Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008

113.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΠΕΡΣΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ


ΛΑΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 11 / 9 / 2008

Ο Κωστής Αϊβαλιώτης παρουσιάζει τις φωτογραφίες

με την τουρκική ακταιωρό, σε Διάσκεψη του Ευρωκοινοβουλίου

για τη Μετανάστευση, στις Βρυξέλλες.

Κατά τη διάρκεια της μεγάλης Διάσκεψης για τη Μετανάστευση που διοργανώθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στις Βρυξέλλες, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ στην Β΄ Αθηνών Κωστής Αϊβαλιώτης παρενέβη στη συζήτηση (ως Μέλος της Επίσημης Αντιπροσωπείας της Βουλής των Ελλήνων) και παρουσίασε στους παρισταμένους ευρωβουλευτές, βουλευτές και στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης τις φωτογραφίες με την τουρκική ακταιωρό να αποβιβάζει λαθρομετανάστες σε ελληνικό έδαφος.

Ο Κωστής Αϊβαλιώτης ζήτησε κυρώσεις για την Τουρκία που επισήμως προάγει το δουλεμπόριο και υπογράμμισε ότι από τα 18 εκατομμύρια λαθρομετανάστες σε όλες τις χώρες – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης τα 2 εκατομμύρια ζουν στην Ελλάδα.

Ο Κωστής Αϊβαλιώτης κατήγγειλε ότι η Ελλάδα – η οποία δέχεται τεράστιο όγκο παράνομης μετανάστευσης – παίρνει μόλις το 2% (!) των πόρων του «Ευρωπαϊκού Ταμείου Προσφύγων» και τόνισε ότι χρειάζεται παραδειγματική τιμωρία των Τούρκων δουλεμπόρων που βγάζουν έως και 10.000 ευρώ από κάθε λαθρομετανάστη που προωθούν προς την Ελλάδα.

Τέλος, ο Κωστής Αϊβαλιώτης επεσήμανε στους παριστάμενους πολιτικούς από όλη την Ευρώπη ότι «κάθε 30΄ φτάνει ένας λαθρομετανάστης στην Ελλάδα» και τόνισε ότι η Τουρκία δεν εφαρμόζει το «Πρωτόκολλο Επανεισδοχής» που έχει υπογράψει με την Ελλάδα, ενώ την ορθότητα της αναφοράς αυτής του βουλευτή του ΛΑΟΣ υπογράμμισε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Π. Μπεγλίτης κατά τη δική του τοποθέτηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive