Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑ Ο ΛΑΟΣ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΙΟ ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ.


Διαμαρτυρίες εναντίον του Ευριπίδη Στυλιανίδη ΚΑΙ στην Βέροια

απο PLAZZA del POLOLO

Δεν περίμενε τέτοια υποδοχή ο υπουργός παιδείας Ευριπίδης Στυλιανίδης όταν κατά την διάρκεια της περιοδείας του στην Ημαθία, εργαζόμενοι των Κλωστηρίων της Νάουσας, γονείς και μαθητές σχολείων διαμαρτυρήθηκαν έντονα και χάλασαν έτσι την φιέστα που του είχαν ετοιμάσει τοπικά στελέχη της ΝΔ στην Βέροια.Πιο συγκεκριμένα λίγο πριν τα εγκαίνια του 6ου Γυμνασίου της πόλης ο υπουργός,ο οποίος συνοδευόταν από τον υφυπουργό Ανδρέα Λυκουρέντζο, στελέχη του ΟΣΚ καθώς και τους τρεις βουλευτές Ημαθίας της ΝΔ, βρέθηκε αντιμέτωπος με την οργή εργαζομένων οι οποίοι με πανό και συνθήματα του ζήτησαν να δεσμευτεί εκ μέρους της κυβέρνησης ότι δεν θα χαθεί ούτε μια θέση εργασίας και ότι δεν θα κλείσουν τα εργοστάσια.
Από την απέναντι μεριά του σχολείου διαδήλωναν οι γονείς και οι μαθητές του 7ου και 11ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας οι οποίοι κι αυτοί με την σειρά τους εξέφρασαν το αίτημα για την κατασκευή νέου δημοτικού σχολείου για να σταματήσει η διπλοβάρδια στο σχολείο τους. Και οι δυο διαμαρτυρόμενες πλευρές αφού εισέπραξαν την δέσμευση και το ΘΑ του υπουργού αποχώρησαν και τα εγκαίνια του 6ου Γυμνασίου πραγματοποιήθηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα.
Δείτε το βίντεο με τις διαμαρτυρίες...
αναρτηθηκε απο αργυρης τριτη 9/9/08

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive