Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ!!

Ιστορική μνήμη Πασόκου

Του Μιχάλη Χαραλαμπίδη

Στο ριζοσπαστικό λαϊκό και πατριωτικό κίνημα που επί 33 συναπτά έτη ανιδιοτελώς υπηρέτησα υπήρχε μια Φλέμινγκ κάποιος Καράγιωργας που όταν ο Σημίτης και ο Γεννηματάς σιωπούσαν αυτοί διαγραφόταν. Ο Κώστας Σκανδαλίδης μας είχε θυμίσει στις 6 Μάρτη του 1993 στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη Συνδικαλιστικού ότι στην Π.Α.Σ.Π το 1975 όλοι λέγαμε πως θα φτιάξουμε το ΠΑ.ΣΟ.Κ μέσα από τη Π.Α.Σ.Π, γιατί ήταν «σοσιαλδημοκράτης» ο Ανδρέας Παπανδρέου, γιατί ο Άκης ήταν «πράκτορας» του SPD, γιατί ήμασταν τότε μέσα όλοι μαζί Σταλινικοί, Τροτσκιστές, Λενινιστές, Αυτοδιαχειριστές, Σοσιαλιστές που όλοι είχαμε συμφωνήσει ότι κινούμαστε στο πλαίσιο με τα τέσσερα χαρακτηριστικά «Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία, Κοινωνική Απελευθέρωση, Δημοκρατική Διαδικασία»

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ, ΕΔΩ>>http://skeftomaste-ellhnikagr.blogspot.com/2008/11/blog-post_5994.html

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη πεμπτη 20/11/08

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive