Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΠΟΡΩΝ ΓΙΑ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ..ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ!!

Απόφαση να σταλεί Επιστολή της Ευρωβουλής
στην Ελληνική Κυβέρνηση
σχετικά με τα χάλια της απορρόφησης πόρων
της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη δασοπροστασία.
Συζήτηση της Προσφυγής των Κ. Αϊβαλιώτη και Γ. Γεωργίου στις Βρυξέλλες



Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ στην Β΄ Αθηνών Κωστής Αϊβαλιώτης ανέπτυξε στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου, στις Βρυξέλλες, την προσφυγή που είχε κάνει από κοινού με τον ευρωβουλευτή Γ. Γεωργίου σχετικά με την μη απορρόφηση πόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη δασοπροστασία στην Ελλάδα.
Ο Κωστής Αϊβαλιώτης ανέφερε ότι οι αναδασώσεις στην Ελλάδα είναι αμελητέες (π.χ. 61 στρέμματα στην Πεντέλη κ.ο.κ.) καθώς και ότι ούτε σύγχρονα πυροσβεστικά αεροπλάνα αγοράστηκαν, ούτε οι πυροπαθείς μετεγκαταστάθηκαν από τα κοντέινερ στα οποία ζουν επί 1 χρόνο
Στη συζήτηση παρενέβη ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μ. Μαυρομμάτης ο οποίος εξήρε την μεγάλη εμπειρία του Κωστή Αϊβαλιώτη στα Όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πρόσθεσε ότι η Επίτροπος κ. Χιούμπνερ επισκέφτηκε πρόσφατα την Ελλάδα και η εκταμίευση κοινοτικών πόρων θα αρχίσει.
Ο Κωστής Αϊβαλιώτης παρουσίασε έγγραφο της Επιτρόπου κ. Χιούμπνερ σύμφωνα με το οποίο (επί λέξει) «οι ελληνικές αρχές δεν έχουν υποβάλλει ακόμη την αίτηση προκαταβολής για το έργο «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΣΕΙΧ-ΣΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» (!!)
Κατόπιν αυτών, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αναφορών της Ευρωβουλής κ. LIBICKI ανακοίνωσε ότι θα αποσταλεί αμέσως Επιστολή στις ελληνικές αρχές από τις οποίες θα ζητώνται εξηγήσεις για την ΜΗ απορρόφηση κοινοτικών πόρων αναφορικά με τη δασοπροστασία στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive