Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

"HALDIR" ΠΡΟΣ ΦΙΛΤΑΤΟ "ΙΑΣΩΝΑ"

Είσαι πονηρούλης κ.Ιάσωνα.
Να μην πω κουτοπονηρούλης όπως ίσως κάποιος κακοήθης να έλεγε.
Όχι, εδώ πρέπει να κρατάμε ένα επίπεδο.
Κάποιος άλλος θα μπορούσε να σας χαρακτηρίσει ως πνευματικά κουφό, ως νήπιο που χρήζει επανάληψης,ως άλαλο κωφό και μουγκό,ως νοσούντα της επιλεκτικίτιδας. Αλλά αυτός θα ήταν κακοήθης, έτσι δεν έιναι? Κακοήθης "ευγενοφανής".
Εδώ δεν κάνουμε προσωπικές επιθέσεις, μιλάμε δημοκρατικα πάντα.
Λοιπόν, ευγενέστατε κ.Ιάσωνα, σας παρακαλώ να μην βαζετε άλλα λόγια στο στόμα μου από αυτά που έχω πει εγώ.
Συνεχίζεις και απαντάς σε μια ερώτηση που δέν σου έχω θέσει εγώ.
Εθεσα 4 ξεκάθαρα ερωτήματα, ορίστε ξανά και το link: http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2008/09/ldir-latvia-letonia.htmlO κ.Ιάσωνας επιμένει να απαντάει στη δική του ερώτηση:
"Γιατί η Δύση περίμενε το σύμφωνο για να επιτεθεί". Και απαντάει ότι δεν ήταν δυνατό να σκεφτούν κάτι τέτοιο γιατί θα τους έπιαναν νευρικά γέλια.
Μάλιστα αυτή την απάντηση την έχει δώσει καρμπόν σε 5-6 πόστ, (επρόκειτο κατηγορηματικά για γέλια νευρικής φύσεως, δε θα μπορούσε να τους πιάσει κάτι άλλο).
Αλλά και μόνο η απάντησή του ότι η δύση δεν περίμενε αυτή τη συμφωνία, τι δείχνει?
Οτι περίμεναν κάτι άλλο. Τι περίμεναν? Περίμεναν να επιτεθεί η Γερμανία στη Σοβιετική Ενωση.Καθόλου όμως δεν έχει απαντήσει ο κ.Ιάσωνας σε αυτά που τον ρωτάμε.
Θα χρησιμοποιήσουμε λοιπόν την μέθοδο την νηπιακής επανάληψης για να δούμε αν θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.
Γ+ι=γι , γι +α = για ,τ+ι=τι όλο μαζί= γιατί.
Κατά τον ίδιο τρόπο και τα λοιπα
Για-τι οι Αγ-γλοι και Γάλ-λοι ε-πέ-τρε-ψαν τον ε-ξο-πλι-σμό της Να-ζι-στι-κής Γερ-μα-νίας, πα-ρά τη συν-θή-κη των Βερ-σαλ-λι-ών?
Φιλικά
Haldir

1 σχόλιο:

  1. Θα σου απαντήσω εγώ ρε Haldir και μην δώσεις άλλη συνέχεια σε παρακαλώ. Οι συνθήκες είναι χαρτιά με πολύ υποδεέστερη αξία από τα χαρτιά που ονομάζονται χρήματα. Και μια συμβουλή αγόρι μου, γάμησε τον κομμουνισμό και τον καπιταλισμό, πεθάνανε και τα δύο. Ασχολήσου με τον αποκρυφισμό, αυτό είναι της μόδας τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive