Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΣΥΝ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ !! 9:00μμ/29/9/08
SALUS PATRIA, SUPREMA LEX ESTO...


Η χθεσινή σαφής και ανοιχτή πρόταση του προέδρου του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρη για στήριξη της κυβέρνησης της Ν.Δ., επιβεβαιώνει ότι ο ΛΑΟΣ θέτει με ανιδιοτέλεια πάνω από κάθε στενό κομματικό συμφέρον, την στήριξη της πατρίδος, σε μια πολύ δύσκολη εσωτερική και εξωτερική συγκυρία.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. δεν ζητά τίποτε για τον εαυτό του, ούτε Υπουργεία, ούτε άλλη εξουσία. Θέτει μόνο τρεις όρους, που ζητά όλος ο Ελληνικός Λαός και αφορούν:

· Αλλαγή ρότας στα εθνικά και εξωτερικά θέματα (Σκοπιανό, Δ. Θράκη, στήριξη Ελληνοκυπρίων) σε πατριωτική κατεύθυνση.
· Απαλλαγή από καταστάσεις «ομηρίας» του Πρωθυπουργού από αλαζόνες «Πρωθυπουργεύοντες» Υπερυπουργούς της διαπλοκής και της «πισίνας».
· Στροφή σε φιλολαϊκή οικονομική πολιτική με χτύπημα της διαφθοράς και της μίζας.

Η κατάρρευση της Κυβέρνησης του κ. Καραμανλή κατά κανένα τρόπο δεν πρέπει να σημαίνει και κατάρρευση του πυλώνα της κεντροδεξιάς βάσης
.
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη δευτερα 29.9.08
***************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive