ΜΕΘΟΔΕΥΣΑΝ και την ΕΠΕΒΑΛΑΝ στον Χατζηνικολάου, οι 2 "ΠΤΩΧΟΙ ΠΛΗΝ ΤΙΜΙΟΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ" Ρουσόπουλος και Τριανταφυλλόπουλος!! Υπαινισσόμενος λόγους συμφωνιών ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ! Γιαυτά που είναι και το ρεζουμέ της υπόθεσης,

ΚΟΥΒΕΝΤΑ ο λαλίστατος Νικολάκης.

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη πεμπτη 20/11/08

1 σχόλιο:

  1. Σιγα μην μιλησει ο Νικολακιης? Να κακοκαρδισει τα συμφεροντα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive